Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Nagy érdeklődés mellett indult az előregisztráció a Fehér Nyúl Brewery & Taproom közösségi finanszírozási kampánya. Különleges részvénysört is kapnak majd a befektetők! 🍺

 

További témáink:

 • 90%-on a RECASH! Ma várnak mindenkit az online befektetői találkozón.
 • A május 11-i Kanapén Tarczali Patrícia HR szakértő és Nagy Dénes kockázatitőke-szakértő lesz a vendégünk
 • A Bemutatjuk befektetőinket rovatban Dintsér Andreát ismerhetitek meg.
 • Jövő héten a Syrius látja vendégül leendő befektetőit!
 • Indul a Befektetőképző! Tudj meg mindent a crowd befektetésről!
 
 
 
 

KANAPÉ PITCH

Az 53. rész tartalmából

 
 
 
 

A május 11-i adásban a kampánygazdák pitchei mellett bemutatjuk Tarczali Patríciát, aki a Nestlé szervezetfejlesztési vezetőjeként az évtizedes nagyvállalati vezetői tapasztalatával támogatja az ökoszisztémát.  2019 végén Verő Barbarával alapították meg a Future Proof Consultingot, amely tevékenységének fő célja a cégérték-növelés, a vezetők, csapatok és szervezetek értékelésén és fejlesztésén keresztül. Munkájukkal a befektetési döntésék előkészítését is támogatják a startup csapat és alapítói potenciál felmérésével VC-k, akcelerátorok és inkubátorok számára.

 Másik vendégünk Nagy Dénes lesz a i4P Informatics-tól.  Dénes privát és állami tőkealap-kezelőknél szerzett 10 év tapasztalatával teljes rálátást szerzett a tőke ágon történő vállalatfinanszírozásra. Lehetősége volt megismerni az alapok különböző fázisainak működését az alapkezelő felállásától egészen az alap zárásáig. Nyomon követhette a különböző érettségi fázisban lévő portfóliócégek életét a befektetések előkészítésétől a sikeres exitig. Jelenleg növekedési fázisban lévő cégek vezetését támogatja pénzügyi területen.

A Kanapé Pitch 53. epizódjában újra a Tőkeportál irodájából jelentkezünk be, a legutóbbi alkalommal is használt újfajta, hibrid módon: az epizód egy részét korábban felvettük, ugyanakkor az adás időzítésével ugyanúgy lehetővé tesszük a kérdezést élőben, a szereplők pedig online, real-time válaszolnak! Tehát, ha közvetlenül kérdeznél Tőlük, ne habozz feltenni a kérdéseidet Youtube-csatornánkon, Facebookon, Messengeren vagy akár chat-en!

 
 
 
  Megnézem a teljes programot és megismerem a résztvevőket!  
 
 
 

BEMUTATJUK BEFEKTETŐINKET

Dintsér Andrea

 
 
 
 

Sorozatunkban bemutatjuk befektetőinket, akik velünk együtt vállalják az úttörést, hogy a tőkéhez jutást és a befektetési lehetőségek megteremtését szolgáló Tőkeportállal karöltve a hazai ökoszisztémát együtt fejlesszük.

 

Szenvedélyes kommunikátor és hálózatépítő vagyok. Célom, hogy a cégeket és vezetőiket támogassam abban, hogy meg tudják fogalmazni, és el tudják mondani történetüket, stratégiájukat és küldetésüket, és így hatékonyan érjék el céljaikat. 25+ év szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezem a PwC, majd a KPMG szakembereként a magyar piacon, Közép-Kelet Európában és még bővebb nemzetközi szinten. 10+ éven át a KPMG közép-kelet európai marketing- kommunikációs és tudásmenedzsment igazgatójaként 19 országot vezetettem. Immár 4 éve vezetem az MVÜK Női Vezetői Klubját. Küldetésünk, hogy erősítsük a női vezetők arányát, pozícióját és elismertségét a magyar gazdaságban. Személyes stratégiámnak kiemelt fókusza a hölgyvezetők, női vállalkozók, startupperek támogatása. A Design Terminál, és a Tőkeportál mentorcsapatában is aktív szerepet vállalok.

 

A HBLF cross-sector Y-mentoring programjának mentoraként is dolgozom. A United Way Magyarország kuratóriumának tagja vagyok. A Bátor Tábor jótékonysági futójaként beteg gyermekek gyógyulását támogatom.

„Azért fektettem a Tőkeportál kampányába, mert évek óta követem a Tőkeportál csapatának munkáját. A kiváló, és a magyar gazdaságban úttörő ötletük megvalósításáért hittel, elkötelezettséggel és páratlan rezilienciával dolgoznak. Amint meghirdették a kampányt, megragadtam a lehetőséget. Nem volt kérdés, hogy befektetek!”

Andrea mentorálja is kampánygazdáinkat, profilját

 

 1. Verő Barbara
 2. Szakacsits Szabolcs
 3. Berecz Krisztián
 4. Jean Christopher Font
 5. Felfalusi Péter
 6. Kathi Sándor
 
 
 
 

FEHÉR NYÚL

Vidám és hangos előregisztráció a Fehér Nyúl Brewery & Taproom kampányában

 
 
 
 

A Fehér Nyúl számára az elmúlt öt évben a legvadabb ötletek üvegbe majd dobozba zárásán túl az is cél volt, hogy közösséget építsenek. Most egy új fejezetet kezdődik, aminek te is a részese lehetsz!

A tőkebevonással szeretnék az ötleteiket véghez vinni úgy mint, kapacitás bővítés, még több kísérleti sör főzése, saját labor kialakítása.

A Fehér Nyúl szeretné megmutatni másoknak is, hogy a sör világa sokkal gazdagabb annál, mint amit korábban hittünk róla. A lehető legtöbb emberrel meg akarják osztani azt az örömöt, amit a felfedezés nyújt. Ezért jött létre a Fehér Nyúl Brewery  & Taproom, ami kaput nyit azok számára, akiket állandóan hajt a kíváncsiság.

Eszedbe jutott már, hogy mennyire király lenne, ha főzdetulajdonos lehetnél? Akkor itt a lehetőség!

Fektess be Te is a legmenőbb magyar kisüzemi sömárkába! Számos további kedvezmény vár majd Rád;-) s ha kíváncsi vagy ezekre, regisztrálj most!

 
 
 
  ELŐREGISZTRÁLOK a Fehér Nyúl kampányára!  
 
 
 

RECASH

Ma befektetői találkozó!

 
 
 
 

Hűségkártyák helyett ingyenes RECASH alkalmazás! Automatikus pénzvisszatérítésekben részesülsz bankkártyás vásárlásaid után. Ezt nyújtja a RECASH az ügyfeleinek, akiknek száma meghaladja a 20.000-et, több mint 80 nagy kereskedelmi partnerrel együttműködve.

Nagyszerű iramban folyik a RECASH kampány nyílt szakasza: már 90% felett jár. Csatlakozz te is a közösségi finanszírozók táborához, akik nemcsak a RECASH appban, de a RECASH fintech cégében is látják a potenciált!

A vállalkozás az év végére Series A-kört, majd tőzsdére lépést tervez. Remek partner ebben a Vezető befektetőjük, a Startup World, amely jelentős tapasztalattal rendelkezik tőzsdei bevezetésekben, valamint startup stratégia kialakításban.

A RECASH minden érdeklődőt szeretettel vár ma este 18 órakor a IV. RECASH befektetői találkozóra, ahol bármilyen kérdést, tanácsot, vagy észrevételt szívesen fogadnak. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Siess, nehogy lemaradj a RECASH sikeréről!

 
 
 
  Befektetek a RECASH kampányába!  
 
 
 

SYRIUS

Május 13-án személyes befektetői találkozó!

 
 
 
 

Most egy közel 15 éve jól működő "válságálló" vállalatból van lehetőségetek részesedést vásárolni. A kampány zárt szakaszában már 12 millió forintot meghaladó befektetési szándéknyilatkozat érkezett.

Pénteken a Syrius megtartotta az ötödik online befektetői találkozóját, ahol Tóth István mérnök-közgazdász és Szőke Roland, leendő vezető befektető is felszólalt. Nagy az érdeklődés a Syrius kampánya iránt és ezt a befektetői találkozón való aktív részvétel is alátámasztotta. Az online találkozón többek között részletesen körbejárták, hogy miért is érdemes egy nyereségesen működő vállalkozásba fektetni a magas infláció esetén, akár egy kisbefektetőnek is. Ha szeretnéd visszanézni a teljes adást, azt ezen a linken tudod megtenni.

Ha esetleg szeretnél betekinteni a miskolci vállalkozás mindennapjaiba, légy ott a május 13-i nyílt napon, ahol rendhagyó személyes találkozóra kerül sor. Az eseményen vendégül látják a potenciális befektetőket és bemutatják egyedülálló tudásukat a hegesztéstechnika és gépgyártás területén.

A miskolci, vendéglátással egybekötött találkozóra itt regisztrálhatsz.

Még most regisztrálj elő a kampányra, amíg a zárt szakaszban tart, mert így minden friss hírről azonnal értesülhetsz. Már nem sokáig elérhető a zárt szakasz cégérték kedvezménye, de most emellé még Syrios-os póló is jár azoknak, akik minimum 50 000 Ft-al beszállnak a kampányba, ne maradj le a lehetőségről.

 
 
 
  BEFEKTETEK a Syrius kampányába!  
 
 
 

BEFEKTETŐKÉPZŐ

Online crowdfunding befektetőképző indul

 
 
 
 

Webinárium keretében online képzést indítunk a leendő befektetőknek. A képzést tapasztalt mentorunk, Csíki László tartja, aki maga is sikeres startupper, valamint az elmúlt években korai fázisú vállalkozások finanszírozásával foglalkozott. 

A képzés során az alábbi témákat érintjük:

-        Mit várjunk a crowdfunding befektetésünktől? (Kockázati tőke, kockázatvállalási hajlandóság, megtérülés)

-        Mennyit ér egy vállalkozás? (Cégérték becslés.)

-        Melyik projekt passzol hozzám a leginkább? (Termék, piac, megvalósítók értékelése)

-        Támpontok a pénzügyi tervek gyors értelmezéséhez: növekedési ütem és profitabilitás

-        A vezető befektető szerepe

-        Q&A, kérdezni ér!

 

A sorozat első időpontja 2022. május 18, délután 5 óra, webinárium formájában, amire havonta egyszer fog sor kerülni.

Gyere el, hallgasd meg az előadást és kérdezz Te is az előadótól!

 
 
 
  Jelentkezz a képzésre!  
 
 
 

HÁBORÚ

Segítsünk együtt a háborút elszenvedőknek!

 

Nyilván mindannyiunkat nyomaszt a hetek óta tartó háborús helyzet és az infláció. Nincs is más választásunk, mint a jobb jövőbe vetni a hitünket, s ennek megfelelően cselekedni. Ennek egyik lehetséges módja, ahogy egyik TikTok videónkban is alátámasztjuk, hogy a portfóliónkat, befektetéseinket jelentősen diverzifikáljuk, és a jövőben növekedni képes vállalkozásokba is befektetünk egy keveset. De közösen összefogva is van lehetőségünk jobbá tenni a világot!

A Tőkeportál továbbra is térítésmentesen indítja az ukrán háború megszüntetésére és a károk enyhítésére szolgáló kampányokat. Ha van ötletetek, ismertek ilyen kezdeményezést, amelynek gyűjtési célja van, és kihasználnátok a közösség erejét, írjatok nekünk a hello@tokeportal.hu címre!

 
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.