Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Elérkezett a nap. A Sztárüzenet® kampánya a vártnál is nagyobb lendülettel lép a nyílt fázisba, avagy december 17-én, 17:00-tól indul a Tőkeportálon található kampányunk nyílt szakasza. Már most, az induláskor 26%-nál tart a kampány számlálója és a nagy érdeklődés azt mutatja, hogy akár rekord idő alatt összegyűlhet a tőkecél - avagy, nincs sok idő a késlekedésre. Befektetőinknek karácsonyi ajándék-ötlettel is készültünk! Mindenről beszámolunk:

Mivel foglalkozik a Sztárüzenet és hol tart a kampány?
 
 
 
 

A Sztárüzenet egy platform, amin keresztül bárki könnyedén rendelhet köszöntést/ biztatást/ gratulációt és hasonló videó-üzeneteket a magyar közélet közkedvelt személyiségeitől. A sztaruzenet.hu idén márciusában kezdte meg működését és máris mintegy 160 magyar sztár tartozik csapatunkhoz.  A Sztárüzenet alapításával nemcsak a legnagyobb és legátfogóbb magyar sztár-platform megteremtése volt a tervünk, de hidat építve a tartalom készítők és vásárlóik között, célunk további kereskedelmi aktivitások elősegítése és azokban való szerepvállalás is. Lásd az olyan platformok építése, mint a potolhatatlan.hu (NFT platform) vagy a letoltheto.hu (digitális tartalomáruház) illetve a droppables.io (the ultimate media store).

Néhány adat kampányunkról, a gyors áttekintés érdekében:

Közösségi finanszírozási kampányunk ma 17 órakor lép nyílt szakaszba.

Sarokszámai: minimum 40-50 millió forint tőkecél, a felajánlott tulajdonrész: 7.02%-8,62%.

A keresett tőkéből 26% már a zárt szakaszban összegyűlt és további 10% (4 millió forint) befektetés megállapodás alatt van. Nagy örömünkre szolgál, hogy befektetői körünkben üdvözölhetünk egy Amerikában élő magyar angyal befektetőt, aki egy Big-Tech cégnél Senior UX Researcher, így személyében értékes szakmai támogatót is találtunk.

 


Karácsonyi befektetés, sztár-üzenet és jótékonyság egyszerre? Mutatjuk, hogyan:

Akik karácsony előtt befektetnek (legkésőbb december 23-ig) 50 ezer Ft felett a kampányba, azok meglepetés sztárvideót kapnak ajándékba, amit mi fizetünk, és aminek a gázsiját tovább ajánlja a művész a "Örökbe Fogadok Egy Ovit" mozgalomnak így a befektető, nemcsak részvényese lesz a magyar digitalizáció víziójának, de éhező gyermekeket is támogat... így mindenki nyer.

(A kívánság teljesüléséhez legkésőbb december 23-ig le kell adni a Sztárüzenet megrendelését nekünk e-mailben a hello@sztaruzenet.hu címre, különben az ajándék elvész. Nem vihető át más alkalomra)

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, fektess be még karácsonyig!

 
 
 
  Tovább a Sztárüzenet kampányára!  
 
 
 
Ha még többet szeretnél megtudni a Sztárüzenetről és az alapítókról, olvasd el az alapítónkkal készült interjút itt: https://tokeportal.hu/sztaruzenet-alapitoi-interju/, kövesd a Sztárüzenetet Facebookon és a Linkedinen, az alapítókat Csobán Évát és Nyics Viktort pedig a Linkedinen. Ha pedig kérdezni szeretnél, írja nekünk a sztaruzenet@tokeportal.eu címen


Kérdéseiddel fordulj bizalommal hozzánk a kampány fórum oldalán, vagy sztaruzenet@tokeportal.eu címen.


Barátsággal,

Csobán Éva és Nyics Viktor

a Sztárüzenet alapítói

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.