Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A hosszú hétvégére rövid hírlevéllel jelentkezünk, annál érdekesebb hírekkel.

Nyilván mindannyiunkat nyomaszt a háborús helyzet és az infláció. Nincs is más választásunk, mint a jobb jövőbe vetni a hitünket. S ennek megfelelően cselekedni. Ennek egyik lehetséges módja, hogy a portfóliónkat, befektetéseinket jelentősen diverzifikáljuk, és a jövőben növekedni képes vállalkozásokba is befektetünk egy keveset. Ennek a legegyszerűbb módja a közösségi finanszírozás! Kampánygazdáink soron következő befektetői találkozókon elmondják, hogyan építik a jövőt!

Következő Kanapénkon a Microsoft for Startups két kiválósága, a Blue Colibri és az EduArdo mutatkoznak be, Berkovics Dalma narrációjával!

 
 
 
  Regisztrálj az eseményre, és olvasd el a teljes programot!  
 
 
 

Békeüzenet a Sztárüzenettel!

Hogyan tegyél jót egy Veled Vagyok üzenettel? Elmondja Nyics Viktor, a Sztárüzenet alapítója a következő befektetői találkozón, március 23-án. Tarts velük, regisztrálj most a befektetői találkozóra, hogy bekerüljön a naptáradba Meglepetés sztárvendég is csatlakozik! S ha élni kívánsz a befektetek+sztárüzenetet küldök csomagokkal, fektess be a Sztárüzenet kampányába most! 🙂

 
 
 
  Regisztrálok a Sztárüzenet befektetői találkozójára!  
 
 
 

Indul a RECASH kampánya!

Próbáld ki, milyen érzés, amikor visszakapsz pénzt egy elköltött összegből! Töltsd le a RECASH appot – és kész, mást nem is kell tenned. Egyből rájössz, miért regeltek ennyien a befektetési lehetőségre. Az első befektetői találkozóig a kampány is elindul! Találkozz az alapítókkal jövő csütörtökön, március 17-én, és tudj meg mindent erről a skálázható fintech szolgáltatásról! S hogy az elsők között lehess, hogy elcsípd a legnagyobb kedvezmények, ne felejtsd el az előregisztrációs lehetőséget, amit e linken megtehetsz még.

 
 
 
  Regisztrálok a RECASH befektetői találkozójára!  
 
 
 

És e hírlevél végén, jöjjön egy kis vas! Valami igazán kézzel fogható! Szintén nagy érdeklődés kíséri már egy jó ideje a Syrius gépgyár felkészülését. És eljött a pillanat, hogy bejelentsék a kampányindítást. Amire erre a befektetői találkozóra sor kerül, már düböröghet a kampány.

 
 
 
  Regisztrálok a Syrius Befektetői Találkozójára!  
 
 
 

A Tőkeportál pedig ezennel felajánlja, hogy térítésmentesen indítja az ukrán háború megszüntetésére és a károk enyhítésére szolgáló kampányokat. Ha van ötletetek, ismertek ilyen kezdeményezést, amelynek gyűjtési célja van, írjatok nekünk a hello@tokeportal.hu címre!


Kellemes kikapcsolódást kívánunk a hosszú hétvégén a Tőkeblogon megjelent cikkeinkkel is!

A Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Az e-mailben küldött információkat azért kaptad, mert regisztráltál a tokeportal.hu oldalon. Adatvédelmi tájékoztatónkat az Adatvédelmi Tájékoztató oldalon, az Általános Felhasználási Feltételeinket pedig az ÁFF oldalon éred el. A Tőkeportálon a befektetési lehetőségekkel kapcsolatos, befektetési döntés meghozatalára alkalmas információk csak olyan hitelesített profilú befektetők számára érhetők el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott, és akik az információk megtekintését kérik. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat és nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A Tőkeportál Zrt. által működtetett tokeportal.hu platformon keresztül tőkét gyűjtő vállalatok kezdő vállalkozásnak, kis- és középvállalatnak számítanak. Ilyen vállalkozásokba történő befektetés különösen jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, valamint igen korlátozott azok piaca, így a likviditása is. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a Tőkeportál platformon elérhető vállalatokba, vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalják. A befektetést nem védi semmilyen befektető-védelmi alap vagy intézmény, és a befektetési információkat nem hagyta jóvá tőkepiaci hatóság. További információk: Kockázati Tájékoztató