Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A Tőkeportál húsvéti akciójában a befektetéseid mellé egy-egy pólót kapsz a kampánygazdáktól. Fektess be Te is a hihetetlen érdeklődésnek örvendő RECASH-be, vagy a nehézipar nagyágyújának számító SYRIUS-ba! Új blogposztunkban bemutatjuk, hogy a hozzájuk hasonló startupokba azok indulásakor befektetsz, busás hozamot realizálnál már!

További témáink:

  • Bemutatjuk mentorainkat rovatban ma egy elhivatott ökoszisztéma-építővel és marketingspecialistával, Müller Tamással ismerkedhettek meg.
  • Jövő héten lejár a határidő a Virgo Ventures ötletversenyére. Kié lesz az Apple?
  • Április végén kezdődik az év legnagyobb startup eseménye, a Startup Safari Budapest!
 
 
 
 

SYRIUS

Már nem sokáig van lehetőség megszerezni az 5% bónuszrészvényt!

 
 
 
 

Még zárt szakaszban van a kampány, de nagyon sokan előregisztráltok. Ahogy Toma Zoltán alapító a legutóbbi befektetői találkozó alkalmával elmondta, dübörög az üzlet, bővülni kell. Az idei évre tervezett 450 milliós forgalmuk több mint felére már van rendelési állományuk. 

A következő befektetési találkozó során pedig körbejárhatod a miskolci műhelyt és értékes meglepetésekben lehet részed. Szívesen látunk vendégül a miskolci telephelyünkön egy egész délutános program keretében. Nagyon sok mindennek készülünk, várunk!

Szavazz a formon arról, hogy április 29-én, vagy május 13-án tudnál-e jönni! 😊

S ne felejtsétek, a hamarosan lejáró zárt szakaszban érdemes leginkább befektetni a bónuszrészvényekért! Ráadásul, aki még most a zárt szakasz lezárta előtt befektet, ajándék Syrius-os pólót kap!

 

 
 
 
  Befektetek a Syrius kampányába!  
 
 
 

RECASH

A húsvéti hétvégén befektetőknek (100 ezer forint felett) egy igazi RECASH pulcsi jár!

 
 
 
 

A RECASH alkalmazás segítségével kártyás fizetéseid után folyamatos pénzvisszatérítésben részesülhetsz, szó szerint teendők nélkül. Nem kell használni többé hűségkártyákat, gyűjtögetni hűségpontokat. Kapj vissza - szabadon felhasználható - pénzt a partnereknél történő vásárlás után. Légy részese ennek a kiváló ötletnek befektetőként!

Április 20-án, jövő szerdán újabb befektetői találkozóra invitál a RECASH, ahol – többek között – szó lesz a kampány jelenlegi állapotáról, a külföldi terjeszkedési tervekről, valamint lehetősége lesz minden érdeklődőnek kérdéseket is feltenni a vezető befektetőnek, a Startup Worldnek

Regisztrálj itt a befektetői találkozóra!

Fektess be még ma, hogy ne maradj le a Recash sikeréről!

 
 
 
  Befektetek a RECASH kampányába!  
 
 
 

STARTUP SAFARI

Nyerj betekintést a legmenőbb startupok világába!

 
 
 
 
2022. április 28-án és 29-én hazai és nemzetközi nagyágyúkkal kerül megrendezésre az Budapest Startup Safari. A rendezvény keretein belül programokat szerveznek szakmabelieknek, álláskeresőknek, pályakezdőknek és befektetőknek.

A Budapest Startup Safari célja, hogy a hazai innovációs és startup ökoszisztéma ismertebbé váljon itthon és a régióban, valamint támogatja a tudásmegosztást és a piaci szereplők közötti kapcsolatok épülését.

Az eseményre városszerte különböző startup irodákban kerül sor. Workshopokra, irodai túrákra, bulikra, és toborzásra is lehetőség nyílik! Gyere el te is erre a kiváló hálózatépítő eseményre!

 

Aki a hétvégén befektet a futó kampányokba, belépőt nyerhet: minden ötödik befektetőt egy belépővel ajándékozunk meg!

 
 
 
  Startup Safari 2022 Napirend  
 
 
 

VERSENYAJÁNLÓ

Startup Factory Ötletverseny

 
 
 
 

A Virgo Ventures, az innovatív digitális megoldások inkubátora ötletversenyt szervez startupok számára Startup Factory ötletverseny 2022 néven!

Startolj velük, ha van egy digitális megoldást tartalmazó ötleted és szeretnél tovább fejlődni! Érdemes benevezni, mert azonnali visszajelzést kapsz arról, hogy az inkubátor mit gondol ötletedről és fődíjként értékes APPLE termékekkel is gazdagodhatsz!  A szakmai zsűrit a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor igazgatósági tagjai alkotják.

Egyszerűen jelentkezhetsz,  nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési adatlapot, ami magába foglalja a bemutatkozó leírást és a maximum 60 másodperces bemutatkozó videó linkjét is.       

És ne feledd: a jelentkezési határidő 2022. április 30!

 
 
 
  Megnézem az ötletverseny részleteit!  
 
 
 

BEMUTATJUK MENTORAINKAT

Müller Tamás

 
 
 
 

A Tőkeportál elindult Mentorplatformja kapcsán szeretnénk bemutatni mentorainkat, hogy közelebbről megismerhesd Őket, munkásságukat és szakterületüket. Szerződött mentoraink a kampánygazdákat támogatják az üzletfejlesztés, a jog, a marketing területén, továbbá segítik őket a befektetésre alkalmas cég kialakításában és a közösségi kampányra való felkészülésben.

Közösségi média és marketing specialista vagyok, a női startupok szakértője, közösségépítő és sorozat vállalkozó. Több, mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkezem az online és digitális marketing valamint a vállalkozás fejlesztési területeken. Hatodik alkalommal szerveztem meg az általam alapított Women Startup Competition Europe networking, mentoring és verseny eseményét női és gender divers startupok részére. Szakterületei közé tartozik többek között az üzletimodell-tervezés, a marketingstratégia, a női startupok és az online kommunikáció.

Ha szeretnél Tamásról még többet megtudni, látogass el a mentorprofiljára.

 
 
 
  Elolvasom az interjút!  
 
 
 

Kérjük tanulmányozd a Kockázati tájékoztatót is. A startupokba való befektetés különösen magas kockázatú befektetésnek számít, javasoljuk, hogy befektethető tőkéd kis részét tedd csak egy-egy vállalkozásba.

Ha bármiben elakadnál vagy kérdésed merülne fel csapatunk a rendelkezésedre áll bármikor 9-17 óra között a chaten és az ügyfélszolgálati telefonszámon: +36303018154, vagy írj nekünk a hello@tokeportal.hu címen.

 
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.