Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Szeretnél oszlopos tagja lenni a magyar startup-ökoszisztémának? Akkor most eljött a Te időd!

A Tőkeportál célja, hogy összehozza az innovatív magyar startupokat a lakossági befektetőkkel.

Ha befektetsz a Tőkeportálba, akkor a magyar startup ökoszisztémába is befektetsz! 😎

 
 
 
 

Mai formájában a platform alapú közösségi finanszírozás online tőkebevonást jelent. A kampánygazda vállalkozás egy arra specializált online platformon egy 4-10 héten át futó kampány keretében egy rövid videóban, deckben és az üzleti tervben mutatja be, hogy milyen célból, és feltételekkel mennyi tőkét keres. A platform tulajdonképpen egy online befektetési klub, amelynek tagsági követelményeit, és a még zártkörű, privát társaságokba történő tömeges befektetést jogszabályok, 2020 novembere óta európai rendelet is szabályozza, s aminek online folyamatát a technológia teszi lehetővé.

 


Eljött az online befektetések ideje!

 

A kampány pontos céljairól Szeles Nóra, a Tőkeportál Zrt. vezérigazgatója a következő Kanapén Pitch adásban fog beszélni január 12-én 17 órától, amit követhetsz Facebook-on, LinkedIn-en és YouTube-on. Emellett pedig meghirdetünk egy befektetői fórumot is, ami január 17-én lesz megtartva, és ahol minden kérdésedre szívesen válaszolunk!

Regisztrálj itt a befektetői fórumra!

 

 
 
 
 

 
 
 
 

Aktuális újdonságaink:

  • Mostantól egyszerűbben és nagyszerűbben érheted el szakmai tartalmainkat, Kanapé Pitch beszámolóinkat és Podcastjeinket! Látogass el a TőkeBlogra és fedezd fel új tartalmainkat is, mint például a Napközi, de ha szemfüles vagy, akkor egy hamarosan érkező funkciónkat is az elsők között próbálhatod ki.
  • Elindult a Mentorplatform. A Mentorplatform célja, hogy a startup ökoszisztéma szereplői között egy aktív online közösségi teret teremtsen, ahol az egymásra találás akár kulcsszavak segítségével is létrejöhet. Szerződött mentoraink a tőkebevonásra készülő vállalkozókat támogatják az üzletfejlesztés, a jog, a marketing és számos egyéb területen segítve őket a befektetésre alkalmas cég kialakításában és a közösségi kampányra való felkészülésben.
  • Új kampányok kerültek be a csőbe, köztük hamarosan fintech szolgáltató, kézművessör-márka és designmárka is indul a crowd tőkéjéért! ☺️.

További terveink:

Ideje nagyságrendileg növekednünk. Már elkezdődtek azok a felvásárlások, amiknek célpontjává kellene válnunk pár éven belül. Ennek érdekében, 2022-ben:

  • megszerezzük az új európai közösségi finanszírozási jogszabály, az ECSPR szerinti tevékenységi engedélyt
  • megpróbálunk felülni a „nemzetközi gyorsvonatra”, azaz olyan céget építeni, amely nemzetközi felvásárlási célpont is lehet viszonylag rövid időn belül, illetve tőzsdére léphet. Ennek érdekében már most elkezdünk építkezni.
  • Az új jogszabály adta lehetőségek mentén, új szolgáltatásokat is indítanánk: a nemzetközi szinten leggyorsabban növekvő szegmens a kölcsöncélú kampányok piaca, ahova szeretnénk mi is belépni. Emellett a sikeres kampányaink részvényeinek a másodlagos kereskedési lehetőséget is tervezzük bevezetni.
  • Az ingatlancélú kampányok iránt is nő az érdeklődés.
  • Pár éven belül tőzsdére lépnénk, ezzel missziónk szerinti tőzsdeképes vállalkozások létrejöttét segítenénk.
  • Felpörgetjük a régiós együttműködéseket is.

Célunk tehát egy teljeskörű startup és alternatív finanszírozási ökoszisztéma létrehozása, amely élénkíti a hazai startupokba való tőkebevonást, és edukálja a magyar vállalkozókat.

 
 
 
  Előregisztrálok a Tőkeportál saját kampányára!  
 
 
 

Fontos, hogy a teljes kampányoldalt csakis azok láthatják majd zárt fázisban, akik előregisztrálnak a kampányra!

Azok a feliratkozók, akik első nap jelzik befektetési szándékukat, a 7,5% cégértékkedvezményben részesülnek. A későbbi feliratkozóink 5% kedvezményre lesznek jogosultak.

Ha további kérdéseid merülnek fel a kampánnyal vagy a befektetéssel kapcsolatban, írj egy emailt a hello@tokeportal.hu email címre vagy a chat-re, és segítünk!

 
 
 
 

Üdvözlettel:

A Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.