Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Holnap Karácsony!  Utolsó nap vásárolnál? Online részvénnyel menőzhetsz akár… Ha pedig pihensz már, Kellemes Ünnepeket kívánunk Neked a Tőkeportál és a Kampánygazdák nevében.

S aztán jön is a Szilveszter! December 29-én 17 órakor érkezünk a Startup Szilveszterrel, és fellebben a fátyol a startup ökoszisztéma idei legjobbjairól! 😊 és arról is, hogyan legyél sikeres crowdfunder!😊

 

 

Heti témáink:

  • Tarts velünk december 29-én 17 órától a Kanapé Pitch különleges adásán, ahol azt is megtudhatod, hogy ki lett az Év Befektetője, az Év Startuppere és az Év Közösségi finanszírozási kampánya!

  • Újabb mentor interjúval érkezünk, ezúttal Schuszter Péter fintech, tőkepiaci és vállalatvezetési szakértő válaszolt kérdéseinkre! Ha kíváncsi vagy mit nyújt cége, a Sovereign Private Banking, lentebb ennek is utána olvashatsz!

  • Új lehetőség: 70%-os támogatást is biztosító pályázati nyílik a Smart Infratrainerrel gépvásárlás iránt érdeklődőknek!

  • Már 30%-ot elért a Sztárüzenet! 😎 Tekerj lentebb, és nézd meg milyen karácsonyi akcióval készültek Számodra, valamint hallgasd meg podcast adásukat! Gurítsuk be a célba együtt a kampányt!

  • AA puding próbája az evés? Akarod, hogy egy igazán jól működő startup-ökoszisztémánk legyen? Fektess be az ökoszisztéma egyik motorjába, a befektetési piactérbe. Regisztrálj most a Tőkeportál kampányára!

  • Környezetvédelemhez kapcsolódó innovációd van? Akkor a PlanetZ versenyt Neked találták ki!
  • Na és persze Rejtő Jenő.. mikor máskor ne olvassuk, hallgassuk, lássuk, mint az év végén?
 
 
 
 

#STARTUP SZILVESZTER

Már csak pár nap és megtudhatod, hogy ki lett 2021-ben az Év Befektetője, az Év Startuppere és az Év Közösségi finanszírozási kampánya!

 
 
 
 

Hosszú év áll a magyar startup világ mögött, de még a pandémia sem volt képes megállítani az ökoszisztéma szereplőit aktív tevékenykedésükben! Hamarosan ünnepélyes keretek között idézzük fel az év történéseit a startup ökoszisztéma különböző szereplőivel a Kanapé Pitch különkiadásában, a Startup Szilveszteren december 29-én 17 órától!

Vendégünk lesz többek között Mándó Milán a Minner.hu alapítója, Müller Tamás a Pozi.io-tól, Ivánka Iván az Ivanka Group-tól, Berkovics Dalma a Microsoft for Startups-tól és dr. Urbán Viktor a Digitális Jólét Programtól!

A Startup Szilveszter szavazás keretein belül a szavazóknak lehetőségük volt eldönteni, hogy ki legyen a 2021-ben az Év Startup Befektetője, az Év Startuppere és az Év Közösségi finanszírozási kampánya! Szép számmal érkeztek a voksok, különbözőbbél különbözőbb nevek kerültek elő, amik azt is mutatják, hogy mennyire színes volt az idei startup világ! December 29-én a 17 órától kezdődő Startup Szilveszteren ünnepelhetjük majd meg együtt a szavazás nyerteseit. A nyertesek már a sokszorosan díjazott CARASSIA díjnyertes pezsgővel koccinthatnak Szilveszter éjszaka! 🍾
 
 
 
  Elolvasom a részleteket, és jelzem részvételemet a Startup Szilveszteren!  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Miniinterjú Schuszter Péterrel
 
 
 
 

 „Az induló vállalkozások jelentős része nem rendelkezik olyan menedzsment tapasztalattal, amivel egy hosszú távú üzleti stratégia mentén sikeressé lehet tenni egy startupot. Emellett az a kapcsolati tőke, ami 30 év alatt felhalmozódott szintén nagyon komoly értéket tud képviselni. A startupok hatalmas lendülettel vetik bele magukat a szakmai jellegű fejlesztésekbe, de gyakran hiányzik náluk a vezetői és cégépítési tapasztalat. Megoldás lehet erre egy ilyen mentorplatform, ahol ezt megtanulhatják”.

Ha szeretnél még többet megtudni Péterről, és kíváncsi vagy arra, hogy executive coachként mit jelent számára a mentorálás, akkor olvasd el a teljes interjút!

 
 
 
  Elolvasom a teljes interjút!  
 
 
   
 
 
 

#INFRATRAINER

Wow! 70%-os támogatást szerezhetsz a fitnesz-wellness-sportvállalkozásodnak!

 
 
 
 

A Smart Infratrainer kampányhajrájában egyre több új érdeklődő jelezte befektetési és együttműködési szándékát, erre tekintettel döntött úgy az Infratrainer, hogy január közepéig meghosszabbítja a kampányt! Bár a január még messzinek tűnik, karácsonyi akciónk miatt most érdemes leginkább befektetni! Még ma, december 23-án van lehetőséged arra, hogy megvedd karácsonyi csomagjainkat, amik keretében egyszerre ajándékozhatsz részvényt és Infratrainer edzés lehetőséget szeretteidnek! A részletekről az alábbi linken tájékozódhatsz.

Persze nem csak a felhasználóknak készültünk kedvezményekkel! A gépvásárlás vagy bérlés iránt érdeklődőknek saját gépük sikere mellett, most a vállalkozás sikereiből is lehetőségük van hozamot szerezni. A kedvezmény lényege, hogy azok, akik befektetnek és részvényessé válnak, most kedvezményt kaphatnak a gép árából a befektetés mértékének arányában. Tehát valójában ugyanannyi összegért egyszerre válhatsz géptulajdonossá és részvényessé!

És ez még nem minden! Az Infratrainer Global elképesztő ajánlattal hozakodott elő a gépvásárlás iránt érdeklődőknek: Egy pályázati lehetőség keretein belül most akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz Smart Infratrainert! Az alábbi linken tudsz regisztrálni és részletes tájékoztatást kérni erről a kihagyhatatlan lehetőségről!

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Már 30%-ot ért el egy hét alatt a kampány! És most podcast résszel is jelentkeznek!

 
 
 
 

A Sztárüzenet munkája meghozta gyümölcsét, és néhány napja máris nyílt szakaszba lépett a kampány! Jól mutatja a kampány sikerességét, hogy már a zárt szakaszban elérték a kitűzött cél több mint 25%-át, és ez még csak a kezdet, csakúgy, mint a tevékenységük. Hiszen olyan hídépítők, akiknek céljuk összekötni a művészeket a fogyasztókkal!

A Tőkeportál legújabb podcast adásában Mándó Milán Nyics Viktorral, a Sztárüzenet egyik alapítójával beszélgetett.

„Nemzetközi szinten már bizonyított, validált megoldással indult el a Sztárüzenet startup. Az egyik alapítóval, Nyics Viktorral merültünk alá a vállalkozásuk, a piac rejtelmeibe és a most futó közösségi finanszírozási kampányukról beszélgettünk … de a kriptok világára is kitértünk” – fogalmazott Milán.

Hallgasd meg az adást, és ha tetszett, amit hallottál, jelezd befektetési szándékod, és szerezz egy szeletet a sikertörténetükből!

 
 
 
  Befektetek a Sztárüzenet kampányába!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

SK indítunk kampányt!

 
 
 
 

A Tőkeportál 2020 elején, úttörőként hozta be Magyarországra a közösségi finanszírozás szolgáltatását, ami sokszor az egyetlen lehetőséget jelenti a kezdeti fázisokban lévő startup vállalkozásoknak a tőkeszerzésre, valamint a lakosságnak a hazai vállalkozásokba történő befektetésre - akár kis összeggel is.

Bár a szokásos kezdeti nehézségek mellett a pandémia is megnehezítette munkánkat, az eddigi mutatók magukért beszélnek: közel 5500 követő, több, mint 3100 regisztráló, 45 Kanapé Pitch epizód és 13 kampány!  További ambíciózus terveink is vannak 2022-re: a növekvő igényekre való tekintettel több új szolgáltatást is szeretnénk elindítani, aminek megvalósításához most mi magunk indítunk közösségi finanszírozási kampányt!

Regisztrálj elő a kampányra, hogy megtudhasd a részleteket, és hogy első körben értesülj az aktualitásokról! Építsük együtt a hazai startup ökoszisztémát!

 
 
 
  Előregisztrálok a Tőkeportál kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Hatékony hegesztéstechnikai eszközök elérhető árakon

 
 
 
 

A Syrius-Weld nemrég bejelentette, hogy kampányt indít a Tőkeportálon a kapacitásainak bővítése érdekében!

Eddig 60 saját géptípusuk van, több ezer értékesítést értek el, a 2020-as árbevétel pedig megközelítette a 200 millió forintot. Ezeket az eredményeket a professzionális, a nemzetközi versenytársakkal azonos hatékonyságú, de sokkal jobb ár-érték arányú gépeknek köszönhetik. Legutóbb a Syrius Minicut CNC Plazmavágó rendszer hatékonyságát mutatták be egy saját videóban!

Ha Téged is meggyőzött, regisztrálj elő a kampányra, hogy majd az elsők között tudj befektetni!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Restaurant tech a láthatáron!

 
 
 
 

A Blundee egy már a piacon lévő, sikeres platformnak, az EnniAkaroknak az új szolgáltatása, amelynek célja, hogy teljesen digitalizálja a vendéglátást, azon belül is elsősorban az éttermeket! Ezzel a vendégek egy teljesen új élményben részesülhetnek, és az éttermek, kiszolgálók munkája is fényévekkel egyszerűbbé válik.

A digitalizált szolgáltatások felé való igények növekedése egyértelmű, az EnniAkarok erre akar lecsapni és válaszolni innovációjával. A cél ráadásul nem csak a hazai éttermi rendszerek megreformálása, hanem később globális szinten is szeretnék elindítani innovációs trendjüket. Ezzel nem csak sokkal hatékonyabbá, hanem kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik az éttermi élményt, amely mind a vendégek, mind az éttermek számára rendkívül nagy előrelépést jelenthet.

Ha a Te érdeklődésedet is felkeltették, akkor iratkozz fel még most a Blundee kampányra, hogy időben értesülj az aktualitásokról és a kampány indulásáról!

 
 
 
  Előregisztrálok a Blundee kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Rejtő Jenő: A tizennégykarátos autó
 
 
 
 

Ha még ötleted sincs, mi kerüljön a fa alá, a TRIP segít!  Ajándékozz élményt sorbaállás nélkül!

A páratlan humorú Rejtő Jenő regényéből készült koncertszínházi produkciót január 10-én a Várkert Bazár tűzi műsorára! Ráadásul a darab kulcsjeleneteikor elhangzó dalok a Budapest Bár zenészeinek és Szűcs Krisztián szerzeményei.

Légy része ennek a nem mindennapi színházi élménynek! További részletek az alábbi linken keresztül érhetőek el.

És ne felejtsd, hogy kampányukat, ezáltal tevékenységüket Te is támogathatod már 2000 Ft-tól

 

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

#SZOLGÁLTATÁSAJÁNLÓ

Sovereign Private Banking

 

A Sovereign Private Banking (SPB) Magyarország meghatározó, banki szerepvállalástól független befektetési szolgáltatója. A társaság alapítása óta tevékenységét a hazai és nemzetközi értékpapírpiacokon végzi.

Befektetési ajánlásaikat azzal a komoly felelősséggel fogalmazzák meg, hogy ügyfeleik vagyonának megtartása és további gyarapítása közös érdekük. Küldetésük, hogy egyedülállóan olyan független intézményként dolgozzanak, mely képes a nemzetközi piacok objektív értékelésére és hatékony elérésére.

Ha felkeltette érdeklődésedet tevékenységük, látogass el a weboldalukra!

 
 
 
  Megnézem az SPB weboldalát!  
 
 
 

#VERSENYAJÁNLÓ

PLANET Z

 

Planet Z néven indított pályázatot és ösztöndíjprogramot innovatív környezetvédelem témakörében fiatal diákoknak a Zöld Követ Egyesület. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és az általa képviselt vállalkozások aktívan támogatják a megmérettetést. A beérkező termék- vagy tevékenység ötletek kidolgozásában és akár megvalósításában így a cégek is tevékeny részt vállalhatnak.

A több mint 2 millió forint összdíjazású pályázatra természeti környezetünk védelme, természetes vizeink védelme, a légszennyezés csökkentése, az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, a civilizációs környezeti ártalmak csökkentése, fenntarthatóság, a lakosság tájékoztatása, a közösségek edukációja, és kapcsolódó technológiai fejlesztések témákban lehet jelentkezni.

Ha felkeltette érdeklődésedet a pályázat, olvasd el a további információkat a jelentkezésről!

 
 
 
  Megnézem a további infókat a pályázat benyújtásáról!  
 
 
 

#DOBOX

Sikertelenül zárult a kampány

 

Tegnapelőtt, kedden lezárult a DoBox kampánya. A kampány nem érte el a minimum tőkecélját az előzetes befektetési szándékok alapján, így sikertelenül zártak.

A befektetőknek, akik kifejezték befektetési szándékaikat, köszönjük a bizalmat!

Sikertelen kampányzárás esetén, ahogy oldalunkon is olvasható, a befektetőknek visszautalásra kerül a befektetni kívánt összegnek az előlege, amit mihamarabb teljesít a kampánygazda!

 
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.