Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Ezt a levelünket azért kapod, mert megtiszteltél jelenléteddel és részvételeddel a Kanapén.

Reméljük, hogy sikeres évet zársz magad mögött és jövőre újra találkozunk.

 

A tavalyihoz hasonlóan a Kanapé utolsó részét, idén is a Szilveszter jegyében szervezzük meg, aminek az évértékelés mellett központi eleme az Év Startuppere és az Év Befektetője szavazás, amit kiegészítettünk az Év Közösségi Finanszírozási Kampánya kategóriával is. Az első két kategóráiban bárki bárkit jelölhet, így mindenki hangot adhat saját véleményének, az utolsó kategóriában pedig a Tőkeportálon keresztül indított sikeres kampányokra lehet szavazni.

 
 
 
 

Mint volt Kanapé vendég, örömmel vennénk, ha Te is részt vennél a szavazásban, illetve megosztanád ezt a lehetőséget azokkal, akiknek szintén releváns lehet!

 

A szavazás december 20-ig tart, így még pár napig bárki beszállhat a versenybe!

 
 
 
  Szavazok!  
 
 
 

Előre is köszönjük szavazatod és kellemes ünnepeket, kiadós feltöltődést kívánunk!

Tőkeportál Csapata

U.I.: Amennyiben Te is indulsz a szavazáson, hajrá-hajrá, fingers crossed!

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.