Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A Sztárüzenet kampánya már meghaladta a kitűzött céljának 30%-át, már 13 millió forintnyi befektetési szándék gyűlt össze, és ez még csak a kezdet!

 
 
 
 

A befektetők száma már meghaladta a 20 főt, így ahogy ígértük, az ajándék napszemüvegeket hamarosan kézhez kapják! De azokra is gondoltunk, akik erről lemaradtak volna, ugyanis a Rekordkísérlet akcióval, ami január 3-én éjfélkor zárul le. Ajándék bónuszrészvényt kapnak a befektetők, ha használják a Rekordkísérlet kuponkódot!

 

Szerdán este alapítóink, Csobán Éva és Nyics Viktor mellett egy különleges vendég is részt vett, Meggyes Csabi, énekes! Ha lemaradtál volna, most összefoglaljuk röviden, mik hangoztak el! 🙂

Érdekes volt látni és hallani, ahogy Csabi arról mesél, milyen kellemetlen volt a platform profi automatizációja előtt a pénzt összekötni az alkotással, illetve a privátban jött kérések és üzenetek hogyan vesztek el, amikor is rajongók sértődtek meg, ha nem válaszolt és a hasonló problémák mindennaposak voltak. Boldogan láttuk, hogy hogyan vette le ezeket a terheket az énekes válláról a platform. Az automatikus emlékeztetők és generált számlázáson túl, még a személyes törődést is külön megköszönte a sztár -akinek a több mint 200 ezer fős Facebook közössége főleg a szerelmes dalai miatt imádja a fiatal énekest.

Vajon mindenkivel ilyen közvetlen a kapcsolata a Sztárüzenet csapatának?

Egyrészt alapból van egy jó kapcsolat, de mikor a sztárok felregisztrálnak az oldalra, tovább erősítjük azt. Érdemes ehhez hozzátenni, hogy hosszútávú terveinkhez fontosnak tartjuk a platformunkon elérhetővé vált sztárok karrierjének segítését minden eszközzel, legyen az interjú szervezés, koncert kapcsolat közvetítés vagy bármilyen kreatív, vagy épp technológiai tanácsadás. Mivel a Sztárüzenet nem csak a legnagyobb platform akar lenni a magyar szórakoztatóipar szívében, de a leghatékonyabb is. Tehát egy olyan “gépezet” ami nemcsak hatékonyan köti össze az alkotókat és rajongóikat, de mindenkinek öröme is van a folyamatokban.

A Sztárüzenet viszont csak az első lépcső azon a hídon, amit építünk!

A sztaruzenet.hu egy platform, amin keresztül bárki könnyedén rendelhet köszöntést/ biztatást/ gratulációt és hasonló videó-üzeneteket a magyar közélet közkedvelt személyiségeitől. Erre folyamatosan nő a fogyasztók igénye, hiszen egyre többen hajlandóak fizetni digitális tartalmakért. A magyar tartalom-piac mérete, az alkotók rendelkezésére álló eszközök és a látványosan növekvő vásárlói kedv ellenére hatalmas struktúra hiányosságokkal küzd a szektor. Pontosan ezért tartjuk olyan fontosnak a sztárplatformot tovább bővíteni olyan szolgáltatásokkal, amikből aztán önálló piactereket hozhatunk létre, mint például a letölthető.hu, amin keresztül szinte bármilyen digitális tartalmat könnyedén vásárolhatnak majd KÖZVETLENÜL a művésztől a rajongók.

De a Sztárüzenettel is további terveink vannak, ugyanis az Extra résznél mindig az adott alkalomhoz közeledve alakítjuk a platformot, és ajánlunk sztárokat. Ennek apropóján hamarosan elindul a sztaruzenet.hu Valentin Napi kampánya, ami főleg a szerelmes üzenetekre fókuszál majd. Ugyanis a szerelemben minden nap a szívek ünnepe.

 
 
 
 

Az elhangzottakat szerettük volna röviden összefoglalni minden érdeklődő számára, éppen ezért több érdekes részlet is kimaradhatott, amiknek a meghallgatására csak a jelen lévőknek volt lehetősége. Viszont nem ez volt az utolsó befektetői találkozónk, így a következőről semmiképpen sem érdemes lemaradni, hiszen sztárvendégekkel, meglepetésekkel és ajándékokkal várunk Mindenkit a Sztárüzenet 1 éves évfordulója alkalmából tartott online születésnapi bulinkon február 9-én 19 órától!

 
 
 
  Regisztrálok a következő, születésnapi befektetői találkozóra!  
 
 
 

Már lehet (és érdemes is) regisztrálni a negyedik, különleges befektetői találkozónkra, ahol a platform születésnapját elsősorban azokkal szeretnénk megünnepelni, akik már befektettek a kampányba, hogy részesévé válhassanak a víziónk elérésének. Ha ez eddig még nem történt meg, akkor jelezd befektetési szándékod a kampányoldalon, ahol minden fontos információ megtalálható egy megalapozott döntés meghozatalához! A minimum befektetési összeg 15.370 Ft, de különböző csomagokat is felajánlunk a befektetési összegekhez mérten.

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

Kérdéseidet felteheted a sztaruzenet@tokeportal.eu email címen, szívesen állunk rendelkezésedre!

Várunk a következő találkozón, addig pedig nézz szét a kampányoldalunkon!

Csobán Éva és Nyics Viktor

a Sztárüzenet alapítói

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.