Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Karácsonyra készülve, a startup világ is meglepetésekkel szolgál, kampánygazdáink is akciókkal készültek!

 

Heti témáink:

  • Szavazz az Év startupperére, az Év befektetőjére és az Év kampánygazdájára most! December 29-én reflektorfénybe kerülnek a nyertesek!

  • Exkluzív Kanapé Pitch különkiadással is érkeztünk: dr. Csisztu Zsuzsával, aki nemrég az Infratrainer befektetője lett! Kövesd példáját, hosszabbítottuk a kampányt és a kedvezményeket is!

  • Új podcastunkban Hild Imre, a startup-ökoszisztéma egyik alapító tagja beszél a mentor szerepéről. Te is lennél mentor? Jelentkezz képzésünkre!

  • Legújabb mentor-miniinterjúnk dr. Varga Miklóssal, USA-piacralépés témában készült.

  • Pénteken indul a Sztárüzenet nyílt szakasza, várd ki a karácsonyi akciójukat! Nézd majd a kampány fórumát, ahogy a DoBoxét is, a legjobb karácsonyi ajándékokért.

 
 
 
 

#STARTUP SZILVESZTER

Koccintsunk együtt az újévre!

 
 
 
 

Különös örömmel várunk a Kanapé Pitch 46. és egyben idei utolsó epizódjára, december 29-ére! Ünnepélyes keretek között idézzük fel az év legnagyobb eseményeit a startup világból, és egy koccintás keretében jövő évi, reménnyel teli várakozásainkról is beszélni fogunk. Vendégünk lesz többek között Mándó Milán, a Minner.hu alapítója, dr. Urbán Viktor, a Digitális Jólét Program tanácsadója, Berkovics Dalma is itt lesz velünk a Microsoft for Startups-tól, és még sokan mások is a startup világból!

Emellett ne feledkezz meg, hogy még tart az Év Startup Befektetője, az Év Startuppere és az Év Közösségi finanszírozási kampánya szavazás! Voksolj kedvenceidre 2021.12.20. éjfélig, hogy aztán együtt ünnepelhessük meg a szavazás nyerteseit! A szavazás nyerteseit a Startup Szilveszteren fogjuk kihirdetni, akik a már a sokszorosan díjazott CARASSIA díjnyertes pezsgőt fognak kapni ajándékba!

Tarts velünk december 29-én és jelezd előre részvételi szándékodat Facebook-on és LinkedIn-en!

 
 
 
  Én is szavazok a legjobb startupra, befektetőre és kampányra!  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Miniinterjú Dr. Varga Miklóssal
 
 
 
 

Sokan meg szokták kérdezni, hogy hogyan és mivel érdemes elindulni? A válaszom végtelen egyszerű: bármivel. Legyen az termék, technológia vagy szolgáltatás, esetleg ezek kombinációja. Összegezve egy dolog elengedhetetlen, mégpedig az, hogy annyira higgy abban, amit szeretnél megvalósítani, hogy esélye se legyen nem megvalósulnia. Korábbi Kanapé adásunkban Várdy Zoltán is ezt az elhivatottságot tette első helyre.

Ha szeretnél még többet megtudni Miklósról, és kíváncsi vagy arra, hogyan tudja segíteni a magyar vállalkozások USA-ba való jutását, olvasd el a teljes interjút!
 
 
 
  Elolvasom a teljes interjút!  
 
 
 

#KANAPÉ EXTRA

Exkluzív különkiadás Dr. Csisztu Zsuzsával
 
 
 
 

Dr. Csisztu Zsuzsa, korábbi élsportoló, sportszakjogász, médiaszemélyiség, üzletasszony és családanya volt ezúttal a vendégünk, akivel abból az alkalomból beszélgettünk, hogy kiderült, infratrainerezik, sőt, be is fektetett a kampányba. Hiszen ahogy korábbi Facebook posztjában is írta, azon kívül, hogy egyre jobban szereti a gépet, szeretett volna beállni egy olyan magyar innováció mögé, ami idén elnyerte az Év innovatív fitnesz terméke díját!

De pontosan hogyan került Zsuzsa a befektetések világába, ezzel a Tőkeportál kampányához? Az exkluzív Kanapé Pitch interjúból minden kiderül! 😉

 
 
 
  Megnézem a teljes interjút dr. Csisztu Zsuzsával!  
 
 
 

#INFRATRAINER

Vissza nem térő alkalom az Infrával!

 
 
 
 

A kampányhajrában egyre többen is ismerték fel a Smart Infratrainerben rejlő lehetőségeket. Olyan üzletfelek jelezték együttműködési szándékukat, akikkel való együttműködés minden befektető javát szolgálja. Ezért döntött úgy az Infratrainer, hogy január közepéig érdemes hosszabbítani a kampányt Máig majdnem 70-en jelezték befektetési szándékukat a közösségi finanszírozási kampányukba! Ha még Te is a gondolkodók közé tartozol, akkor itt az idő, hiszen a kampány december 16-ig tart, tehát már csak pár napod van arra, hogy az Infratrainer Global részvényesévé válj! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, fektess be most a jövő fitnesz technológiájába!

Tudjuk, hogy nem csak felhasználóként, de üzemeltetőként is könnyű beleszeretni a gépbe, így most a gépvásárlás és bérlés iránt érdeklődőknek is különleges kedvezményekkel készültünk! Az akció lényege, hogy aki most befektet a Smart Infratrainer kampányába, az a részvényei árához hasonló mértékű kedvezményt kaphat a gép árából! Legyél tulajdonos és részvényes egyszerre! A kedvezmény részleteiről az alábbi linken olvashatsz.

Ha még mindig nem vagy biztos, akkor most különleges karácsonyi akciónk is segítségedre lehet a döntésben: Végre valami olyat adnál karácsonyra szeretteidnek, aminek biztosan hasznát veszik hosszú távon is? Most nem kell sokáig gondolkodnod, hiszen a Smart Infratrainer különleges karácsonyi akcióval állt elő! Most egyszerre ajándékozhatsz részvényt és élményt is szeretteidnek, hiszen az ajándékrészvények mellé Infratrainer edzés is jár! Nézz utána a különböző csomagoknak, és olvasd el az akció részleteit az alábbi oldalon!

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#DOBOX

Új podcast!

 
 
 
 

Már több, mint 20 főt győzött meg a DoBox kampánya, és jelezték befektetési szándékukat. És ez még csak a kezdet!

Elindult a Tőkeportál podcast műsora! Első adásunk vendége a DoBox kampánygazdája, Molnár Máté volt, akit Mándó Milán kérdezett ki a közösségi finanszírozási kampányával kapcsolatban. Milán minden olyan kérdést feltett, amire a befektetők és a felhasználók egyaránt kíváncsiak lehetnek 🤭, így érdemes akár egy kávé mellett meghallgatni adásunk. A podcast már Spotify-on is megtalálható!

Figyeld a Kampány Fórumát a karácsonyi akciókról: már 25ezer forinttól befektethetsz, de 500e Ft-ért egy DoBox Pro-t is kapsz, és 1M Ft felett jelentős cégérték-kedvezményt érhetsz el!

 
 
 
  Befektetek a DoBox kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Üzeneteikkel segítenek a magyar sztárok

 
 
 
 

A Sztárüzenet használatával egyedi, személyre szóló videó-üzeneteket lehet rendelni magyar sztároktól akár barátodnak, anyukádnak, munkatársadnak, egyszóval bárkinek. Karácsonyra is örök élményt tudnak okozni ezek a szívmelengető, olyakor vicces üzenetek.

De nem csak ettől különleges a platform, hanem azért is, mert a bevételük egy részével segítik azokat, akiknek nagy szükségük van rá. Októberben indított akciójuk fő célja az volt, hogy a megrendelt üzenetekből befolyt összeg teljes egészét felajánlják két beteg kisgyerek: Jázminka és Botika megsegítésére. Jázminka születéskori rendellenességgel született, Botikánál pedig nagyon ritka agydaganatot állapítottak meg. A Tények Plusz műsorban részletesen is meséltek a két kisgyerekről és arról, hogy hogyan is segítenek a videó-üzenetek rajtuk. Ha lemaradtál volna róla, az alábbi linken visszanézhető az adás!

Ha szeretnél Te is a Sztárüzenet részvényese lenni, kelj korán pénteken! :) 

 
 
 
  Előregisztrálok a Sztárüzenet kampányára!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Az első hazai közösségi finanszírozási platform

 
 
 
 

A Tőkeportál 2020 elején indította el közösségi finanszírozási szolgáltatását, majd néhány héttel később kitört a járvány.

Az úttörést a nehezített terepen, jelentősen korlátos erőforrásaink és alacsony érdekérvényesítő képességeink ellenére elvégeztük: létrehozzunk egy „startup-márkát”, ami a korai fázisú startupok egyik kitörési pontja lehet, és a piacon validált „utánpótlást nevelhet” az érettebb fázisú befektetőknek, sőt a tőzsdének is.

Eddig több, mint 3200 regisztrálót, 46 Kanapé Pitch adást és 13 közösségi finanszírozási kampányt bonyolítottunk le sikerrel.

A kezdeti időszak rengeteg döntést igényelt. Tévedtünk, csalódtunk is, de a víziónkban megerősödtünk. Stratégiánkat ma a már itthon is validált és a nemzetközi gyakorlatból ismert mérföldkövekre alapítjuk. Ha ehhez most bővíteni tudjuk erőforrásainkat, és a márka megerősödik, akkor az üzleti modell védhető lesz, és a potenciális versenytársak inkább felvásárlásban gondolkoznak majd, mint a kiszorításban.

Tarts velünk Te is ezen az úton, fejlesszük együtt a hazai startup ökoszisztémát!
 
 
 
  Előregisztrálok a Tőkeportál kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Tarts a Syrius-szal európai hadjáratán!

 
 
 
 

Mi a közös a gépiparban, a járműiparban, a vegyiparban és a gyógyszeriparban? Eltaláltad, a Syrius!
A Syrius-Tech több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nehézipari hegesztéstechnika, vágástechnika és a gépgyártás területén, és olyan nagy cégek választották már őket, mint a Bosch, a Jabil, az ISD Dunaferr vagy a BorsodChem!

Pont ezért is tűzte ki a Syrius céljául, hogy Magyarország után, Európának is egy meghatározó és ismert gépgyártájóvá váljon. Ehhez viszont tőkére van szüksége, hiszen a jelentős ütemben növekedő keresletet csak a kapacitásai növelésével tudja megfelelően kielégíteni. Ezért is indított közösségi finanszírozási kampányt, aminek keretében 50-100 millió Ft tőkét keresnek terveik megvalósításához!

Te is szeretnél részese lenni a Syrius európai hódításának? Fejezd ki befektetési szándékodat és regisztrálj elő a kampányra most, hogy az elsők között értesülj a kampánnyal kapcsolatos aktualitásokról!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Kóstold meg a siker ízét!

 
 
 
 

Szegte már kedvedet az órák hosszig tartó várakozás éttermi rendeléseid során? Vagy esetleg el sem jutottál a rendelésig, mert addig kutattad az utcákat szabad éttermi helyek után, hogy elment a kedved az egésztől? Ezekre kínál megoldást az Enniakarok.hu új szolgáltatásával, a Blundee-val!

A Blundee célja az éttermek offline digitalizációjának megvalósítása, amely nem csak a vendégek számára teszi sokkal kényelmesebbé az éttermi élményt, de az étterem munkáját is jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi. A Blundee-val akár már otthonról vagy a munkahelyről is válogathatsz az éttermek közül, és akár le is foglalhatod az asztalt egy későbbi időpontra!

Csatlakozz Te is az éttermek világának forradalmasításához, és regisztrálj elő a Blundee kampányára, hogy elsőként értesülhess a legújabb fejleményekről!
 
 
 
  Előregisztrálok az Blundee kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Ajándékozz kultúrát!
 
 
 
 

"Ó, vigyázz, uram, féltékenység; Ez a zöld szemű szörny, amely elkápráztatja a húsát. "

...hangzott el a híres mondat Shakespeare Othellojában, melynek fő témái a pusztító féltékenység, előítéletek; a manipuláció és a bosszú.

Peter Papolczy egysnittes átiratában - Velence-Ciprus, csak oda - mai díszletek között derül fény a nagy titkokra, a Ciprus felé vezető hajóúton. A szereplők között feltűnik Podlovics Laura, Hartai Petra Csiby Gergely is.

Ha kíváncsi vagy a nagy titkokra, a Shakespeare 37 második évadjának első része már elérhető!

Ha pedig támogatnád a magyar kultúra fejlődését, és részt vennél a globális nézőtér építésében, támogasd a kampányt már 2000 forinttól!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.