Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Reméljük, nem hagytad ki az élő Kanapé adást a múlt héten, ahol Balogh Petya átfogó képet adott az angyalok és cápák tevékenységéről! Hamarosan újabb adással jelentkezünk, ezúttal egy különösen sikeres inkubátor működésébe, és a fintech csodavilágába nyújtunk betekintést. Utóbbi témában több új cikkünk is megjelent, és persze sok aktuális infót találsz lejjebb.

 

Heti témáink:

  • Felidéztük legjobb kérdéseiteket és Petya válaszait a 33 kérdés és felelet az angyalbefektetésekről blogposztban.

  • Február 16-án újabb Kanapé adással jövünk az iLab és a Peak Financial Services társaságában!

  • Ugye egyre jobban érdekel az egészséges életmód? Akkor olvasd el legújabb miniinterjúnkat Némedi Erzsébettel, aki kutatás-fejlesztéssel foglalkozik az egészséges élelmiszerek területén. Éljenek és jöjjenek a food startupok!

  • Ünnepeld befektetőként a Sztárüzenet első születésnapját február 9-én!

  • A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb Syrius befektetői találkozó lesz február 9-én, ahol ott megtörténik a nagy bejelentés!

  • Saját kampányunk kapcsán betekintést, avagy kitekintést nyújtunk a platformszolgáltatók tőkebevonási köreibe a számok nyelvén. Sokat érő befektetésekről lesz szó…

  • Újabb hangoscikkünk pedig a régió crowdfunding piacát mutatja be. Vigyázat, jövünk! 😊
 
 
 
 

#KANAPÉ PITCH KÜLÖNKIADÁS

Angyalképző Balogh Petyával – akár kezdőknek is!

 
 
 
 

A Kanapé Pitch 48. epizódjában a Cápák Cápájával, Balogh Petyával merültünk mélyre az angyalbefektetések világában. A bevezetésnek tervezett mini-tanfolyam felkészít a befektetői szerepre, és betekintést nyújt a befektetések világába, amelyről Petya további tanfolyamain is lehet tanulni. Még jelentkezhetsz a február 7-8-i képzésre!

Petya a Kanapén választ adott többek között olyan kérdésekre, hogyan is áll jelenleg a magyar angyalpiac, miben különböznek az angyalok a VC-től és hogyan zajlanak nála a befektetések. A teljes angyalképző visszanézhető a YouTube-csatornánkon.

Az eseményen rögzített 33 kérdés és felelet amolyan befektetési kisokosként is használható, azaz blogposztunkban szinte minden angyali tevékenységgel kapcsolatos válasz kéznél lehet. Nézd meg a legújabb erről készült blogposztunkat!

 
 
 
  Elolvasom a Balogh Petya angyalképzőjéből készült blogposztot!  
 
 
 

#KANAPÉ PITCH

Jön a 49. epizód!

2022. február

16.

 
 
 
 

Már nem kell sokat várni, és újra jelentkezünk a Kanapéról február 16-án szerdán 17 órától!

Vendégeink ezúttal Kozma Andrea, a CEU InnovationsLab igazgatója és Suppan Márton, a Peak Financial Services alapító igazgatója lesznek! Andrea bemutatja a legújabb cohordjukat, számos sikertörténetüket, Márton pedig a pénzügy-technológia újdonságait mutatja be testközelből.

Jelezd részvételi szándékod Facebook-on, LinkedIn-en is!

 
 
 
  Megnézem a 49. Kanapé Pitch összefoglalóját!  
 
 
 

#TŐKEBLOG

A közösségi finanszírozási szolgáltatók saját kampányainak összefoglalója

 
 
 
 

Fektess be a közösségi finanszírozás jövőjébe bomba áron 😎 A Tőkeportál nemrég indított kampánya már elérte a minimum tőkecél 80%-át, és ennek alkalmából elhoztunk nektek néhány nemzetközi példát a nagybetűs sikerre. A tőkebevonást indító platformok lendülete sokszor a tőzsdéig repíti őket, ahol akár a 20 Mrd Ft feletti értékelésre is láthattunk példát. Olvasd el a cikket itt!  

A témához tartozik egy korábbi blogposztunk a Közép-Kelet Európai közösségi finanszírozási piacról, aminek hangos verzióját is elkészítettük. Keresd a fejhallgató gombot!

És ha megjön a kedved, akkor fektess be a Tőkeportálba - a nemzetközi árszint alatt. Tarts velünk!

 
 
 
  Befektetnék a Tőkeportál kampányába  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Miniinterjú dr. Némedi Erzsébettel

 
 
 
 

Következő interjú alanyunk Némedi Erzsébet volt, aki az Expedit Nodum Kft alapítója és igazgatója, ami kutatás-fejlesztéssel foglalkozik az egészséges élelmiszerek és étrendkiegészítők területén.

„Sokszor találkozom azzal a problémával, hogy egy startup megalapításakor egy jó ötlettel rendelkeznek az alapítók, azonban nincs sem vállalatirányítási tapasztalatuk, sem csapatépítő rutinjuk, sem egy igazi tervük, hogy hogyan jutnak el az innovációjuk megteremtéséhez nagyléptékben. Ez a probléma megfigyelhető a pénzügy vagy akár a sales területén is. Sokszor mindenféle gazdasági számítás nélkül áraznak, adnak ajánlatokat, és a teljesítés után derül ki, hogy a cég ”ráfizetett” az ügyletre. Nagyon fontosnak tartom tehát, ezen a téren is az edukációt”.

Ha kíváncsi vagy Erzsébet további válaszaira, olvasd el a teljes interjút!

 
 
 
  Elolvasom a miniinterjút Némedi Erzsébettel!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Egy éves a sztárplatform! Most már Rajtad is múlhat a sikere!

 
 
 
 

A Sztárüzenet oldalán már több mint 150 magyar sztár megtalálható, akik szívesen készítenek e nemes alkalomra egy-egy szívhez szóló videó-üzenetet. Már most gondolhatnál a Valentin-napra. Miért ne kérnéd segítségét szerelmed kedvencének?

De ezt megelőzően van még egy fontos dátum, a február 9, a Sztárüzenet születésnapja! Köszöntsd a platformot együtt az alapítókkal a 19 órakor kezdődő születésnapi online találkozón! A részvételi lehetőségedet itt jelezheted. Fontos, hogy az exkluzív találkozón kizárólag a befektetőknek és partnereknek van lehetősége részt venni, így érdemes már most jelezned befektetési szándékodat!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#SYRIUS

Nagy volt az érdeklődés az első befektetői találkozón

 
 
 
 

A múlt héten rendeztük meg a Syrius első befektetői találkozóját, ahol Toma Zoltán alapító és Petró Anita, gazdasági vezetőjük is részt vett.

A találkozó rengeteg érdeklődött vonzott, akik aktívan feltették kérdéseiket, így az esemény információkban gazdag volt a leendő befektetők számára!

Ha most véletlenül lemaradtál, akkor jövünk is a jó hírrel, ugyanis február 9-én 18 órától újabb találkozóra kerül sor. Regisztrálj a Zoom-eseményre, addig pedig gyűjtsd össze kérdéseidet. Mindenre választ fogsz kapni!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Kezdődik a második felvonás!
 
 
 
 

"A Magács László és Meister Natália Nóra nevével fémjelzett Shakespeare/37 Webszínház második évadának első három epizódja az előző produkciókban már kialakított újszerű adaptációs technikák szellemében született, azonban az alkotók új megoldásokkal is kísérleteznek, melyek nemcsak Shakespeare-t, hanem a minket körülvevő modern világot is új fénytörésben mutatják be. Emellett erőteljesen helyi, magyar színekkel is gazdagítják a palettát." – írta Pikli Natália

Vegyél jegyet valamelyik Shakespeare darabra, és élvezd a színházak világát otthonodból! Ha pedig hozzájárulnál a WebSzínház munkájához, támogasd a kampányt már 2000 Ft-tól!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.