Kedves {mezo_Keresztn√©v}!

 
 
 
 

A RECASH √©s a Syrius kamp√°nyok z√°rt szakasza nagy √©rdeklŇĎd√©s mellett haladnak, √©s v√°rhat√≥an hamarosan z√°rnak. Most m√©g kihaszn√°lhatod a c√©g√©rt√©k-kedvezm√©nyt! ūüėä

Annak is √∂r√ľl√ľnk, hogy a TŇĎkeport√°l a coviddal terhelt indul√°sa ut√°n ezer befektet√©si indik√°ci√≥t √©s √∂tsz√°z t√°mogat√°si tranzakci√≥t kezelt sikeresen, rem√©lj√ľk, innen gyors√≠tunk tov√°bb! ūüöÄ

 

További témáink:

  • Az √°prilis 20-i Kanap√©n egy k√ľl√∂nleges inkub√°tor mutatkozik be, ismerd meg a Lunart! Emellett a startupok egy nagy kih√≠v√°s√°r√≥l, a szellemitulajdon-v√©delemrŇĎl lesz sz√≥ a legnevesebb szakembereknek √©s a Danubi√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen!
  • Bemutatjuk befektetŇĎinket sorozatunkban Felfalusi P√©tert, kor√°bbi tŇĎzsdei br√≥kert, az Intrum vez√©rigazgat√≥j√°t, angyalbefektetŇĎt mutatjuk be.
  • Startupok figyelem! Jelentkezzetek a Virgo Ventures √∂tletversenyre is az √©rt√©kes Apple term√©kek√©rt! √Čs ha van BME-s hallgat√≥ a csapatban, akkor a Danube Cup-ra is jelentkezhetsz m√©g!
  • Figyelmetekbe aj√°nljuk az Ecosystem Connectet √©s az Ideafestet is.
 
 
 
 

KANAP√Č PITCH

Az 52. rész tartalmából

 
 
 
 

Az √°prilis 20-i ad√°sban a kamp√°nygazd√°k pitchei mellett a Danubi√°val √©s a Lunar Programmal ismerkedhet√ľnk meg.

Kubiczki J√°nos, Lunar Program Inkub√°tor

K√∂zel 7 √©v multis tapasztalattal a h√°tam m√∂g√∂tt kezdtem bele egy √ļjabb k√∂z√∂s v√°llalkoz√°sba t√∂bb volt di√°kszervezetes alap√≠t√≥t√°rsammal. A c√©l ez√ļttal az indul√≥ startupok t√°mogat√°sa, a v√°llalkoz√≥i kult√ļra fejleszt√©se √©s a haza startup √∂kosziszt√©ma fejlŇĎd√©s√©hez val√≥ hozz√°j√°rul√°s volt. Ezen c√©lok el√©r√©s√©re alap√≠tottuk meg a Lunar Programot 2021 elej√©n, amelyet t√°rsalap√≠t√≥k√©nt √©s az operat√≠v mŇĪk√∂d√©s√©rt felelŇĎs vezetŇĎk√©nt t√°mogatok.


Jankó Dániel, Lunar Program Inkubátor

Ami√≥ta az eszemet tudom, mindig is szerettem probl√©m√°kat megoldani, √ļj dolgokat l√©trehozni, csapatban dolgozni √©s egy√ľtt el√©rni a nagy c√©lokat. Amikor tavaly belev√°gtunk a Lunar Program elind√≠t√°s√°ba, akkor is hasonl√≥ volt a c√©l: seg√≠teni a hazai √©s region√°lis startupokat nagyban gondolkodni, √°tadni nekik a legmodernebb m√≥dszertanokat √©s a hitet, hogy a legnehezebb helyzeteket is √°tv√©szelj√©k. Azt mondj√°k, egy startup nem akkor bukik el, amikor elfogy a p√©nze, hanem amikor az alap√≠t√≥k feladj√°k. Klis√©, de v√©gtelen√ľl igaz‚Ķ


PethŇĎ Levente, Danubia Szabadalmi √©s Jogi Iroda

ElsŇĎsorban az innov√°ci√≥hoz √©s szellemi tulajdonokhoz kapcsol√≥d√≥ √ľzleti folyamatok ter√ľlet√©n seg√≠tem a DANUBIA c√©gcsoport √ľgyfeleit, √≠gy sz√°mottevŇĎ tapasztalatra tettem szert a szellemi tulajdon menedzsment folyamatok kialak√≠t√°s√°ban √©s jav√≠t√°s√°ban, technol√≥gia transzferben √©s a szellemi tulajdonok piaci hasznos√≠t√°s√°hoz tartoz√≥ szak√©rtŇĎi feladatokban.

A Kanap√© Pitch 52. epiz√≥dj√°ban √ļjra a TŇĎkeport√°l irod√°j√°b√≥l jelentkez√ľnk be, a legut√≥bb alkalommal is haszn√°lt √ļjfajta, hibrid m√≥don: az epiz√≥d egy r√©sz√©t kor√°bban felvett√ľk, ugyanakkor az ad√°s idŇĎz√≠t√©s√©vel ugyan√ļgy lehetŇĎv√© tessz√ľk a k√©rdez√©st √©lŇĎben, a szereplŇĎk pedig online, real-time v√°laszolnak! Teh√°t, ha k√∂zvetlen√ľl k√©rdezn√©l TŇĎl√ľk, ne habozz feltenni a k√©rd√©seidet Youtube-csatorn√°nkon, Facebookon, Messengeren vagy ak√°r chat-en!

 
 
 
  Megn√©zem a teljes programot √©s megismerem a r√©sztvevŇĎket!  
 
 
 

#BEMUTATJUK BEFEKTETŇźINKET

Felfalusi Péter

 

Sorozatunkban bemutatjuk befektetŇĎinket, akik vel√ľnk egy√ľtt v√°llalj√°k az √ļtt√∂r√©st, hogy a tŇĎk√©hez jut√°st √©s a befektet√©si lehetŇĎs√©gek megteremt√©s√©t szolg√°l√≥ TŇĎkeport√°l √©s a hazai √∂kosziszt√©ma utol√©rje az √©lvonalban halad√≥kat!

 
 
 
 

Az Intrum Zrt. vez√©rigazgat√≥jak√©nt, a t√°ras√°gn√°l elt√∂lt√∂tt hossz√ļ p√°lyafut√°som alatt bevezettem a c√©get a TOP 50 legnagyobb nyeres√©gŇĪ magyarorsz√°gi c√©g k√∂z√©. Ezt megelŇĎzŇĎen 4 √©vet t√∂lt√∂ttem a befektet√©si piacon √©s ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen ez az √©rdeklŇĎd√©sem az√≥ta is megmaradt, ez√©rt sz√°lltam be a TŇĎkeport√°l kamp√°ny√°ba √©s a RECASH mobilalkalmaz√°s k√∂z√∂ss√©gifinansz√≠roz√°s√°ba. Sz√°momra nagyon fontos a p√©nz√ľgyi startup-ok t√°mogat√°sa, ez√©rt befektet√©seimben legink√°bb erre a ter√ľletre f√≥kusz√°lok, √©s ezt egyfajta k√ľldet√©semnek is tekintem.

A sorozat kor√°bbi posztjai:

 
 
 
 

#SYRIUS

M√©g lehetŇĎs√©g van megszerezni az 5% b√≥nuszr√©szv√©nyt!

 
 
 
 

√Āprilis 7-√©n 18:00-kor a Syrius √ļjabb befektetŇĎi tal√°lkoz√≥t tart. Ezzel az alkalommal Dr. G√°sp√°r Marcell lesz a megh√≠vott vend√©g, akivel Toma Zolt√°n az alap√≠t√≥ fog besz√©lgetni a Weldometer fejleszt√©srŇĎl. Erre a fejleszt√©sre √ļgy tekintenek, mint egy hi√°nyp√≥tl√≥ √ļjdons√°gra, ami a hegesztŇĎm√©rn√∂k√∂k sz√°m√°ra ad majd egy nagyszerŇĪ megold√°st. Olyan adatokat fog szolg√°ltatni √©s megŇĎrizni ez a rendszer, amihez eddig egy√°ltal√°n nem f√©rtek hozz√° a szakemberek.

Ezen a Zoom linken kereszt√ľl tudsz jelentkezni a befektetŇĎi tal√°lkoz√≥ra, ahol felteheted a k√©rd√©seidet a kamp√°nygazd√°nak.

Ezen k√≠v√ľl rendhagy√≥ m√≥don egy szem√©lyes befektetŇĎi tal√°lkoz√≥ megtart√°sa is napirendben van, melynek idŇĎpontj√°val kapcsolatban ki szeretn√©nk k√©rni a Ti v√©lem√©nyeteket! E linkre kattintva tudj√°tok jelezni, hogy melyik idŇĎpont lenne sz√°motokra megfelelŇĎ, hogy a miskolci sz√©khelyŇĪ v√°llalkoz√°st jobban megismerj√©tek.

S ne felejtsétek, a hamarosan lejáró zárt szakaszban érdemes leginkább befektetni a bónuszrészvényekért!
 
 
 
  Regisztr√°lok a Syrius kamp√°ny√°ra!  
 
 
 

#RECASH

M√°r 25%-on van a kamp√°ny, t√∂bb, mint 100 befektetŇĎ ‚Äěa hŇĪs√©gk√°rty√°k Revolutj√°ban‚ÄĚ Hallgasd meg a podcastet!

 
 
 
 

A RECASH alkalmaz√°s seg√≠ts√©g√©vel folyamatos p√©nzvisszat√©r√≠t√©sben r√©szes√ľlhetsz, sz√≥ szerint teendŇĎk n√©lk√ľl. Nem kell haszn√°lni t√∂bb√© hŇĪs√©gk√°rty√°kat, gyŇĪjt√∂getni hŇĪs√©gpontokat. Kapj vissza - szabadon felhaszn√°lhat√≥ - p√©nzt a partnerekn√©l t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s ut√°n. L√©gy r√©szese ennek a kiv√°l√≥ √∂tletnek befektetŇĎk√©nt! A z√°rt szakaszban m√°r elindult a visszasz√°ml√°l√≥, √©rdemes m√©g gyorsan elŇĎregisztr√°lni √©s befektetni, mivel m√°r elsŇĎ nap alatt t√∂bb mint 20 milli√≥ forint gyŇĪlt √∂ssze.

Tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt hallgasd meg a Minner.hu podcast epiz√≥dj√°t, ahol M√°nd√≥ Mil√°n a ‚ÄěhŇĪs√©gk√°rty√°k Revolutj√°nak‚ÄĚ nevezte a RECASHT-t. A podcastben sz√≥ esik - t√∂bbek k√∂z√∂tt ‚Äď a RECASH egyedis√©g√©rŇĎl, az √ľzleti modellt lehetŇĎv√© tevŇĎ PSD2-rŇĎl, a konkurenci√°r√≥l, √©s persze a jelenlegi kamp√°nyr√≥l is, amely most m√©g z√°rt szakaszban van.

Ha pedig sz√≠vesen feltenn√©d k√©rd√©seidet az alap√≠t√≥nak ak√°r a befektet√©srŇĎl, ak√°r az alkalmaz√°sr√≥l, ma, √°prilis 6-√°n 18 √≥r√°t√≥l megteheted az online befektetŇĎi tal√°lkoz√≥jukon, amire ezen a linken lehet jelentkezni.
 
 
 
  ElŇĎregisztr√°lok a RECASH kamp√°ny√°ra!  
 
 
 

#SZT√ĀR√úZENET

Ne hagyd, hogy beelŇĎzzenek!

 
 
 
 

A csapat√°nak a kreat√≠v szt√°r-vide√≥k szolg√°ltat√°sa csup√°n az elsŇĎ l√©p√©s. A Szt√°r√ľzenet alap√≠t√°s√°val nemcsak a legnagyobb √©s leg√°tfog√≥bb magyar szt√°r-platform megteremt√©se a terv√ľk az alap√≠t√≥knak, de k√∂vetve a nemzetk√∂zi trendet, egy teljes tartalom√©rt√©kes√≠tŇĎ infrastrukt√ļra meg√©p√≠t√©se a c√©ljuk. Vegy√©l r√©szt ennek a v√≠zi√≥nak az el√©r√©s√©ben, fektess be ak√°r 15 ezer forintt√≥l ebbe a Magyarorsz√°gon egyed√ľl√°ll√≥ startupba!

M√°r Petri Viktorral is √ľzenhetsz szeretteidnek! Nemcsak Keresztanyu rajong√≥knak aj√°nljuk! ūüôā
 
 
 
  Befektetek a Szt√°r√ľzenet kamp√°ny√°ba!  
 
 
 

#TRIP

Hamarosan a véget ér a Shakespeare 2. évadja
 
 
 
 

‚ÄěM√°sodik √©vadj√°nak v√©g√©hez k√∂zeledik a Mag√°cs L√°szl√≥ rendezŇĎ √©s Meister Nat√°lia operatŇĎr nev√©hez k√∂thetŇĎ Shakespeare37 vide√≥sorozat, melyben kort√°rs magyar √≠r√≥k gondolj√°k √ļjra, √≠rj√°k tov√°bb, vagy √©pp egy cselekm√©ny sz√°lat, egy szereplŇĎt, egy jelenetet kiemelve k√©sz√≠tenek √ļj mŇĪveket Shakespeare sz√≠ndarabjaib√≥l. √Āprilis 6-√°n deb√ľt√°l G√°bor Alexovińć - Szeretni, akit nem lehet c√≠mŇĪ darabja, F√°tyol Kamill√°val, Makranczi Zal√°nnal, Simon Som√°val. A mŇĪbŇĎl egyfajta v√°laszt kaphatunk, hogy mi t√∂rt√©nik, azut√°n, ha egy nŇĎ erŇĎnek erej√©vel megszerzi az im√°dott f√©rfit, akinek az √©rz√©sei azonban nem k√∂lcs√∂nesek.

Milyen ez a h√°zass√°g? Van-e olyan, hogy "Minden j√≥, ha v√©ge j√≥?" A darab m√°r el√©rhetŇĎ a MŇĪsort√°rban, amihez jegyet itt lehet kapni, √©s ahol a kor√°bbi mŇĪvek is el√©rhetŇĎek

Ha pedig a munk√°jukhoz k√∂zvetlen√ľl is hozz√°j√°ruln√°l, hogy a magyar kult√ļr√°t m√©g t√∂bb emberhez eljuttathass√°k, t√°mogasd a kamp√°nyukat m√°r 2000 Ft-t√≥l!

 
 
 
  T√°mogatom a TRIP kamp√°ny√°t!  
 
 
 

VERSENYAJ√ĀNL√ď

Startup Factory √Ėtletverseny

 

A Virgo Ventures, az innovatív digitális megoldások inkubátora ötletversenyt szervez startupok számára Startup Factory ötletverseny 2022 néven!

Startolj vel√ľk, ha van egy digit√°lis megold√°st tartalmaz√≥ √∂tleted √©s szeretn√©l tov√°bb fejlŇĎdni! √Čs hogy mi√©rt √©ri meg jelentkezni? Mert visszajelz√©st kapsz arr√≥l, hogy az inkub√°tor mit gondol √∂tletedrŇĎl √©s fŇĎd√≠jk√©nt √©rt√©kes APPLE term√©kekkel gazdagodhatsz!  A szakmai zsŇĪrit a Virgo Ventures Technol√≥giai Inkub√°tor igazgat√≥s√°gi tagjai alkotj√°k.

A jelentkez√©shez nincs m√°s dolgod, mint kit√∂lteni a jelentkez√©si adatlapot, ami mag√°ba foglalja a bemutatkoz√≥ le√≠r√°st √©s a maximum 60 m√°sodperces bemutatkoz√≥ vide√≥ linkj√©t is.       

√Čs ne feledd: a jelentkez√©si hat√°ridŇĎ 2022. √°prilis 30!                     
 
 
 
  Megn√©zem az √∂tletverseny r√©szleteit!  
 
 
 

VERSENYAJ√ĀNL√ď

DANUBE CUP 2022

 

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) √©s a Budapesti MŇĪszaki √©s Gazdas√°gtudom√°nyi Egyetem (BME) k√∂z√∂s szervez√©s√©ben szervezett konferencia c√©lja, hogy felh√≠vja a figyelmet a v√°llalkoz√≥i √©s startupk√©pz√©s tendenci√°ira, megossza tapasztalatokat √©s ismereteket a v√°llalatismeret t√©mater√ľlet√©nek oktat√≥i √©s kutat√≥i, valamint a nemzetk√∂zi startup √∂kosziszt√©m√°k szereplŇĎ: inkub√°torok, akceler√°torok, befektetŇĎk, v√°llalkoz√°sfejleszt√©si szak√©rtŇĎk k√∂z√∂tt.

A Danube Cup nemzetk√∂zi h√°l√≥zat partneregyetemei 2022-ben 6. alkalommal is megszervezik a hallgat√≥knak sz√≥l√≥ startup pitch versenyt. A magyar megm√©rettet√©sre 2022. √°prilis 19-ig olyan startup csapatok jelentkez√©s√©t v√°rj√°k, amelynek tagjai nemzetk√∂zi szinten gondolkodnak, szeretn√©nek sokat tanulni, fejlŇĎdni √©s sz√©lesk√∂rŇĪ kapcsolatokra szert tenni, elk√©pzel√©seikrŇĎl pedig nemzetk√∂zi gr√©mium elŇĎtt is besz√©ln√©nek. A pitch versenyre t√∂rt√©nŇĎ jelentkez√©s felt√©tele, hogy a csapatok legal√°bb egy tagja a BME vagy a BCE akt√≠v hallgat√≥ja legyen. A m√°jusi nemzetk√∂zi fin√°l√©ba a BME √©s a Budapesti Corvinus Egyetem is k√©t-k√©t csapatot deleg√°lhat. A hazai d√∂ntŇĎt 2022. √°prilis 29-√©n a BME Q √©p√ľlet√©ben rendezi meg az Ifj√ļs√°gi V√°llalkoz√°s√©l√©nk√≠tŇĎ Egyes√ľlet (IVE) a k√©t egyetem megb√≠z√°s√°b√≥l!
 
 
 
  Jelentkezek a pitch versenyre!  
 
 
 

ESEM√ČNYAJ√ĀNL√ď

Ideafest

 

A f√©l √©ve indult k√∂z√©piskol√°soknak sz√≥l√≥, v√°llalkoz√≥i √∂tletversenyre t√∂bb mint 400 di√°k adta be jelentkez√©s√©t. A verseny minden csatlakoz√≥ di√°k sz√°m√°ra lehetŇĎs√©get biztos√≠tott √ļj hasznos ismeretek, gyakorlati tud√°s √©s tapasztalat szerz√©s√©re, mik√∂zben belel√°thattak a v√°llalkoz√≥i l√©t √°ltal ny√ļjtott lehetŇĎs√©gekbe √©s kih√≠v√°sokba is.

A h√°rom fordul√≥b√≥l √°ll√≥ megm√©rettet√©s eredm√©nyek√©nt tizenk√©t csapat jutott a fin√°l√©ba, akik √©lŇĎben, n√©gy fŇĎs szakmai zsŇĪri elŇĎtt mutatt√°k be projektjeiket.

A nyertes a soproni Raceeantr.io csapata lett, akiknek nyerem√©ny√ľk egy tanulm√°nyi √ļt az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamokba.

M√°sodik helyezett lett a szegedi INGA csapat, akik finnorsz√°gi tanulm√°nyutat nyertek.

A harmadik helyezett a békéscsabai Onlypolimer csapata lett, akik szintén egy tanulmányutat nyertek Németországba.

Gratul√°lunk a versenyen indul√≥ di√°koknak √©s felk√©sz√≠tŇĎ tan√°raiknak!
 
 
 
  Megn√©zem az Ideafest √∂tletversenyt!  
 
 
 

ESEM√ČNYAJ√ĀNL√ď

Ecosystem Connect V. ‚Äď √ļj idŇĎpont

 

Hogyan mŇĪk√∂dnek az akceler√°torok a nagy √∂kosziszt√©m√°kban? Erre a k√©rd√©sre adja meg a v√°laszt a k√∂vetkezŇĎ Ecosystem Connect esem√©ny!

Az esem√©ny azoknak sz√≥l, akik meg akarj√°k ismerni az akceler√°torok ipar√°g√°t √©s mŇĪfaj√°t, az √∂kosziszt√©m√°kban elfoglalt szerep√©t, fel√©p√≠t√©s√©t, elsŇĎ k√©zbŇĎl azokt√≥l, akik napi szinten r√©sztvevŇĎi ezeknek a k√∂z√∂ss√©geknek. Az esem√©ny c√©lja a sz√©lesk√∂rŇĪ ismeretterjeszt√©s a startup akceler√°ci√≥r√≥l, teh√°t azoknak is val√≥, akik csak most ismerkednek az alapfogalmakkal.

Az esemény a HUBHUB-ban lesz megtartva április 11-én 18 órától! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 
 
 
  Jelentkezek az Ecosystem Connect V esem√©nyre!  
 
 
 

MENTORK√ČPZ√ČS

Telt h√°zzal indult az elsŇĎ k√©pz√©s!

 

Az √∂t alkalmas, vizsg√°val z√°rul√≥ mentork√©pz√©st a startup √∂kosziszt√©ma egyik legismertebb szakembere, a TŇĎkeport√°l egyik mentora, Hild Imre tartja a TŇĎkeport√°l t√∂bbi mentor√°nak, akik maguk is mesterei szakm√°juknak. A k√©pz√©sen t√∂bbek k√∂z√∂tt r√©szt vesz Balogh-Simon Zs√≥fia, Farkas Zsuzsa, Mucs√°nyi Zolt√°n, Sz√©p Zolt√°n, Szab√≥ Eszter √©s T√≥th Annam√°ria is. B√°r k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szakter√ľletekrŇĎl √©rkeztek, a c√©l k√∂z√∂s: megfejteni, hogy mitŇĎl is v√°lhat egy mentor kiemelkedŇĎv√©!

A k√©pz√©sbŇĎl m√©g h√°tra van k√©t alkalom, √©s egy interakt√≠v online vizsga is, de m√°r most elmondhat√≥, hogy mind a k√©pz√©si alkalmak, mind a kiadott h√°zi feladatok elgondolkodtat√≥ak, hasznosak √©s a mindennapi mentori tev√©kenys√©g sor√°n gyakorlati tud√°st adnak. A k√©pz√©sek bar√°ti hangulata pedig a newtworkingel√©sre is kiv√°l√≥ lehetŇĎs√©get biztos√≠tanak. Az √©rdeklŇĎd√©sre val√≥ tekintettel m√°r gondolkozunk a k√∂vetkezŇĎ k√©pz√©s szervez√©s√©n is, aminek t√©m√°ja most nem a mentorok, hanem a befektetŇĎk lesznek! Te is izgatottan v√°rod m√°r? Szerinted mitŇĎl v√°lhat valakibŇĎl j√≥ befektetŇĎ? A k√©pz√©s r√©szleteirŇĎl a h√≠rleveleinkben is h√≠rt fogunk adni, √©rdemes figyelni! ūüėä

 
 
 
  Megn√©zem a mentorplatformot!  
 
 
 

H√ĀBOR√ö

Seg√≠ts√ľnk egy√ľtt a h√°bor√ļt elszenvedŇĎknek!

 

Nyilv√°n mindannyiunkat nyomaszt a hetek √≥ta tart√≥ h√°bor√ļs helyzet √©s az infl√°ci√≥. Nincs is m√°s v√°laszt√°sunk, mint a jobb j√∂vŇĎbe vetni a hit√ľnket, s ennek megfelelŇĎen cselekedni. Ennek egyik lehets√©ges m√≥dja, ahogy egyik TikTok vide√≥nkban is al√°t√°masztjuk, hogy a portf√≥li√≥nkat, befektet√©seinket jelentŇĎsen diverzifik√°ljuk, √©s a j√∂vŇĎben n√∂vekedni k√©pes v√°llalkoz√°sokba is befektet√ľnk egy keveset. De k√∂z√∂sen √∂sszefogva is van lehetŇĎs√©g√ľnk jobb√° tenni a vil√°got!

A TŇĎkeport√°l tov√°bbra is t√©r√≠t√©smentesen ind√≠tja az ukr√°n h√°bor√ļ megsz√ľntet√©s√©re √©s a k√°rok enyh√≠t√©s√©re szolg√°l√≥ kamp√°nyokat. Ha van √∂tletetek, ismertek ilyen kezdem√©nyez√©st, amelynek gyŇĪjt√©si c√©lja van, √©s kihaszn√°ln√°tok a k√∂z√∂ss√©g erej√©t, √≠rjatok nek√ľnk a hello@tokeportal.hu c√≠mre!
 
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

√údv,
a TŇĎkeport√°l csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

T√°j√©koztatunk, hogy az e-mail c√≠med oldalunkon val√≥ regisztr√°ci√≥dkor ker√ľlt r√∂gz√≠t√©sre.
Email-c√≠med √©s egy√©b szem√©lyes adataid kezel√©s√©n√©l teljes m√©rt√©kben betartjuk a vonatkoz√≥ Adatv√©delmi T√∂rv√©ny elŇĎ√≠r√°sait. T√°j√©koztatunk, hogy level√ľnk kik√ľld√©se sor√°n a gazdas√°gi rekl√°mtev√©kenys√©g alapvetŇĎ felt√©teleirŇĎl √©s egyes korl√°tair√≥l sz√≥l√≥, az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyekben, valamint az EU √ļj √°ltal√°nos Adatv√©delmi rendelet√©ben (GDPR) foglaltaknak megfelelŇĎen j√°runk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektet√©si lehetŇĎs√©ggel kapcsolatos teljes k√∂rŇĪ √©s √°tfog√≥ inform√°ci√≥k csak elŇĎre azonos√≠tott, az adott befektet√©si lehetŇĎs√©g ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎ, a Kamp√°nygazda √°ltal elfogadott  befektetŇĎk sz√°m√°ra √©rhetŇĎek el.
A TŇĎkeport√°l nem ny√ļjt befektet√©si tan√°csokat, nem tesz aj√°nl√°sokat a befektet√©sre; a hat√°lyos jogszab√°lyok keretein bel√ľl, a nemzetk√∂zi legjobb gyakorlatokat mint√°ul v√©ve alak√≠totta ki a z√°rtk√∂rŇĪ tŇĎkebevon√°s platform-alap√ļ folyamat√°t, aminek r√©szleteit szab√°lyzatai tartalmazz√°k.
A kezdŇĎ v√°llalkoz√°sokba t√∂rt√©nŇĎ befektet√©s jelentŇĎs kock√°zattal j√°r, amelynek eredm√©nyek√©ppen a befektetŇĎ a befektetett √∂sszeg egy r√©sz√©t vagy eg√©sz√©t elvesz√≠theti, illetve v√°rhat√≥an t√∂bb √©vig nem f√©r hozz√° a befektetett tŇĎk√©j√©hez. Felh√≠vjuk Felhaszn√°l√≥ink figyelm√©t arra, hogy kiz√°r√≥lag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon el√©rhetŇĎ v√°llalkoz√°sokba, ha a felmer√ľlŇĎ kock√°zatokat v√°llalni tudj√°k, amikrŇĎl r√©szletes, (de nem teljes k√∂rŇĪ) t√°j√©koztat√≥nk az ikonra kattintva olvashat√≥.