Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Egész kivételesen saját kampányunkat tesszük most a hírlevél elejére, ugyanis mostmár csak egy hajszál választ el attól, hogy elérjük a minimálisan kitűzött 30 milliós célt! Eközben a RECASH kampány beharangozása rengeteg előregisztrálót hoz. A Sztárüzenet pedig hosszabbításba megy át, mert úgy tűnik, most kezdenek a befektetők igazán érdeklődni, talán a Valentin nap ébresztette fel az igényt e izgalmas üzenetküldő szolgáltatásra igazán?

A holnap 17 órától kezdődő Kanapé Pitchen az egyik legsikeresebb inkubátor, a CEU iLAB alapítója, dr. Kozma Andrea lesz reflektorfényben – tarts velünk! Mellette Suppan Márton ad egy ízelítőt a fintechvilág aktualitásairól, de bejelentkezik még Horváth Balázs is, hogy meséljen az European Startup Universe programról.  

 

További témáink:

  • Elérhetővé vált a Sztárüzenet első letölthető.hu-s tartalma … vagyis rögtön kettő! Erről is beszél Szőcs Renáta és Meggyes Csabi holnap a Kanapén.

  • Less be a Syrius mindennapjaiba a YouTube-csatornájukon keresztül.

  • Szakmai blogposztunkban a crowdfunding piac aktualitásait tekintjük át!
  • Megérkezett Magyarországra az European Startup Universe
 
 
 
 

#KANAPÉ PITCH

Holnap kapcsolj a 49. epizódra!

2022. február

16.

 
 
 
 

Már nem kell sokat várni, és újra jelentkezünk a Kanapéról február 16-án szerdán 17 órától!

Vendégeink ezúttal Kozma Andrea, a CEU InnovationsLab igazgatója és Suppan Márton, a Peak Financial Services alapító igazgatója lesz! Andrea bemutatja a legújabb cohortjukat, számos sikertörténetüket, Márton pedig a pénzügytechnológia újdonságait mutatja be testközelből. De bejelentkezik Horváth Balázs is, hogy meséljen a European Startup Universe programról, valamint Szőcs Renáta és Meggyes Csabi is, akik a Sztárüzenettel készített exkluzív tartalmuk készítéséről fognak beszámolni.


dr. Kozma Andrea | CEU InnovationsLab, igazgató

Kétszeres CEU alumniként 2016 óta vezetem a CEU InnovationsLab-et, amely 2017-ben a legjobb inkubátorház címet is megkapta. LLM diplomával rendelkezem nemzetközi üzleti jogból és az MBA diplomámat is a CEU-n szereztem.  A London Business School vállalati pénzügy szakja és az amerikai Babson College ’Entrepreneurial Mindshift’ kurzusai után, jelenleg a Vrije Universiteit Amsterdam doktori iskolájának hallgatója vagyok, kutatási területem a korai fázisú vállalkozásfejlesztés.

A CEU InnovationsLab (iLab), igazgatójaként egy olyan módszert terveztem, amely piacképes projektek létrehozására, szűrésére, fejlesztésére és mentorálására szolgál.

Az iLab módszer integrálja a CEU egyetemi programjait és a korai fázisú vállalkozásfejlesztési folyamatot a hallgatói szakmai gyakorlatokkal. A közös iLab és tanszéki programok révén az iLab aktívan támogatja a fiatal startupok tanulási lehetőségeit az egyetem különböző mesterképzéseire építve, miközben ‘learning-by-doing’ platformot kínál a mester- és alapszakos hallgatóknak. Az iLab-et megelőzően több mint 20 évet töltöttem vezető jogi pozíciókban különböző globális amerikai vállalatoknál, többek között a Squire Patton Bogs, a CME és az HBO-nál az Egyesült Királyságban és Magyarországon.


Suppan Márton | Peak Financial Services, alapító

2013-ban azért hoztam létre a Peaket, hogy egy hatékony, gyors és olcsó pénzküldési rendszert építsünk fel, ami egyszerűen kapcsolódik a nemzetközi pénzügyi folyamatokba. Így jött létre Magyarország első fintech terméke, a CashCard, ami egy forint alapú, elektornikuspénz hátterű prepaid Mastercard termék volt. 8 éve épülő rendszerünk mára oda jutott, hogy bankoknak és egyéb óriás szervezeteknek segít neobanki termékeket piacra vinni.

A fintech piac egyik hazai előfutáraként minden tudást a nemzetközi sajtóból, szakportálokról és szakmai anyagokból tanultam meg, de közben folyamatosan foglalkoztatott, hogy hogyan lehetne az utánam jövők életét könnyebbé tenni. 2016 tavaszán azért hoztam létre Magyarország első fintech médiatermékét, a Fintech Világa rádióműsort, hogy közérthető módon adjunk át információt a piacról a lehető legszélesebb kör számára. A portfolió azóta folyamatosan bővül, fontos eleme a fintech.hu hírportál, a Fintech Világa hírlevél és a Fintech Sparks online kiadvány, rádióműsorunk pedig éppen múlt héten érte el a 300. adást.

Mindig motivál, ha valahol fejlődési potenciált látok, ilyenkor igyekszem meglátásaimmal, javaslataimmal segíteni az adott folyamatot. Ez a fajta érdeklődés hívta éltre a Peak harmadik pilléreként a Peak Science brandet, ahol napról napra kutatjuk a fintech terület folyamatait, eredményeinkre alapozva pedig különféle projektekben segítjük a technológia alapú pénzügyek jobb megértését és implementálását úgy, hogy a végfelhasználók élményét a lehető legmagasabb szintre emeljük


Jelezd részvételi szándékod Facebook-on és LinkedIn-en is! Addig pedig olvasd el az esemény összefoglalóját!

 
 
 
  Megnézem a 49. Kanapé Pitch összefoglalóját!  
 
 
 

#TIKTOK

Nézd meg legújabb videónkat!

 
 
 
 

Már biztosan sokan ismeritek azt a szót, hogy befektetés vagy befektető. De hogyan is térül meg befektetésed egy közösségi finanszírozási kampányban? A legújabb TikTok videónkban most ezt mutatjuk be! Nézd csak meg ezt az izgalmas videót!

De ne maradj le további videóinkról sem, kövesd be a Tőkeportál TikTok oldalát is, nem fogsz csalódni!

 
 
 
  Bekövetem a Tőkeportál TikTok fiókját!  
 
 
 

#TŐKEBLOG

A 2021-es év rekordokat döntött a közösségi finanszírozás terén
 
 
 
 

2021 számos tekintetben kiemelkedő évnek bizonyult a közösségi finanszírozás terén. Nemcsak a befektetett tőke mennyiségében volt jelentős előrelépés, de a befektetők-, valamint a finanszírozási módot választó startupok számában is. Megragadtuk az alkalmat egy gyors visszatekintésre, és kiemeltünk néhány fontosabb eredményt, eseményt és iparági trendet.

Olvasd el legújabb blogposztunkat, hogy megtudd, milyen sikereket tudhat magáénak a közösségi finanszírozás!

 
 
 
  Elolvasom a legújabb blogposztot!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Elérhető az első letölthető.hu tartalom!

 
 
 
 

„Sztárokat árul egy magyar oldal – Mutatjuk, kit és mennyiért” – kezdte egyik legújabb cikkét a növekedés.hu. Kovács Dániel, aki olyan témákról kérdezte Nyics Viktort, a Sztárüzenet egyik alapítóját, hogy honnan is jött az ötlet a platform létrehozására, mennyibe kerül egy-egy videó, de a további célokról is szó esett. Nagyon érdekes cikk született! Ha viszont nincs időd olvasni, meghallgathatod a halottnak a coach podcast-t is, ami egy mély beszélgetésre sikeredett.

 De ami ezeknél is izgalmasabb hír, hogy már elérhető nem csak az első, hanem rögtön két letölthető extra tartalom Szőcs Renáta és Meggyes Csabi Valentin napi duettjéből, ami már most megvásárolható a rajongóknak! Ezzel a lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy megépítsék a hidat a rajongók és a sztárok közé, ami a platformot még sikeresebbé teheti. A holnapi Kanapé Pitchen pedig arról fog beszélni a két énekes, hogy alkotóként milyen volt a Sztárüzenettel az exkluzív tartalmon dolgozni!

Ha szeretnél részt venni ennek a történetnek az alakításában és a további lépcsők építésében a hídon, válj a Sztárüzenet részvényesévé 15 ezer forinttól!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Hajszálnyira vagyunk a 100% elérésétől!

 
 
 
 

A Tőkeportál saját kampánya perceken belül elérheti a minimum kitűzött 30 millió forintos célt, ezzel elérve a kampányszámláló 100%-hoz! De a minimum tőkecélt elérve sincs még vége a lehetőségnek!

A nyílt szakasz lejáratáig még bárki befektethet, 100 ezer forint felett változatlanul mindenki egy saját Tőkeportálos pólóval lesz gazdagabb, 5 millió forint befektetés felett pedig 10% bónuszrészvénnyel!

Legfrissebb híreinkért kövesd a Napközi rovatunkat!

Ha Te sem szeretnél kimaradni egy sikeres kampányból, miközben formálnád a magyar startup ökoszisztéma jövőjét, fektess be a saját kampányunkba, és válj Tőkeportál részvényessé! Utolsó lehetőség, mi szóltunk! 😉

 
 
 
  Befektetek a Tőkeportál saját kampányába!  
 
 
 

#SYRIUS

Less be a Syrius mindennapjaiba!

 
 
 
 

A Syrius komplex hegesztéstechnikai szakmai megoldásokat ad partnerei részére annak érdekében, hogy a termelés hatékonyságát, termékük minőségét javítsák. Ehhez biztosítanak stabilan működő felhasználóbarát gépeket, előkészítési, hegesztési és utómunkálati feladatokra. Gyorsszervízzel a lehető legrövidebb időn belül megjavítják hibás gépeket. Segítséget és megoldást kínálnak, hogy eszközeik mindig kifogástalanul és gazdaságosan üzemeljenek.

Ha nagyobb betekintést szeretnél kapni a vállalat működésébe, iratkozz fel YouTube-csatornájukra, hogy ne maradj le legfrissebb videóikról!

Addig pedig regisztrálj elő a kampányra, hiszen már nem sok van vissza abból, hogy elinduljon zárt szakaszban!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#RECASH

A Portfolio.hu is beszámolt a RECASH kampányáról

 
 
 
 

„Az indulása óta eltelt alig több mint fél év alatt immár 20 000 feletti organikus regisztrációt könyvelhetett el a mobilalkalmazás; s e felhasználói szám növekedését igyekszik erősíteni a Recash azzal, hogy a Tőkeportál.hu platformon keresztül közösségi finanszírozási kampányba kezd. Az új EU-s pénzforgalmi irányelv, a PSD2 hazai bevezetésével egyidőben vált aktívvá a társaság, amely egy addig nem létező üzleti modellt mutatott be a magyar piacon. Számlainformációs szolgáltatóként (AISP) jelenleg hasonló versenytárs nélkül tevékenykedik a pénzügyi intézmények között. A Tőkeportálon regisztrált felhasználók most befektethetnek a Recash közösségi finanszírozási kampányába” – írta meg az Portfolio.hu a saját cikkében.

 

Regisztrálj már most elő a kampányra, és vegyél részt a pénzügyi szektor forradalmában!

 
 
 
  Előregisztrálok a RECASH kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Még egyszer hosszabbítunk március 15-ig
 
 
 
 

A Tőkeportál a Kanapé Pitch sorozattal hozzánőtt a TRIP hajóhoz. Várjuk, hogy visszatérhessünk, azonban a hajó rekonstrukciója elhúzódott. Amíg alternatív helyszínt keres a társulat, még meghosszabbítja a kampányt, hogy támogatásotokkal segíthessétek hiánypótló munkájukat.

A világon egyedülálló módon, a járvány miatti korlátozó intézkedések bevezetése után a TRIP hajón azonnal megalakult a világon - is -  az Első Magyar Karantén-Színház. Több tízmilliós elérése volt a hírnek, több százezer néző tekintette meg az előadásokat 48 országból, a világ minden pontjáról; a Reuters és a China Global TV Network stábja is tudósított a hajóról.

Ha úgy érzed, hogy Te is tennél a magyar kultúráért, és szeretnéd velük együtt építeni a globális webszínházat, támogathatod a kampányt 2000 Ft-tól! És figyeld a támogatói akciókat támogatói jegyekért! :)

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

#ESEMÉNYAJÁNLÓ

Mi is az az European Startup Universe?

 

A Startup Grind Budapest társszervezésében megvalósuló idei European Startup Universe hazai programja, a European Startup Universe Hungary az uniós technológiai startupok számára indított startup program, amely több ezer korai fázisban lévő startupot köt össze a hazai és uniós technológiai közösség legjobb elméivel - unikornis alapítókkal, ismert befektetőkkel és szakértőkkel. A projekt az Európai Régiók Bizottságának támogatásával, Mariya Gabriel fővédnökségével valósul meg. A programba várják az ötlettel rendelkező, korai fázisú startupok jelentkezését.

Március közepén indul a 10 európai országban, köztük hazánkban is, az online és offline programelemeket is tartalmazó 6 hetes startup és networking eseménysorozat. A programban résztvevők hatékony együttműködését és a közös munkát, a program mögött álló innovatív platform, a Founderhood, valamint a Borealis Consulting, a HR tech megoldások hazai úttörője biztosítja. A European Startup Universe Hungary kapcsán keressük azokat a partnereket, támogatókat, akik velünk együtt fontosnak tartják, hogy helyi, régiós, és globális szinten is képviseljük a hazai technológiai és startup ökoszisztémát, és együtt segítsük a startupok és az innovatív technológiai cégek hazai fejlődését.

Érdekel a lehetőség? Látogass el a honlapjukra még több információért!
 
 
 
  Ellátogatok az European Startup Universe honlapjára!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.