Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A Sztárüzenet alapítói nemrégiben két fórumon is betekintést engedtek a cég életébe. A Tőkeportál podcast sorozatának legújabb adásában Nyics Viktor, az egyik alapítónk adott interjút a cégről, mint befektetési lehetőségről. December 14-én pedig a megtartottuk második online befektetői találkozónkat, ahol beszámoltunk az utóbbi idők üzleti és jótékonysági sikereiről, az NFT-kről, és a közösségi finanszírozási kampányt érintő nagy bejelentésünkről. Most megmutatjuk a részleteket. :)

 

A Tőkeportál nemrégiben indította el saját podkesztjét, a Tőkeportál Podcastet, amelyben a befektetői körökben méltán népszerű Mándó Milán, marketing és üzleti modell tanácsadó, a Minner.hu alapítója,  blogger beszélget a meghívottakkal. A legújabb adásban alapítónkkal, Nyics Viktorral élénk diskurzus bontakozott ki a sztárokkal foglalkozó startupban rejlő üzleti potenciálról. Hallgasd meg a beszélgetést!

 
 
 
  Meghallgatom a Podcastot!  
 
 
 

Második befektetői találkozónkon elmondtuk, hogy a Sztárüzenet csapatának milyen sokat jelent a hatalmas érdeklődés és a befektetők bizalma. Továbbá, hogy mi mindannyian komolyan vesszük a gyűjtés azon részét, hogy a befektetők valóban részesei, és tulajdonos társai a projektnek, akik a részvényvásárláson túl rengeteget tudnak még tenni a közös siker érdekében. Legyen az konstruktív kritika, ötlet, vagy csupán a kampány hírének terjesztése. Minden egyes támogatói aktivitás hozzátesz ahhoz, hogy a vízió beteljesüljön, és valami igazán értékeset teremtsünk közösen!

A találkozónkon jelenlegi és érdeklődő befektetőinknek beszámoltunk a kampány zárt szakasza alatt kötött üzleti megállapodásokról. A Trimedio Zrt. médiavállalkozással és a LEET Gaming Kft.-vel kötött együttműködésről volt szó, amely két új partner rendkívül izgalmas módon képviseli a hírességek világát. A Trimedio média csoportjához olyan műsorok és magazinok tartoznak, mint a Sztár Limonádé, Recept és rejtvény, Pepita Magazin, Szerelmes hangjegyek, Zenebutik Gála, és olyan tartalmak, amelynek a közönségtábora digitális tartalmakat eddig ritkán, vagy egyáltalán nem vásárolt.

A Leet csapata a szórakoztatóipar ”másik oldalát” képviseli. A Leet.hu oldalt üzemeltető - főleg a gamerekere fókuszáló- Youtuber management cégtől olyan nevek várhatóak hamarosan a Sztárüzenet platformjára, mint például Zsozéatya, akinek több mint fél millió követője egész biztosan örül majd, hogy egy-két kattintással könnyedén videót rendelhet a kedvencétől.

Örömmel számoltunk be az elmúlt hónapok sikereiről, főleg azokról a jótékonysági akciókról, amivel beteg gyerekeknek segítettek a magyar hírességek sztárüzenetes gázsijuk felajánlásával. Elmesélte, hogy miután az akcióról beszámolt a Tények Plusz című TV műsor is, nemcsak az oldal látogatottsága ugrott meg, de a riport láttán egy magyar sportoló házaspár kapcsolatba is lépett a Sztárüzenettel, hogy további segítséget nyújthassanak a szörnyen megterhelő gondokkal küszködő gyermek számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy milyen társadalmi szerepet tölthet be a szolgáltatásunk. Karácsonyi akciónhoz az Ökomenikus Egyház egyik lelkésze, Tóth Mihály is csatlakozott az alkotók sorához, annak érdekében, hogy rendelhető karácsonyi áldásokkal gyűjtsön az “Örökbe Fogadok Egy Ovit” mozgalomnak. Erről is beszámolt nemrég a TV2.  
 
 
 
  Megnézem a Riportot!  
 
 
 

A jó hangulatú találkozón szó esett a Sztárüzenet azon fejlesztési terveiről is, hogy jelenlegi sztár-bázisunkra építve tovább-lépünk, és létrehozzuk a letoltheto.hu-t, és a potolhatatlan.hu-t. A potolhataltan.hu kifejezetten a magyar alkotók és gyűjtők NFT platformja kíván lenni, ahol bárki generálhat, eladhat és vásárolhat pótolhatatlan digitális műtárgyakat. A letoltheto.hu pedig egy olyan átfogó digitális tartalom áruház, amin keresztül bármilyen digitális tartalom árusítható/vásárolható lesz, legyen az egy dal, egy film, egy podcast, egy írás, egy NFT vagy egy sztárüzenet.

A potolhatatlan.hu szolgáltatását az Ethereum blokkláncára tervezi-e a csapat, és ha igen, akkor nem aggódnak-e a magas Gas, az Ethereum tranzakciókhoz szükséges számítási kapacitás ára miatt?

Viktor elmondta, hogy a potolhatatlan.hu szolgáltatása lesz, hogy alkotásokból ERC-721szabványú tokent generál, ún. NFT-vél alakítja őket.  Majd ugyanitt lehet őket értékesíteni.  Mindehhez blokklánc technológiát használ, amelyhez az Ethereum, mint a legfejlettebb struktúra-lánc tűnik a legbiztosabb megoldásnak, főleg ha hosszútávra tervez valaki. Hozzátette, hogy a magas Gas ár egyrészt szerinte egy átmeneti probléma, továbbá azért van némi előnye is a drága tranzakcióknak, például a magas Gas díjak mellett sokkal kevesebb “zaj” (kevésbé értékes alkotás) kerül a digitális műtárgyak piactereire.

A magyar művészvilág mennyire áll készen az ilyen komplikáltnak tűnő digitális piacon való megjelenésre, főleg saját NFT-kel.
Erre Éva adott választ, felelevenítve a sztaruzenet.hu oldal indulása óta eltelt időszakot, amikor a csatlakozó partnerek úgy szavaztak platformunknak bizalmat, hogy még nem is látták azt. Avagy, a sztárok aktivitása erős bizalmi kapcsolaton alapszik, amit a továbbiakban is nagy becsben tartunk.  Ez cégünk egyik fő értéke, know-how-ja, amit nem tud akárki megcsinálni – mondta Éva. Erre a bizalomra építve tudjuk bevezetni az esetleg járatlan sztárokat ebbe a világba. Viktor hozzátette, hogy főleg az idősebb művészek digitális felzárkóztatása okoz majd kihívásokat, de boldogan nézünk elébe a kemény munkának.

A külföldi NFT platformok milyen jutalékkal dolgoznak?
Ami a nagyobb NFT platformok üzleti modelljét illeti, 2.5%-os jutalék a leggyakrabban használt megoldás, de egy blokklánc alapú digitális műkereskedés otthonaként számos más lehetőséget is adott a profit generálásra.

 

A találkozó összefoglalója után pedig néhány sarokszámot mutatunk a kampányunkról. Jelen pillanatban a kampány a következő számokat mutatja:
40 Millió forint a tőkecél, ebből 30%+ befektetési szándék érkezett, 16 befektetőtől összesen 12 249 890  HUF.
További 10% (4M forint) megállapodás alatt van

Legkisebb befektethető összeg: 15 370 HUF (43 EUR)

További részletes anyagaink elérhetőek a kampányoldalunkon, ahová karácsonyi akciónk miatt is érdemes még ma-holnap ellátogatni. Akik ugyanis karácsony előtt befektetnek (legkésőbb december 23-ig) 50 ezer Ft felett a kampányba, azok meglepetés sztárvideót kapnak ajándékba, amit mi fizetünk, és aminek a gázsiját tovább ajánlja a művész a "Örökbe Fogadok Egy Ovit" mozgalomnak. (A kívánság teljesüléséhez legkésőbb december 23-ig le kell adni a Sztárüzenet megrendelését nekünk e-mailben a hello@sztaruzenet.hu címre, különben az ajándék elvész. Nem vihető át más alkalomra.)
 
 
 
  Megnézem Sztárüzenet kampányoldalát!  
 
 
 

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Csobán Éva és Nyics Viktor

a Sztárüzenet alapítói

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.