Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Nőnap alkalmából Verő Barbara mentorunk, angyalbefektetőnk is elmondja, miért jó nőként befektetni. 🙂 A Tőkeportálon is már több száz női befektető aktív! Már csak a női kampánygazdákra várunk! Ahogy új blogposztunk is bemutatja: a nőknek nagyobb az esélye crowdfundingban, mint bármely más tőkebevonásban!

És ma 17 órától megújult formában jövünk a legújabb Kanapé Pitch adással, ahol a hangsúlyt most a vállalkozásokat érintő kérdésekre helyezzük. Kérdezzetek vendégeinktől élőben 🙂. És készüljetek, mert március 16-án 18 órától jön a RECASH első online befektetői találkozója is!

További témáink:

  • Már 15 ezer forinttól részvényesévé válhatsz az egyedülálló Sztárüzenetnek
  • Nevess Te is a Syrius-sal, less be a kulisszák mögé!
  • A RECASH a rajtkőre áll
  • Lépj be Facebook csoportunkba, és alakítsd véleményeddel a Tőkeportál működését
 
 
 
 

KANAPÉ PITCH

Az 50. adás kérdése: mi fán terem a jó vállalkozó?

 
 
 
 

A Kanapé Pitch 50. epizódjában ezúttal is a Future Proof Consulting irodájából jelentkezünk be, újfajta, hibrid módon: az epizód egy részét korábban felvettük, ugyanakkor az adás időzítésével ugyanúgy lehetővé tesszük a kérdezést élőben, a szereplők online válaszolnak.

A szerdán 17 órakor kezdődő adásban a kampánygazdák pitchei mellett a vállalkozásokat érintő kérdésekre helyezzük a hangsúlyt a meghívott vendégeink segítségével. Moll János, az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület elnöke, Horváth Balázs, a Startup Grind alapítója és Csíki László, a Bizdev.hu alapítója! Utána jönnek a kampánygazdák aktualitásai!

Az eseményre való érdeklődésedet jelezheted Facebook-on és LinkedIn-en is, ahol elérhetőek a további információk az eseményről, de elolvashatod az esemény leírását is. Az adást pedig élőben nyomon követheted a YouTube-csatornánkon, ahol felteheted kérdéseidet is vendégeinknek!

 
 
 
  Megnézem élőben az 50. adást!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL BLOG

Woman-power az üzleti életben, a befektetésekben és a közösségi finanszírozásban

 
 
 
 

A női befektetőkről és vállalkozókról bár egyre többet, de mégis keveset hallunk. Sokan pedig sokkal eredményesebbek férfitársaiknál. Valójában, míg a nők a kockázatitőke-befektetők körében kevésbé sikeresek, crowdfundingban a sikeres kampányok 39,5 százalék-át nők indítják. A női vállalkozókról való gondolkodás egyik fő problémája az, hogy a vállalkozó szerepét sztereotip módon férfiasnak ítélik. A női befektetők, bár számosságukat tekintve kevesebben vannak a férfiaknál, azonban a realizált hozamok tekintetében több kutatás szerint is jobban teljesítenek a férfi társaiknál.

Pontosan milyen lehetőségek állnak a nők előtt és hogy eddig milyen sikerek valósultak meg a nők körében a közösségi finanszírozás világában? Ennek elemzéséhez készítettünk egy kifejezetten nőknek szóló blogposztot Woman-power az üzleti életben, a befektetésekben és a közösségi finanszírozásban címmel!
 
 
 
  Elolvasom a Woman-power blogposztot!  
 
 
 

BEMUTATJUK BEFEKTETŐINKET

Verő Barbara

 
 
 
 

A Tőkeportálon a női befektetők száma egyre csak nő, ez a szám jelenleg már többszáz felett jár! Nemrég elindult sorozatunkban is befektetőinket mutatjuk be, akik velünk együtt vállalják az úttörést, hogy a tőkéhez jutást és a befektetési lehetőségek megteremtését szolgáló Tőkeportál és a hazai ökoszisztéma utolérje az élvonalban haladókat! Verő Barbara, egyik mentorunk is bemutatkozott, mint női-befektető, nézd csak meg karrierjének fejlődését!


„A Nestlénél töltött 18 év után (ebből 8 év board tagság) az egyének, csapatok és szervezetek fejlesztésére fókuszáló saját tanácsadó cégemmel rengeteg startupot ismertem meg. Szinte mindegyik inkubátorban, accelerátorban dolgozom mentorként. A Metropolitan Egyetemen mester szakos és MBA-s hallgatókat tanítok. Az angyalbefektetői szárnyaimat is próbálgatom: belépve előbb a Women Business Angels egyesületbe, majd nemrégen HUNBAN-ba, 3 fő értéket képviselek és ezek megvalósulásán, implementációján dolgozom: az alapítói tudás, képesség átvilágításán és fejlesztésén, a szervezet növekedésre való felkészítésén, és nem utolsósorban a női vezetők fontosságának elismertetésén.

Mindig és mindenhol a tehetséget keresem, ebben sokat segít a HR-es hátterem és a sok-sok év tapasztalat. Angyalbefektetőként is fontosnak tartom a női befektetők szerepvállalását. E célt jól szolgálhatja a közösségifinanszírozás. A Tőkeportálba az ökoszisztéma fejlődésének elősegítése miatt fektettem és örömmel látom, hogy mennyire tanulékony és mentorálható a csapat is. Szakmai feladataim mellett 2 nagy fiú boldog édesanyja vagyok”.


 
 
 
  Csatlakozok a Közösségi Finanszírozás Facebook csoportba!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Újabb TV-s szereplés!

 
 
 
 

A Sztárüzenet egyre nagyobb ismertséget szerez magának, ami abban is megmutatkozik, hogy egyre többször kerül megemlítésre az ajándékozó platform.

Hétfőn Szolnoki Péter, a Bon-Bon zenekar zenésze kapott meghívást a LifeTV-be, ahol a Nőnap kapcsán bemutatta a Sztárüzenetet is. Hogy mit mondott pontosan a platformról, az visszanézhető az alábbi linken.

A kreatív sztár-videók rendelése csupán az első lépés. A Sztárüzenet alapításával nemcsak a legnagyobb és legátfogóbb magyar sztár-platform megteremtése a tervük az alapítóknak, de követve a nemzetközi trendet, egy teljes tartalomértékesítő infrastruktúra megépítése a céljuk.

Vegyél részt ennek a víziónak az elérésében, fektess be 15 ezer forinttól ebbe a Magyarországon egyedülálló startupba!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#SYRIUS

Nevess Te is a Syrius-sal!

 
 
 
 

A Syrius a hamarosan induló kampányához készített egy befektetőknek szóló videót, melyben a cég dolgozói és vezetői szólalnak meg, bár nem éppen úgy ahogy az a forgatókönyvben lett megírva.

Most betekintést nyerhettek a mindennapjaikba, hogy hogyan mennek náluk a PR folyamatok, és hogyan küzdenek meg néha egy alig pár perces videó felvételével. Nevessetek együtt velük egy jót, miközben megnézitek ezt a vicces kulissza videót!

Fektess be egy fejlődő cégbe és legyél részese a Syriusnak – ehhez most csak elő kell regisztrálnod a hamarosan induló kampányra!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#RECASH

Ne aprózd el a befektetésed sem!

 
 
 
 

A RECASH app segítségével könnyedén gyarapíthatod cashback számládat az egyre nagyobb pénzvisszafizetések segítségével. Csak nyerhetsz vele!

Ugyanúgy nincs vesztenivalód azzal sem, ha előregisztrálsz a kampányukra, ami eddig nem látott érdeklődést mutatott már most!

A crowdfunding kampányukkal utat építenek a Series-A befektetésig: még az idén 2,6M EUR-t terveznek bevonni egy nemzetközi befektetői konzorciumról.

Regisztrálj Te is elő a kampányra, és vegyél részt a pénzügyi szektor forradalmában! Hamarosan elindul a zárt szakasz, érdemes figyelni a híreinket! Addig pedig írd be a naptáradba, hogy március 16-án 18 órától a RECASH megtartja első online befektetői találkozóját, amit mi élőben fogunk streamelni

 
 
 
  Előregisztrálok a RECASH kampányára!  
 
 
 

#TRIP

A Vihar
 
 
 
 

Shakespeare: A vihar című drámája alapján írt különleges vízió Egressy Zoltán „A sziget tele van hangokkal” című műve, ami már március 9-től elérhető a WebSzínház műsortárában!

A filmben a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei szerepelnek!

Ha úgy érzed, hogy Te is tennél a magyar kultúráért, és szeretnéd velük együtt építeni a globális webszínházat, támogathatod a kampányt 2000 Ft-tól még március 15-ig! És figyeld a támogatói akciókat támogatói jegyekért!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

FACEBOOK

Szólj bele a Kanapé Pitch alakításába!

 
 
 
 

A nemrég megalakult, viszont egyre népszerűbb Facebook csoportunkban a követőinknek lehetősége van beleszólniuk a Tőkeportál egyes stratégiai döntéseibe amellett, hogy az új szakmai cikkeink is itt találhatóak meg elsőként.

Legutóbb a Kanapé Pitch adásunkról tettünk fel kérdéseket, hogy még inkább az érdeklődők igényeire szabhassuk a műsort. Eredményhirdetés következik:

Az adás lehet előre felvett, csak az adás közben lehessen kérdezni a vendégektől ✅

A 17:00 órai kezdés időpontja maradhat ✅

Az adás maradhat háromhetente ✅

A streamelt különkiadások, ahol lehetőség lenne részletesebben megismerkedni a kampánygazdákkal, a többség érdeklődését felkeltette ✅

Ha szeretnél Te is hasonló kérdésekben dönteni a jövőben, csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz!

 
 
 
  Csatlakozok a Facebook csoporthoz!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.