Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A Smart Infratrainer kampánya a célegyenesbe került, jelenleg 66 fő több mint 25M Ft-ot fektetett a kampányba. Múlt héten újabb online találkozóra került sor, amely során Sándorfi Zoltán, az Infratrainer Global vezetője részletezte a frissen bejelentett karácsonyi gépvásárlás- és bérlési, részletfizetési akciókat, valamint az Ajándékozz részvényt és élményt karácsonyra kampányt. Kiemelte: bár gépvásárlásra és bérlésre a jövőben is mindig lesz lehetőség, arra, hogy emellett részvényes is legyen szinte bárki, arra már nem. Aki pedig gépet venne, szinte ingyen kapná most a részvényét!

A találkozón elhangzott kérdéseket és válaszokat foglaljuk össze, valamint megnézheted, mit mond dr. Csisztu Zsuzsa a gépről!

A találkozón több szalonnyitással kapcsolatos kérdés hangzott el:

Mekkora lakosságú városokban ajánlott gépvásárláson gondolkodni? Jelenleg mintegy 100 gép működik az országban, tehát jelenleg 100 ezer lakosra jut egy gép. A gép vásárlása a piaci átlag edzésárral számolva (napi 2-3 vendégnél már 7-8 hónap alatt megtérül. A fogyni vágyóknak heti legalább 2 alkalom a javasolt a látványos fogyáshoz. Erről lásd részletesebben összefoglalónkat

 
 
 
  Infratrainer gépvásárlási és bérlési kedvezmények  
 
 
 

Ezek fényében úgy gondoljuk, hogy nem kell nagy lakosságszám, ahhoz, hogy megérje szalont nyitni. Ugyanakkor a vendégek toborzása függ a környéken lévő egyéb szalonoktól, helyettesítő termékektől, amelyek csökkentik a keresletet, viszont a környéken lévő nagyvállalati munkáltatók pedig kifejezetten jó üzleti potenciált hozhatnak. Ugyanis az Infratrainer Global célja bekerülni vállalati cafeteriákba, és erre az egyik üzleti modell, hogy a munkáltató közelében lévő szalonnal kötnek háromoldalú szerződést, és a nagyvállalat oda tereli az alkalmazottakat.

Van-e lehetőség részletfizetésre a gép vásárlása esetén? Igen. Részletfizetési konstrukciónkban 50% -ot kérünk a szerződéskor megfizetni, és a maradék 50%-ot fél-egy éven belül részletfizetéssel lehet kiegyenlíteni. Azon is gondolkodunk, hogy több gép vásárlása esetén néhány év után gép visszavásárlási opcióval is kiegészülhet az ajánlat. A tapasztalatunk szerint a gép minimálisan amortizálódik és jól tartja az értékét. Zoltán kiemelte, hogy az csak most lehetséges, hogy valaki szinte ingyen kapja meg a részvényt is, aminek értéke szintén nőhet, tehát a nagyon kedvező gépvételi ajánlat mellé még részvényhozamot is kínál most ez az akció.

Ha befektetek a kampányba, mennyi időm van utána a gépvásárlási vagy bérlési kedvezményt kihasználni? Amennyire csak lehet, alkalmazkodunk a vásárló igényéhez.

Milyen feltételekkel lehet gépet bérelni? A havi nettó bérleti díj 400 EUR/hó, kb. 144e Ft, amit a már említett napi 1-2 vendég piaci áron kitermel. A bérleti szerződésben minimum fél év kötelezettségvállalást és 3 havi kauciót kérünk. A gép szállításának költségét nem tudjuk vállalni, az üzembe helyezést viszont vállaljuk ingyenesen. A szalonokat megvizsgáljuk pénzügyileg és a helyszín színvonalát tekintve is, hogy a márkának megfelelő kellemes és igényes stúdió legyen mindenhol biztosított.

A jövőben esetleg várható-e olyan Infratrainer változat, amely otthonra megvásárolható, akár a Pelotonhoz hasonló feliratkozásos modellel, ami alatt azt értem, hogy a gép felhasználói számára lesz e bármilyen extra szolgáltatás, amiért akár havonta egy kis összeget fizethetnek, mondjuk otthoni edzés terv, étrend hasonlók?

Az Infrartainert most is meg lehet venni otthoni használatra is, de persze 6-8 nm helyet érdemes rá számolni. A kompaktabb design iránti igényt feljegyeztük. Az extra szolgáltatások kidolgozás alatt vannak, a kampányban összegyűlt tőkéből tervezzük a befejezését: a Zerofat Technology rendszer néven megálmodott szolgáltatás csomagunk tartalmaz: táplálkozási csomagot, okosórával kombinált szívvezérlő alkalmazást, személyre szabott edzéstervet is. Vannak olyan elképzelések is, hogy a gép nagy kivetítőjén akár virtuális valóságot teremtsünk a biciklizés mellé, például, hogy egy szép tájon teker a felhasználó az Andokban, vagy valakivel versenyzik, aki épp egy másik helyszínen teker. Ezeket majd a piaci igényeknek és forrásainknak a függvényében fogjuk tovább fejleszteni.

Mekkora éves megtérülésre lehet számítani?

Az Infratrainer Global tervei szerint az 5. év végére eléri az 1 mrd Forintos bevételt. Ez alapján is számoltuk most a cégértéket. Az óriási világpiaci potenciál és az elhízás világjárvánnyá válása miatt azonban bízunk benne, hogy ennél jóval nagyobb ívben tudunk majd növekedni és nagyobb cégértéken tudjuk eladni részvényeinket egy esetleges exitnél. De ezek hosszú távú tervek, nincsen rájuk garancia, fontos tudni, hogy vannak kockázatai a befektetésnek. A Befektetési Feltételekben az szerepel, hogy 8%-os belső megtérülési rátát vállaltunk a befektetőink felé. (A Befektetési Feltételek elérhető a kampányoldalon.)

Változott-e az üzleti tervetek, változtak-e a kilátásaitok a kampány indulásához képest? Várható-e módosítás?

A pandémia súlyosan érintette a fitnesz termeket és a szalonokat, mi is érzékeltük a visszaesést, de mostanra ez a hullám már lecsengett. Az emberek visszatértek az edzésekhez és nagy örömünkre egyre élénkülő kereslettel szembesülünk. Erre a közösségi finanszírozási kampányunk is ráerősített, és főleg ősztől egyre több gépvásárlás, stúdió-nyitás iránt érdeklődővel találkoztunk. Jelenleg is aktív sales tárgyalásokat folytatunk, 22 üzleti partner jelöltünk van jelenleg, akik gép vásárlás- vagy bérlés iránt érdeklődnek nálunk. Mindez anélkül, hogy előre költöttünk volna az üzleti tervünkben előirányzott marketing büdzséből. (Üzleti tervünkben az első évre 4 gép eladását és 3 bérbeadást terveztünk és 14 M Ft marketingkiadást.)  

Mindezek fényében gondolkodunk rajta, hogy a kitűzött 50 M Ft-os tőkecélt leszállítjuk 30-35M Ft-ra és a kampányt kis idővel meghosszabbítjuk. A kampány most 25 M Ft-on áll, egy megfelelő hajrával a 30-35M Ft cél elérése reális célkitűzés. Mindemellett a kampányban bejövő üzleti lehetőségek, a pandémia lecsengésével megélénkülő piaci kilátások pedig kipótolják az alacsonyabb tőkebevonás miatti kiesést az üzleti tervünkben. Emiatt még az sem kizárt, hogy hosszabbítjuk a kampányt.

Azoknak pedig, akik csak kisebb összegben gondolkodnak, de a gépet kipróbálnák, sőt bérletet is ajándékoznának, itt a remek alkalom

 
 
 
  Tovább a karácsonyi akcióra!  
 
 
 

És akkor örömmel mutatjuk, mit mond dr. Csisztu Zsuzsa a Smart Infratrainerről és a közösségi finanszírozásról:

 
 
 
 

 
 
 
 

További kérdéseiteket várjuk az infratrainer@tokeportal.eu címen és a Kampány fórumán! A befektetéshez, a Fórum megtekintéséhez be kell jelentkezni, hiszen névre szóló részvényt kapsz, tehát regisztrálni kell - amiben a chaten segít az ügyfélszolgálat.

üdvözlettel,

Sándorfi Zoltán

az Infratrainer Global Zrt. vezetője

a Smart Infratrainer kampánygazdája

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.