Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Végre egy sörkampány! Hamarosan indul a Fehér Nyúl Brewery & Taproom közösségi finanszírozási kampánya. Kövesd a Fehér Nyulat!

 

További témáink:

  • A május 11-i Kanapén Tarczali Patrícia HR szakértő és Nagy Dénes kockázatitőke-szakértő lesz a vendégünk
  • Szakmai blogposztunkban a globális crowd építésének újabb állomását ismertetjük.
  • Last Call! Utolsó lehetőség jelentkezni a Virgo Ventures ötletversenyére. Ne maradj le az értékes Apple termékekről!
  • A 80%- ot hagyta el a RECASH, pénteken újabb befektetői találkozó.
  • A Syrius vendégül látja minden befektetőjét!
  • Szombaton a Spacebuzz az űrbe repíti támogatóit!
 
 
 
 

KANAPÉ PITCH

Az 53. rész tartalmából

 
 
 
 

A május 11-i adásban a kampánygazdák pitchei mellett a Future Proof Consultingot és a i4P Informatics-ot mutatjuk be.


Tarczali Patrícia | Future Proof Consulting

Több mint egy évtizedes nagyvállalati vezető és szervezetfejlesztési tapasztalatomat jelenleg az innovációs ökoszisztéma támogatása során alkalmazom. Először 2016-ban kezdtem el foglalkozni az ökoszisztéma szereplőivel, akkor még a Nestlé szervezetfejlesztési vezetőjeként. 2019 végén végleg hátra hagytam a nagyvállalati közeget és megalapítottuk a Kanapé közönsége számára ismert a Future Proof consultingot, amely tevékenységének fő célja a cégérték-növelés, a vezetők, csapatok és szervezetek értékelésén és fejlesztésén keresztül. Napi munkám során mentor, coach, human due diligence szakértő szerepekben is funkcionálok.

.

A befektetési döntésének előkészítését is támogatjuk a startup csapat és alapítói potenciál felmérésével VC-k, akcelerátorok és inkubátorok számára.


Nagy Dénes | i4p informatics

Privát és állami tőkealap-kezelőknél szerzett 10 év tapasztalat lehetővé tette számomra, hogy teljes rálátást szerezzek a tőke ágon történő vállalatfinanszírozásra. Lehetőségem volt megismerni az alapok különböző fázisainak működését az alapkezelő felállásától egészen az alap zárásáig. Ezen idő alatt aktívan nyomon követhettem a különböző érettségi fázisban lévő portfólió cégek életét a befektetések előkészítésétől a sikeres exitig. Jelenleg növekedési fázisban lévő cégek vezetését támogatom pénzügyi területen.


A Kanapé Pitch 53. epizódjában újra a Tőkeportál irodájából jelentkezünk be, a legutóbb alkalommal is használt újfajta, hibrid módon: az epizód egy részét korábban felvettük, ugyanakkor az adás időzítésével ugyanúgy lehetővé tesszük a kérdezést élőben, a szereplők pedig online, real-time válaszolnak! Tehát, ha közvetlenül kérdeznél Tőlük, ne habozz feltenni a kérdéseidet Youtube-csatornánkon, Facebookon, Messengeren vagy akár chat-en!

 
 
 
  Megnézem a teljes programot és megismerem a résztvevőket!  
 
 
 

FEHÉR NYÚL

Indul a Fehér Nyúl Brewery & Taproom közösségi finanszírozási kampánya!

 
 
 
 

A világ végtelen, csodálatos és sok titkot rejt. A Fehér Nyúl hisz abban, hogy az ember feladata a felfedezés. Minden, amit szenvedélyes kíváncsiságunktól hajtva teszünk, egy-egy újabb lépés ezen az úton.

A Fehér Nyúl szeretné megmutatni másoknak is, hogy a sör világa sokkal gazdagabb annál, mint amit korábban hittünk róla. A lehető legtöbb emberrel meg akarjuk osztani azt az örömöt, amit a felfedezés nyújt. Ezért jött létre a Fehér Nyúl sörfőzde, ami kaput nyit azok számára, akiket állandóan hajt a kíváncsiság.

Fektess be Te is a szerintünk legjobb magyar kézművessör-márkába. Számos további kedvezmény vár majd Rád;-) s ha kíváncsi vagy ezekre, regisztrálj most!

 
 
 
  ELŐREGISZTRÁLOK a Fehér Nyúl kampányára!  
 
 
 

RECASH

200 befektető!

 
 
 
 

Hűségkártyák helyett ingyenes RECASH alkalmazás! Automatikus pénzvisszatérítésekben részesülsz bankkártyás vásárlásaid után. Ezt nyújtja a RECASH az ügyfeleinek, akiknek száma meghaladja a 20.000-et, több mint 80 nagy kereskedelmi partnerrel  együttműködve.

A RECASH kampánya töretlen érdeklődésnek örvend: alig pár hét alatt, már 80%-át teljesítette a kitűzött kampánycélnak, több, mint 200 befektető, több, mint 65M Ft-nyi befektetési szándékot jelzett..

A következő befektetői találkozóra május 4-én kerül sor, amelyre itt lehet regisztrálni.

Siess, nehogy lemaradj a RECASH sikeréről!
 
 
 
  Befektetek a RECASH kampányába!  
 
 
 

SYRIUS

Pénteken online, május 13-án pedig egy vérbeli, igazi, vendéglátással egybekötött személyes befektetői találkozó!

 
 
 
 

Most egy közel 15 éve jól működő "válságálló" vállalatból van lehetőségetek részesedést vásárolni. A kampány ugyan még zárt szakaszban van, de már 8 millió forintot meghaladó befektetés érkezett, ez az egyre növekvő érdeklőés az utóbbi befektetői találkozón is megmutatkozott. Te már meghallgattad a podcast adásukat?

Pénteken, április 29-én délután 5 órakor online befektetői találkozót szervezünk, ahol kiderül, mikor lép a kampány nyílt szakaszba, és ki lesz a vezető befektető! Gyere el és kérdezz te is az alapítóktól! Ha esetleg szeretnél betekinteni a miskolci vállalkozás mindennapjaiba, légy ott a május 13-i nyílt napon, ahol rendhagyó személyes találkozóra kerül sor. Az eseményen vendégül látják a potenciális befektetőket és bemutatják egyedülálló tudásukat a hegesztéstechnika és gépgyártás területén.

A pénteki online találkozóra a Zoomon lehet regisztrálni.

A miskolci, vendéglátással egybekötött találkozóra pedig itt regisztrálhatsz.

Napokon belül lejár a zárt szakasz, már nem sok idő maradt befektetni a bónuszrészvényekért.
 
 
 
  BEFEKTETEK a Syrius kampányába!  
 
 
 

TŐKEBLOG

Folytatódik a globális crowd építése

 
 
 
 

Az USA 3. legnagyobb közösségi finanszírozási szolgáltatója, a Republic az elsők közt tette be a lábát Európába a Seedrs közösségi finanszírozási platform felvásárlásával. A terjeszkedési folyamat 2020. októberében kezdődött amikor is, az európai közösségi finanszírozási rendelet, az ECSPR elfogadását megelőző órákban, a két legrégebben működő és egyúttal legnagyobb brit platform egyesülést jelentett be. Az időzítés nem lehetett véletlen, a szándék nyilván a gyors európai terjeszkedésre való felkészülés volt. A Crowdcube-Seedrs egyesüléséről korábbi blogposztunkban számoltunk be. S most,  április elején újabb globális terjeszkedési irányt vett a dél-koreai Korbit felvásárlásával ázsiai terjeszkedését, amelyre a cég korábban már utalt, mint globális terjeszkedési irány. Koreai jelenléte részeként a Republic partneri kapcsolatot létesített a TogetherApps-szal is, egy licencelt koreai peer-to-peer befektetési platformmal annak érdekében, hogy a Republic globális hálózatát kihasználva elősegítse az új termékkínálat megjelenését és a tőkepiacokhoz való hozzáférést.

 
 
 
  Elolvasom blogposztot a Republicról  
 
 
 

VERSENYAJÁNLÓ

Startup Factory Ötletverseny

 

Néhány nap van hátra nevezési határidőig az innovatív digitális megoldások inkubátora, a Virgo Ventures, által meghirdetett ötletversenyre, a Startup Factory 2022-re! Néhány perc alatt kitölthető a jelentkezési adatlap, ami magába foglalja a projekt leírást és egy rövid bemutatkozó videó linkjét is.    

Jelentkezz, ha van egy digitális megoldást tartalmazó ötleted és szeretnél tovább fejlődni! Érdemes benevezni, mert azonnali visszajelzést kapsz arról, hogy az inkubátor mit gondol az ötletedről és fődíjként értékes APPLE termékeket nyerhetsz! A szakmai zsűrit a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor igazgatósági tagjai alkotják.

Ne feledd, hamarosan itt a jelentkezési határidő: 2022. április 30!
 
 
 
  Megnézem az ötletverseny részleteit!  
 
 
 

SIKERES KAMPÁNYESEMÉNY: SPACEBUZZ

 

A Spacebuzz kampány támogatói részt vehetnek a SpaceBuzz VR űrutazáson. Az eseményre 2022.04.30-án szombaton 16:40-kor kerül sor Budapesten, a Városháza téren. Erről minden támogatót értesített a Kampánygazda emailen már. Kérjük legalább 15 perccel hamarabb érkezzetek meg, mert nagyon szoros az ütemterv. A beszállástól a kiszállásig kb. 20 perc az esemény.

További információigény esetén a kampány fórumán is lehet kérdezni.
 
 
 
 

HÁBORÚ

Segítsünk együtt a háborút elszenvedőknek!

 

Mindannyiunkat nyomaszt a hetek óta tartó háborús helyzet. Nincs is más választásunk, mint a jobb jövőbe vetni a hitünket, s ennek megfelelően cselekedni. Ennek egyik lehetséges módja, ahogy egyik TikTok videónkban is alátámasztjuk, hogy a portfóliónkat, befektetéseinket jelentősen diverzifikáljuk, és a jövőben növekedni képes vállalkozásokba is befektetünk egy keveset. De közösen összefogva is van lehetőségünk jobbá tenni a világot!

A Tőkeportál továbbra is térítésmentesen indítja az ukrán háború megszüntetésére és a károk enyhítésére szolgáló kampányokat. Ha van ötletetek, ismertek ilyen kezdeményezést, amelynek gyűjtési célja van, és kihasználnátok a közösség erejét, írjatok nekünk a hello@tokeportal.hu címre!

 
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.