Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Holnap olyan eseményre kerül sor, amire titkon talán mindenki várt: Balogh Petya vezetésével hús-vér angyalokat képzünk a Kanapén! Készülj kérdésekkel, interaktív eseményre számítunk. S másnap, csütörtökön a Syrius is megtartja első befektetői találkozóját! Eközben szépen fejlődik és elérte a 70%-ot a Tőkeportál kampánya már a zárt szakaszban!

 

Heti témáink:

 • Válj Te is befektetővé Balogh Petyával holnap 17 órakor a Kanapén.

 • Ünnepelünk a Sztárüzenettel: első születésnap

 • Csütörtökön 18 órától a Syrius befektetői találkozó a gépgyárból!

 • Itt az idő megismerkedni a Blundee csapatával, először Khaleddel!

 • Legyél Te is oszlopos tagja a startup-ökoszisztémának, fektess a Tőkeportálba

 • Ma, kedd este Ecosystem Connect esemény

 
 
 
 

#KANAPÉ PITCH KÜLÖNKIADÁS

Válj angyallá Balogh Petyával a következő Kanapén!

 

2022. január

26.

 
 
 
 

A Kanapé Pitch exkluzív különkiadása holnap, január 26-án szerdán 17 órától kezdődik, ahol a Cápák Cápája, Balogh Petya, a Tőkeportál, és a HUNBAN, a magyar angyalok egyesülete közös képzést hirdet meg a befektetések világa iránt érdeklődőknek. A mostani képzés felkészít a befektetői szerepre és betekintést nyújt a befektetések világába, amelyről Petya további tanfolyamain is lehet tanulni.

Petya olyan témákat fog érinteni, mint az angyalbefektetés fogalma, a fő rizikók és nehézségek, továbbá a portfolió építésének fontossága.

„Hét éves korom óta programozok. Az egyetemet elkezdtem, de otthagytam, amit egyszer sem bántam meg. Ezután vállalkozó lettem, vagyis szárnyát bontogató startupper. Dolgoztam a Nokiánál, ahol részt vettem a vezeték nélküli hálózatok első generációinak fejlesztésében, szabványosításában. 2000-ben megalapítottam a PDAmillt, az egyik első mobil játék céget, majd 2004-ben az NNG-t (a.k.a. NavNGo, iGO), amit több mint egy évtizeden át építettem globális navigációs céggé, 800+ alkalmazottal és kb. 100 millió dolláros éves árbevétellel.

Azóta rengeteg mindenbe fogtam bele, például feleségemmel, megalapítottam angyalbefektető-cégünket, a Baconsult-öt, ami több, mint 40 befektetéssel az egyik legaktívabb hazai angyalbefektető.

Az első 25 regisztráló Zoomon keresztül interaktívan is feltehet kérdéseket, a széles közönség pedig a közösségi médián keresztül kérdezhet majd!

Olvasd el az eseményről készült összefoglalót, majd jelezd részvételi szándékod! Az esemény nyomon követhető Facebook-on, LinkedIn-en és YouTube-on, de még Petya TikTok profilján is!

 
 
 
  Elolvasom az esemény összefoglalóját!  
 
 
 

#FACEBOOK CSOPORT

Közösségi Finanszírozás | Crowdfunding

 
 
 
 

Szeretnél részt venni a Tőkeportál stratégiájának kialakításában? Most már erre is van lehetőség!

Lépj be a Közösségi Finanszírozás | Crowdfunding Facebook csoportunkba, ahol a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Ugyanis néhány alkalommal kikérjük a szavazatotokat a Tőkeportál képzési stratégiájának kialakításához. Következő kérdéseink a kiválasztott téma menti képzés felépítésére fognak vonatkozni. A mostani szavazás 3 napig fog rendelkezésre állni.

Szavazz, hogy melyik téma érdekel leginkább:

 • Hogyan indítsam be startupomat?
 • Hogyan fektessek be startupokba?
 • Hogyan keressek befektetőt?
 • Hogyan legyek jó startup-mentor?
Ehhez lépj be csoportunkba!
 
 
 
  Belépek a Közösségi finanszírozás Facebook csoportba!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Ünnepeld meg Te is az első Sztárüzenet-születésnapot!

 
 
 
 

Remek hangulatban telt a Sztárüzenet negyedik online befektetői találkozója, ahol igen különleges vendég vett részt, Meggyes Csabi, az X Faktor korábbi felfedezettje! Csabi az eseményen elmondta, hogy miért is nagy segítség számára a platform, milyen a kapcsolata az alapítókkal, de még néhány kulisszatitkot is megsúgott a személyre szóló videók készítéséről. Emellett arról is szó esett, hogy hogyan fog növekedni a Sztárüzenet, milyen további célok vannak a láthatáron.

Február 9 jeles esemény a Sztárüzenet csapatának, ugyanis ekkor ünnepli első születésnapját a platform! Éppen ezért 19 órától lehetősége lesz Mindenkinek Boldog születésnapot! kívánnia a következő online befektetői találkozón, amire itt lehet jelezni a részvételi szándékot! Az eseményen sztárok, ajándékok és kedvezmények várnak!

A jelenleg is futó kampányukba most Te is beszállhatsz, hogy jövőre már alapítóként ünnepelhesd az évfordulót!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Túl a 70%-on

 
 
 
 

 
 
 
 

Az első hét alatt 50%-os eredményt elérni szép és izgalmas. Azonban mi ennél is nagyobb célt tűztünk mi magunk elé: szeretnénk a zárt szakaszban rövid időn belül elérni a másik 50%-ot is.

"Azért fektettem a Tőkeportálba, mert hiszek a közösségi finanszírozás jövőjében, így fontosnak tartottam egy jól működő crowdfunding platform kialakítását Magyarországon, illetve mind a befektetőket, mind a managementet kiváló szakembereknek tartom, akik képesek a projektet sikerre vinni” – mondta egyik befektetőnk, Vágó László.

Regisztrálj elő a kampányra, ami zárt szakaszban fut, nézd meg a dokumentumokat, é válj részvényeddel a hazai startup ökoszisztéma oszlopos tagjává!

 
 
 
  Befektetek a Tőkeportál saját kampányába!  
 
 
 

#SYRIUS

Meghódítjuk a nehézipart!

 
 
 
 

Legutóbb a Syrius kapott meghívást Mándó Milántól, a minner.hu alapítójától egy podcast felvételre, amiben a Syrius múltjáról, jelenéről és jövőjéről faggatta az alapítót, Toma Zoltánt. Hallgasd vissza a teljes adást Spotify-on!

Ha pedig további kérdéseid lennének, ne aggódj, ugyanis a Syrius megtartja első online befektetői találkozóját csütörtökön, január 27-én 18 órakor, ahol a kampánygazda szívesen válaszol mindenre! Jelezd részvételi szándékod az eseményre az alábbi linken!

Addig pedig ne felejts el előregisztrálni a kampányra sem, ugyanis már csak az átalakuláshoz szükséges jogi eljárások hiányoznak ahhoz, hogy elinduljon zárt szakaszban a kampány. Nem érdemes lemaradni!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Ismerd meg az alapítókat!

 
 
 
 

Khaled az EnniAkarok CEO-ja, fejlesztője és befektetője is.

„Gyerekkorom óta foglalkoztatott a számítástechnika, ezért már 7.-es koromtól elkezdtem a programozás alapjait tanulni. Gimnazista koromban már telefonok javításával és alkatrészek kereskedésével foglalkoztam, majd a BME villamosmérnöki karán szereztem diplomát. Itt jöttem rá, hogy engem a szoftverfejlesztés sokkal jobban érdekel, mint a kereskedés, ezért az egyetemen még egy évet tanítottam is, közben pedig megalapítottam a saját szoftverfejlesztő cégem. Részben a hazai piac sajátosságai miatt, mára minden más projektet leállítottam, és csak az EnniAkarok fejlesztésére fókuszálok. Itt a hazai és nemzetközi tapasztalataim próbálom kamatoztatni, hogy az EnniAkarok egy globálisan is meghatározó vállalkozás legyen a vendéglátásban”.

A Blundee pedig az EnniAkarok platform új szolgáltatása, amellyel az étterembe érkező vendég könnyedén, akár saját nyelvén konyhára küldheti a kedvenc fogásait az előzetesen kiválasztott asztalára, majd azokat az appon keresztül is ki tudja fizetni. Ha szeretnél részt venni ennek megvalósításában, regisztrálj elő a kampányra.

 
 
 
  Előregisztrálok a Blundee kampányára!  
 
 
 

#INFRATRAINER

Sikertelenül zártult a kampány

 
 
 
 

Bár jelentős siker, hogy 25,5 millió forintnyi tőke érkezett a kampányba, a kampány nem érte el a kitűzött tőkecélját, így sikertelenül záródott.

Természetesen, ahogy az ÁSzF-ünk is tartalmazza, minden befektető visszakapja a befizetett előleget, amit átutalt a letéti számlára.

A befektetőknek szeretnénk megköszönni az eddigi kitartását, így:

 • Azoknak, akik a fitneszpiacba szeretnének befektetni, hamarosan új lehetőségekkel jelentkezünk hamarosan.
 • Aki a gépvásárlási és bérlési kedvezmény miatt fektetett be, az az Infratrainer Global csapatával tud erről egyeztetni.
 • Akit az eszközbeszerzési pályázat érdekelt és a pályázat feltételeinek megfelelt, azzal a pályázatíró felvette a kapcsolatot.
 • Ezektől függetlenül pedig, aki szívesen olvasna, és érdekli az innováció-világa, felajánlunk egy Somogyi Miklós által írt, Találd ki, valósítsd meg, légy sikeres! – Innovációmenedzsment ismeretek és tapasztalatok című könyvet! Ezt az igényedet kérjük írd meg erre az emailre válaszul.
 
 
 
 

#TRIP

Elérhető a Shakespeare/37 II. évad
 
 
 
 

Király: Ugyanaz a lemez: Kocsmafilozófia!!! Közben itt felépült egy ország, John!

Falstaff: De milyen áron?

Király: … egy új ország… a régi romjain.

Falstaff: Amibe belehaltunk!

Király: … lehet, hogy volt egy-két áldozat… és hogy nem mindig a legtisztább eszközökkel. De az én országom áll! Milliók hisznek benne.

Shakespeare Falstaff című drámáját Kiss Csaba gondolta tovább. A szereplők között megjelenik Csuja Imre, Peller Anna, Hirtling István és Porogi Ádám is!

A Shakespeare/37 részei elérhetőek a WebSzínház honlapján! Vedd meg jegyed az online darabra, és élvezd a színházak világát otthonodból! Ha pedig hozzájárulnál a munkájukhoz, támogasd a kampányt már 2000 Ft-tól!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

#ESEMÉNYAJÁNLÓ

Ecosystem Connect III. A HubHub-ban este 6-tól

 

Az ökoszisztémák egy alapvető jellegzetessége, hogy miként viszonyulnak a külső tőkéhez, hogyan alkalmazzák azt a startupok terveik megvalósításához, illetve milyen lehetőségek vannak ilyen tervek módosításához, ha már egyszer a befektető színre lépett életükben.

Mivel sok tanácstalanságot és tájékozatlanságot láttak a magyar ökoszisztéma soraiban, ezért úgy gondolták, itt az idő, hogy rávilágítsanak a legjobb nemzetközi gyakorlatokra, és ezeket próbálják értelmezni a hazai környezetben az itthoni VC réteg képviselőivel, tanácsadóival.

A Milyen a Finanszírozás a világ legjobb ökoszisztémáiban című eseménysorozatra ma kerül sor. A korábbi vagy közelgő eseményekről pedig itt olvashatsz!
 
 
 
  Jelentkezek az Ecosystem Connect III eseményre!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.