Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Biztos Te is karácsonyi hangulatban vagy, és lázasan készülődsz az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra! Ha még ajándékoznál, akkor időben vagy! Kampánygazdáink szuper karácsonyi akciókkal kedveskednek, amikkel megjön a kedved az ajándékozáshoz! 🎄

Lássuk, mivel készültek Neked! 🎁

 
 
 
 

Ajándékozz részvényt és élményt Karácsonyra a

Smart Infratrainerrel!

Ha már meguntad a sablonos ajándékokat, és inkább olyan ajándékot adnál szerettednek vagy magadnak, aminek biztos hasznát veszitek a jövőben, akkor szállj be a Smart Infratrainerbe most. Az ajándék részvény mellé ajándék bérlet is járhat! Az akció keretében 3 csomagból választhatsz:

  • Smart csomag: már 12500 Ft-tól! Ezért már 88 db részvényt ajándékozhatsz
  • SlimX csomag: 25000 Ft-tól már egy edzést is ajándékozhatsz!
  • Star csomag: 100 000 Ft feletti befektetésnél már bérletet is ajándékozhatsz.
  • Ha érdekelnek a karácsonyi csomagok, jelezd felénk az ezen a linken. Még nem késő beszerezni az ajándékot! Addig is nézd meg a kampányoldalukat, miért is nyerte a Smart Infratrainer az Év fitneszterméke díjat!
 
 
 
  Megnézem a Smart Infratrainer kampányoldalát!  
 
 
 

A Sztárüzenet videókkal most éhező gyermekeket is támogathatsz!

A Sztárüzenet a mai nappal nyílt szakaszba lépett. Oldalukon a karácsony külön helyet kapott! Úgy gondolják, hogy tárgyak helyett élményt adjunk ajándékba, hiszen amíg a sok kacat elkopik, addig a kedvenctől kapott ünnepi köszöntés egy egész életre szóló élmény lehet.

A megható és olyankor vicces személyre szóló videó-üzenetek mellett másként is kedveskednek: Akik karácsony előtt befektetnek (legkésőbb december 23-ig) 50 ezer Ft felett a kampányba, azok meglepetés sztárvideót kapnak ajándékba, aminek a gázsiját tovább ajánlja a művész a Örökbe Fogadok Egy Ovit mozgalomnak. Így a befektetők nemcsak részvényesei lesznek a magyar digitalizáció víziójának, de éhező gyermekeket is támogathatnak... így lesz mindenkinek szép a karácsony!

Add le Sztárüzenet megrendelésedet a hello@sztaruzenet.hu címen december 23-ig!

 
 
 
  Megnézem a Sztárüzenet kampányoldalát!  
 
 
 

A DoBox kampányába most már 25 ezerért befektethetsz!

Ha eddig csak gondolkodtál a DoBox kampányba való befektetésen, most tényleg megéri cselekedni! A korábbi 100 ezer forintos minimum befektetési összeget negyedeltük, így már akár 25 ezer forinttól részvényese lehetsz a vállalkozásnak! A részvények átruházhatóak, így akár ezzel is meglepheted idén szeretteidet – gondolva a pénzügyi tudatosságra.

És most, minimum 500 ezer forint befektetés mellé egy DoBox Prot is kaphatsz!

A DoBox Pro a világ első olyan komplex dokkoló állomása, amely minden olyan funkcionalitást pótol, ami hiányzik egy iPad-ből egy valódi laptophoz képest. Nem csupán egy billentyűzet trackpaddel, hanem annál sokkal több: beépített csatlakozókkal, nagy kapacitású akkumulátorral és bővíthető tárhellyel is rendelkezik. A DoBox Pro az Apple márka szerelmeseinek kiváló megoldást nyújthat a mindennapok során!

 
 
 
  Megnézem a DoBox kampányoldalát!  
 
 
 

Ha további kérdéseid merülnek fel a befektetéssel és az akciókkal kapcsolatban, írj egy emailt a hello@tokeportal.hu email címre vagy a chat-re, és segítünk!

Kellemes ünnepeket kívánnak:

a Tőkeportál csapata és a Kampánygazdák

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.