Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A szerelmesek ünnepe többet érdemel annál, hogy az utolsó pillanatban kapkodjunk össze valamit. (Pszt: mi utolsó pillanatban is segíteni fogunk! ;-)

A Sztárüzenet felejthetetlenné teszi a Ti Ünnepeteket!

...azáltal, hogy meglephetjük párunkat, de akár más szeretteinket is egy-egy szívhez szóló, személyreszabott videó-üzenettel kedvencünktől, aki segít kifejezni mindazt, amit érzünk. Az Extra Sztárüzenet oldalon megnézheted, hogy melyik magyar sztárok álltak be ennek megvalósítása mellé, de a platformon már több mint 150 ismert személy várja, hogy teljesítse kívánságodat.

 
 
 
 

Te tudod, hogy mi a története az ünnepnek és miért pont Valentin nevéhez fűződik ez a nap? Szőcs Renáta, a Tv2 Star Academy győztese most elmeséli a teljes legendát egy rövid videóban!

 
 
 
 

 
 
 
 

És hogy mit üzen Meggyes Csabi, az X Faktor korábbi felfedezettje az ünnepre való tekintettel? Miért érzi úgy, hogy nem szabad megfeledkezni a Valentin napról? Hallgasd meg az ő egyedi videóját is, hiszen nagyon tanulságos a mondanivalója.

 
 
 
 

 
 
 
 

Találd meg te is kedvenc magyar hírességedet a Sztárüzenet plaformján, és rendelj Te is ajándékba egy személyre szóló videót. Nem csak Valentin napra, hanem bármilyen más ünnepre, legyen szó születésnapról vagy csak egy biztatásról, de akár üzleti partnernek is küldhetsz videót, hogy így törd meg az unalmas oda-vissza emailezések sorát. 


És ha már születésnap! Február 9 nagyon fontos dátum a Sztárüzenet számára, ugyanis ekkor fogja ünnepelni az első születésnapját a platform. 19 órakor online Születésnapi Party-ra hívnak meg minden befektetőt és partnert, hogy együtt ünnepeljék meg az eddig elért sikereket, és hogy elsőként hallhassanak az eddigi legnagyobb bejelentésükre(!). Mi már izgatottan várjuk!

A könnyed virtuális eseményre való bejelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 
 
 
  Regisztrálok a Sztárüzenet online Születésnapi Party-ra!  
 
 
 

Az eseményen visszatekintenek az elmúlt év eseményeire, és természetesen szó lesz a jövő terveiről is, de lesznek sztorizgatások, vicces történetek elmesélése is, de a közös ötletelésre is lesz lehetőség. Ez az oka annak, hogy ezt a különleges alkalmat a befektetőkkel és partnerekkel szeretnék megosztani, akik részt vesznek a magyar szórakoztatóipar digitalizációjának bevezetésében. 

Ha Te még nem vagy Sztárüzenet-befektető, akkor foglalj most magadnak részvényt és részvételt akár a minimális befektetési összegért (15.370 Ft) cserébe, még mielőtt túl késő lenne! A nagyobb befektetőknek pedig extra kedvezmények is járnak a befektetésekért cserébe, amik a kampányoldalon szintén megtalálhatóak.

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

Ha további kérdéseid merülnek fel a befektetéssel és a találkozóval kapcsolatban, írj egy emailt a sztaruzenet@tokeportal.eu email címre vagy a Tőkeportál oldalán chat-re, és segítünk! De az alapítók is szívesen rendelkezésre állnak bármikor, akár egy személyes prezentációra is!


 

Várunk a Sztárüzenet első Születésnapi Party-n!

Kellemes befektetést kíván,

a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.