Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Boldog Új Évet kívánunk minden Tőkeportál követőnek, befektetőnek és támogatónak! Ha voltak újévi fogadalmaid, reméljük, hogy közöttük szerepel a pénzügyi tudatosság. Mi ebben szeretnénk segíteni, ezért újabb információkat hoztunk a startup ökoszisztéma alakulásáról! 😊

 

Heti témáink:

  • A Startup Szilveszteren kiderültek, hogy kik lettek a startup világ legjobbjai 2021-ben! Van, aki duplázott! Na ki az? Hát persze, hogy...

  • Még többet szeretnél tudni a közösségi finanszírozás előnyeiről? Újabb blogposztunkban erről olvashatsz, amit már a TőkeBlogon is megtehetsz!

  • Ha elakadtál vállalkozásod építésében, a Mentorplatform hasznos lehet számodra!

  • A Smart Infratrainer kampánya már 70 befektetőt győzött meg! És most még saját gépet is vásárolhatsz – pályázatunkkal!

  • A Sztárüzenet is egyre megy előre…már csak 3 ajándék sztárszemüvegük van!
 
 
 
 

#STARTUP SZILVESZTER

Megvannak 2021 legjobbjai!

 
 
 
 

Az idei Startup Szilveszteren a magyar startup ökoszisztéma közismert egyéniségei vettek részt, akiknek a véleményére sokan kíváncsiak. Értékelték az elmúlt év eseményeit, beszéltnek jövőbeli terveikről, és abban is segítettek, hogy hogyan érdemes elindulni egy vállalkozással, és ha már elindult, hogyan lehet még sikeresebbé tenni. Vendégünk volt Mándó Milán a Minner.hu-tól, Müller Tamás a Pozi.io-tól, Ivánka Iván az Ivanka Group-tól, Berkovics Dalma a Microsoft for Startups-tól és Dr. Urbán Viktor a Digitális Jólét Programtól.

Az esemény legizgalmasabb része az eredményhirdetés volt, amikor is lelepleztük 2021 legjobbjait!

Az Év Startup befektetője címet, ahogy tavaly, idén is Balogh Petya kapta, akit e videoüzenetben hallhattok. ☺️

Az Év Közösségi finanszírozási kampánya Kemény Kornél és csapata, a SolarBnB lett! ☀️

Az Év Startupja a PénTech lett, akik a következő Kanapé adásban részletesen is bemutatkoznak!

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, akiket idén a díjnyertes CARASSIA pezsgőválogatás felajánlásával díjaztunk!

Olvasd el a teljes adásból készült blogposztot, és tudd meg, vendégeink miben látják a jövő startupok sikerét!

 
 
 
  Elolvasom a Startup Szilveszterről készült blogposztot!  
 
 
 

#KANAPÉ PITCH

47

 

2022. január

12.

 
 
 
 

Várunk a Tőkeportál online befektetői találkozó és pitch eseménysorozat 47. részén 2022. január 12-én!

Sztárvendégünk Máté Krisztina lesz, a Cápák között című műsor producere!

Máté Krisztina | Producer, Cápák között

A Színház és Filmművészeti Egyetem műsorvezető-rendező szakán végeztem és doktoráltam, hogy egyetemen taníthassak, közben végeztem a Janus Pannonius Tudományegyetem bölcsészkarán esztétika-magyar szakon. A siófoki, a pécsi és a kaposvári tévénél kezdtem a tévés pályám, később csatlakoztam a Magyar Televízió közéleti stábjához.

 A TV2 1997-es indulásától műsorvezetőként, szerkesztőként, főszerkesztőként dolgoztam a csatornánál, több műsort is vezettem egészen 2009-ig. Utána átálltam a kamera másik oldalára és az RTL Klubon producerként kezdtem dolgozni. Az egyik legismertebb műsor, aminek a készítése az én felelősségem, a Cápák között, melynek épp a negyedik évada látható. Az egyetemi tanítás és a tévés tevékenységek mellett Liluval közösen működtetek egy webshopot, a Liluland-et, de több más cégben is résztulajdonos vagyok.

 

Ismerd meg a közösségi finanszírozási kampányokat, és légy a sikerük részese! Nézd meg az adást Facebook-on , LinkedIn-en, vagy Youtubeon!

 
 
 
  Elolvasom az esemény összefoglalóját!  
 
 
 

#TŐKEBLOG

Vegyük át újra, hogy mire is jó a közösségi finanszírozás!
 
 
 
 

„A közösségi finanszírozás mai formájában az online platformon keresztüli tőkebevonást jelenti. A kampánygazda vállalkozás egy arra specializált online platformon 4-8 héten át futó kampány keretében egy rövid videóban, deckben és az üzleti tervben mutatja be, hogy milyen célból, milyen feltételekkel mennyi tőkét keres. Ma egy platform tulajdonképpen egy online befektetési klubnak is tekinthető, amelynek tagjává válni online azonosítást követően lehet, és ahol a platformszolgáltató által előzetesen felülvizsgált, zártkörű társaságokba történő befektetési lehetőségeket lehet megtekinteni”.

Ha szeretnél még többet megtudni a közösségi finanszírozásról és gazdasági hatásairól, olvasd el legújabb blogposztunkat! Ha pedig további érdekes szakmai cikkekre vagy kíváncsi, nézz rá a most indult TőkeBlogra, ahol a szakmai anyagok mellett a podcastjeinkbe is belehallgathatsz! Új, izgalmas menüpontjainkról hamarosan beszámolunk.. ilyen lesz a Napi Közösségi Finanszírozás, avagy a Napközi!

 
 
 
  Elolvasom a teljes blogposztot!  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Nő a foglalások száma
 
 
 
 

A mentor melletted áll. Nem beszél mellé, nem köntörfalaz, nem megkérdőjelez, hanem kérdéseivel rávezet az útra, és minden lépésnél ott lesz Veled!

Ha Te is elakadtál vállalkozásod építésében, nézz szét mentoraink között egészen a marketing területétől azt USA-beli piacralépésig, válaszd ki, kivel szeretnél együttműködni, és haladjatok együtt az úton!

A mentorplatformon keresztül ehetőséget biztosítunk rá, hogy már az ötletedet is feltöltsd a platformunkra, és így mutasd azt meg a számodra fontos mentoroknak, felhasználóknak!

További kérdés esetén írj a mentor@tokeportal.eu címre.

 
 
 
  Körülnézek a Mentorok között!  
 
 
 

#INFRATRAINER

Már 70 befektetőt győzött meg a kampány!

 
 
 
 

A Smart Infratrainer edzőgép a legkorszerűbb fitnesztechnológiát képviseli: kombinálja a testedzést az infraszaunával. Ezt egészítjük ki a Zerofat Technology™ életmódváltó diétával és a személyre szabott tanácsokkal, hogy ügyfeleink a maximális hatást érjék el.

Vegyél ki Te is egy szeletet a sikerből és fektess be az év fitnesz terméke díj nyertesébe! Az elhízás és ízületi problémák végig kísérik az emberek életét világszerte, így biztos lehetsz benne, hogy az Infratrainer Global egy időtálló befektetés. Már 70 befektetőt meggyőzött!

Ha pedig mindig is vágytál egy saját gépre, de nem volt rá pénzed, vedd meg most pályázatból! A részletekért kattints ide!

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Már csak 3 ajándék sztárszemüveg maradt!

 
 
 
 

A nemrég köztudatba robbant sztárüzenet.hu oldalon keresztül bárki könnyedén rendelhet személyre szóló videó-üzenetet kedvenc magyar sztárjától, és ez még csak a kezdet! A Kampány felkészülése a nyílt szakaszban folyamatban van, mialatt a befektetők is folyamatosan érkeznek!

Viszont már csak 3 ajándék sztárszemüvegnek nincs gazdája, ami az első 20 befektetőnek jár! Fektess be még ma 15 ezer forinttól, hogy Te is ebben élvezhesd majd a következő nyarat!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Indul a saját kampány!

 
 
 
 

 
 
 
 

A közösségi finanszírozás több gazdasági problémára nyújt megoldást. Világszintű probléma, hogy rengeteg kezdő-és kisvállalkozás, de számos középvállalkozás nem kap finanszírozást, mert nem bankképes, és nincs hozzáférésük a megfelelő befektetőkhöz. A Tőkeportál ennek megoldásában, összehozza a kínálatot jelentő startupokat a kereslettel, a befektetőkkel!

A Tőkeportál új vizekre evez 2022-ben. Nemcsak új szolgáltatásokat indítunk, de jelentős kapacitás- és ügyfélélmény -növelést is tervezünk. Ha nem akarsz kimaradni a Tőkeportál új fejezetéből, regisztrálj elő még ma!
 
 
 
  Előregisztrálok a Tőkeportál kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Hatékony hegesztéstechnikai megoldások

 
 
 
 

A Syriusnál az NC és CNC gépekben, a robotizálásban, valamint az egyedülálló hegesztés-felügyelő rendszerekben látják a cég jövőjét. Továbbá nagy szükség van még a kézi lézerhegesztés továbbfejlesztésére, tökéletesítésére is.  Egyik legfontosabb termékük a vásárlói igények alapján kifejlesztett PROFICUT 1530 CNC finomsugaras plazmavágó asztal, ami már teljesen elkészült, és valójában csak a piacra lépésre vár.

Légy részese Te is a hazai nehézipari gépgyártás fellendülésének! Iratkozz elő a kampányra, hogy időben értesülhess majd az indulásról!
 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Az éttermek jövője

 
 
 
 

Az EnniAkaroknál a hagyományos és a digitális megoldások legjobbjait ötvözve megalkották a világ első átfogó okosétterem szoftvercsomagját. Céljuk az éttermi élmény teljes újraírása.

Egy korábbi Kanapé Pitch adáson részletesen bemutatták az alapítók a szolgáltatásukat, nézd vissza az alábbi linken! Ha pedig meggyőző számodra az ötletük, regisztrálj elő a kampányukra!

 
 
 
  Előregisztrálok a Blundee kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Elérhető a Shakespeare/37 II. évad
 
 
 
 

Már elérhető a Shakespeare/37 sorozat 2. évadának legújabb epizódja, Forgách András Antonius és Cleopatra átirata: TÓNI.

A nagy, mindent elsöprő szerelem érzésére egy hajléktalannak is joga van, és egy bűnözőnek is lehetősége van: mert nemcsak késelni tudnak a szerelmesek, mint a Carmenben, de a szerelemben fölszabadul a költészet is, és az emberek egy pillanatra rácsodálkoznak egymásra. Vedd meg jegyed, és nézd meg a teljes epizódot!

De akár építheted Te is WebSzínházat azzal, ha támogatod a kampányt akár már 2000 Ft-tól!

 

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.