Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Ha Te sem szeretnél kimaradni egy sikeres kampányból, akkor itt az idő, hogy befektess a Tőkeportál saját kampányába, ami már meghaladta a kampánycéljának 110%-át, és ami 6 nap múlva lejár! Légy Te is oszlopos tagja a startup-ökoszisztémának! A Sztárüzenettel pedig részese lehetsz az ajándékozás piacának is!

 

További témáink:

  • A Kanapé sorozat 49. adásának összefoglalójában élvezheted a fintech-ökoszisztéma összefoglalását Suppan Mártontól, és megértheted az inkubáció fontosságát dr. Kozma Andreával.

  • Bemutatjuk Befektetőinket címmel új sorozatot indítunk. Ismerd meg Szakacsits Szabolcs informatikai vállalkozót!

  • 17 milliárdnál zárjuk népszerű Felajánlásmérőnket.

  • Új hangosposztunkkal újabb ismereteket szerezhetsz a crowdfunding piacról.

  • A Syrius és a RECASH nagyon melegít a kampányindításra!
 
 
 
 

KANAPÉ PITCH

Ilyen volt a 49. adás – és már jön is az 50!

 
 
 
 

A 49. Kanapé Pitch adásban vendégünk volt dr. Kozma Andrea, a CEU InnovationsLab, az egyik legsikeresebb inkubátor igazgatója, de velünk tartott még Suppan Márton is, a Peak Financial Services alapítója is, hogy ízelítőt adjon a fintech világ újdonságairól. Emellett pedig bejelentkezett még Szőcs Renáta és Meggyes Csabi is a Sztárüzenet legújabb szolgáltatása kapcsán, végezetül pedig Zádor Balázs, hogy bejelentse a RECASH induló kampányát!

Nézd vissza a teljes adást a YouTube-csatornánkon, amiben már bejelöltük azt is, hogy az egyes szereplők megjelenése hol is kezdődik pontosan! Ha pedig inkább csak beleolvasnál a pénzügy világba, olvasd el az adásról készült blogposztot!

Ha pedig szeretnél betekintést nyerni a Startup Grind működésébe, az üzletfejlesztés rejtelmeibe és a vállalkozókedvű ifjúság támogatásának fontosságába, jelezd részvételi szándékod a március 9-én 17 órától kezdődő, 50. Kanapé Pitch adásra Facebook-on és LinkedIn-en is! Vendégünk lesz Moll János, az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület elnöke, Horváth Balázs, a Startup Grind alapítója és Csíki László, a Bizdev.hu alapítója is!

 
 
 
  Elolvasom a 49. Kanapé Pitch összefoglalóját!  
 
 
 

BEMUTATJUK BEFEKTETŐINKET

Szakacsits Szabolcs

 
 
 
 

Induló sorozatunkban bemutatjuk befektetőinket, akik velünk együtt vállalják az úttörést, hogy a tőkéhez jutást és a befektetési lehetőségek megteremtését szolgáló Tőkeportál és a hazai ökoszisztéma utolérje az élvonalban haladókat! 🚀


💻 Szakacsits Szabolcs az informatikai tárolástechnológiai és hálózatátviteli technológiában piacvezető Tuxera alapítója, angyalbefektető. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen szerezte a matematika és az informatika területén. 🚗 A Tuxera rendszerei működnek például autók fedélzeti rendszereként, több Mars-misszió során és más űrjárműveken, vagy épp tengeralattjárókban, és olyan a megoldásokban is, ahol akár több száz PB-nyi adatot kell nagyon gyorsan feldolgozni. A portfolio.hu a 2021-es év top 10 felvásárlása közé azzal került, amikor felvásárolta a szintén a beágyazott rendszerek és az adattárolással foglalkozó HCC Embedded Kft-t.

Szabolcs korábban vezető tanácsadó volt az Ericssonnál, és vezető szoftvermérnöke az F-Secure finn kiberbiztonsági cégnél is. ✈ Finnországi évei után visszatért szülővárosába, Nagykanizsára, ahol családjával él.

Befektetései fókuszában az űrtechnológia, a deeptech, az egészségügyi technológia, a biotechnológia és a fintech áll. Rendkívül fontosnak tartja a hazai startup-ökoszisztéma fejlődését, ezért is szállt be a Tőkeportál kampányába is.

 
 
 
  Tovább a Tőkeportál Kampányára!  
 
 
 

#FELAJÁNLÁSMÉRŐ

Két éves lett a Felajánlásmérő!

 
 
 
 

Noha 2020 végén megjelentek a vakcinák és azt hihettük, hogy a járvány már a végéhez közeledik, mára – az újabb vírusvariánsoknak köszönhetően – még mindig korlátozások mellett és lemondásokkal teli időszakot élünk. A nehézségeken azonban a társadalmi szolidaritás enyhít: rengeteg felajánlás érkezik a rászorulók számára. Ennek kapcsán indítottuk el pontosan két éve, 2020 februárjában a Felajánlásmérőt, a Covid-19 járvány okozta károk enyhítését szolgáló közösségi felajánlások mérésére szolgáló mutatót.

A Felajánlásmérőnk tegnap lett kétéves, és a tapasztalatunk az, hogy 2021-ben sem maradtak el a felajánlások! Hogy pontosan kik adták ezeket a felajánlásokat és hogyan változott a kumulált támogatási összeg az egyes járvány-hullámok során? Olvasd el az utolsó, záró Felajánlásmérő blogposztunkat!

 
 
 
  Elolvasom a záró Felajánlásmérő blogposztot!  
 
 
 

#TŐKEBLOG

Hangosan a crowdfunding piac növekedéséről
 
 
 
 

A hangos blogposztok segítségével egy perce se kell megállnod a mindennapokban ahhoz, hogy megismerd a legújabb híreket a fintech és a közösségi finanszírozás területén.

Éppen ezért újabb Hangos blogposztot készítettünk el mindazok számára, akik inkább meghallgatnának egy érdekes szakmai cikket, ha van 10 szabad percük! Ezúttal A 2021-es év rekordokat döntött a közösségi finanszírozás terén című posztunkat tettük hallhatóvá!

Mielőtt viszont meghallgatnád, csatlakozz a Közösségi Finanszírozás | Crowdfunding Facebook csoportunkhoz, hiszen elsőként ott számolunk be a szakmai tartalmainkról, de ott adunk teret annak is, hogy felhasználóink beleszólhassanak stratégiánk tervezésébe!

 
 
 
  Meghallgatom a legújabb Hangos blogposztot!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Két Sztárüzenet-sztár a LifeTV-ben

 
 
 
 

Múlt héten már beszámoltunk arról, hogy a Sztárüzenet újabb mérföldkőhöz érkezett el azzal, hogy piacra dobta az első két letölthető extra tartalmát, amikben Szőcs Renáta és Meggyes Csabi éneklik el szerelmes duettjüket szólóban is – immár megvásárolható tartalomként. Az énekesek ennek kapcsán nemrég meghívást kaptak a LifeTv – Ébredj velünk műsorába, hogy beszámoljanak erről a fajta tartalomgyártásról. Nézd vissza a teljes nyilatkozatát Renátának!

Ma, szerdán 19 órától a Sztárüzenet egy angol nyelvű online Pitch Night-ot szervez, hogy a külföldi érdeklődőknek is be tudjanak számolni a platform adta üzleti lehetőségekről. Az információk itt érhetőek el.

Ha szeretnél részt venni ennek az izgalmas, tulajdonképpen sikerre ítélt történetnek az alakításában, válj a Sztárüzenet részvényesévé 15 ezer forinttól!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Hamarosan lezárjuk a kampányt, de még nem késő befektetni egy sikeres kampányba

 
 
 
 

A Tőkeportál saját kampánya már túl van azon a bizonyos 100%-on, ami minden kampánygazda álma!

Mivel a Befektetőknek hála elértük a kitűzött minimális tőkecélt (ami azóta is csak fokozódik), ezért az ÁSZF-ünk 2/4 pontja alapján úgy döntöttünk, nem várunk tovább, és február 28-án éjfélkor lezárjuk a kampányt, majd megkezdjük a tőkeemelést.

A kampány lejáratáig (és persze a maximális tőkecél eléréséig) még bárki befektethet, 100 ezer forint felett mindenki egy saját Tőkeportálos pólóval lesz gazdagabb, 5 millió forint befektetés felett pedig 10% bónuszrészvénnyel!

Ha Te sem szeretnél kimaradni egy sikeres kampányból, fektess be a saját kampányunkba, és válj Tőkeportál részvényessé! Utolsó lehetőség, mi szóltunk! 😉 Nézd meg kedvcsináló videónkat itt!

 
 
 
  Befektetek a Tőkeportál saját kampányába!  
 
 
 

#SYRIUS

Csillag a hegesztésben!

 
 
 
 

A Syrius komplex hegesztéstechnikai szakmai megoldásokat ad partnerei részére annak érdekében, hogy a termelés hatékonyságát, termékük minőségét javítsák. Ehhez biztosítanak stabilan működő felhasználóbarát gépeket, előkészítési, hegesztési és utómunkálati feladatokra. Gyorsszervízzel a lehető legrövidebb időn belül megjavítják hibás gépeket. Segítséget és megoldást kínálnak, hogy eszközeik mindig kifogástalanul és gazdaságosan üzemeljenek.

Ha nagyobb betekintést szeretnél kapni a vállalat működésébe, iratkozz fel YouTube-csatornájukra, hogy ne maradj le legfrissebb videóikról!

Addig pedig regisztrálj elő a kampányra, hiszen már nem sok van vissza abból, hogy elinduljon zárt szakaszban!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#RECASH

Betelt a postafiókunk :) az előregisztrálókkal

 
 
 
 

Zádor Balázs a múlt heti Kanapé Pitch-en hivatalosan is bejelentette, hogy közösségi finanszírozási kampányt indít a RECASH további fejlesztése érdekében, valamint a történetüket is bemutatta, és a pénzügyi terv számaiba is betekintést engedett. Nézd vissza részüket itt!

A több mint 22 ezer felhasználóval rendelkező applikáció egy eddig még nem látott marketingeszközként szolgál a partnerek számára, ugyanis Európában elsőként adnak lehetőséget arra a partnereknek, hogy tűpontos marketing adatokat kapnak, amellyel a leghatékonyabban tudják vevőiket célozni, továbbá a felhasználóknak, hogy akár a 2-20%-át is visszakaphatják kártyás vásárlásuk összegéből. Díjmentesen, automatikusan, az MNB engedélyével.

Regisztrálj Te is elő a kampányra, és vegyél részt a pénzügyi szektor forradalmában!

 
 
 
  Előregisztrálok a RECASH kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Tévedések/ Syracusa/ Ephesus – egy történet több szólamra
 
 
 
 

Szöveg, zene és kép szövevényes, lüktető, érzéki labirintusa, amint a szavak, a hangok, a megelevenedő alakok egymásba gabalyodva űzik, keresik a másikat Ephesustól Syracusáig, az örökké vágyott Éden felé, ahol minden titokra egyszer fény derül. Épp úgy talán, mint Shakespeare vígjátékában.

A darab már február 23-án 20 órától elérhető a WebSzínház műsortárában!

Ha úgy érzed, hogy Te is tennél a magyar kultúráért, és szeretnéd velük együtt építeni a globális webszínházat, támogathatod a kampányt 2000 Ft-tól még március 15-ig! És figyeld a támogatói akciókat támogatói jegyekért!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.