Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Az év végéhez közeledve újra átgondoljuk, hogy milyen évet hagytunk magunk mögött. Most Te is hangot adhatsz véleményednek, és eldöntheted, hogy kik a startup világ legjobbjai ez évben! Még év végén is okozunk meglepetéseket, hiszen elindult a Tőkeportál Podcast, melynek első részét már meg is hallgathatod a Tőkeportál oldalán vagy a Minner.hu-n és a Spotify-on! És hogy kivel beszélget Mándó Milán az első felvételben? E heti hírlevelünkben megtudhatod! 😉

 
 
 
 

További heti témáink:

  • Ma, csütörtökön 19 órától Infratrainer online befektetői találkozó!

  • Most Te döntheted el, hogy kik legyenek 2021-ben a startup világ legjobbjai!

  • Miniinterjú sorozatunk legújabb részében Sipos Zoltán, online marketingben jártas szakember válaszolt kérdéseinkre!

  • A Tőkeportál új podcastjében a DoBox alapítójával, Molnár Mátéval beszélgetett Mándó Milán.

  • Áldástól a nevettetésig: a Sztárüzenet karácsonyi akcióval állt elő!

  • A Tőkeportál, a Syrius, a Blundee és a TRIP kampányokról is új információkat hoztunk!

 
 
 
 

#STARTUP SZILVESZTER

Szavazz kedvenc befektetődre, startupperedre és crowdfunding kampányodra!

 
 
 
 

Hosszú év áll a magyar startup világ mögött, és még a pandémia sem állította meg az ökoszisztéma szereplőit! Hamarosan ünnepélyes keretek között idézzük fel az év történéseit a startup ökoszisztéma különböző szereplőivel a Kanapé Pitch különkiadásában, a Startup Szilveszteren!

Viszont addig is még egy fontos feladat áll mindenki előtt!

A Te választásodon is múlik, hogy ki lesz 2021-ben az Év Startup Befektetője, az Év Startuppere és az Év Közösségi finanszírozási kampánya! Voksolj kedvenceidre 2021.12.16. éjfélig, hogy aztán együtt ünnepelhessük meg a szavazás nyerteseit! A nyertesek már a sokszorosan díjazott CARASSIA díjnyertes pezsgővel (pezsgős ikon) koccinthatnak Szilveszter éjszaka!

 
 
 
  Én is szavazok a legjobb startupra, befektetőre és kampányra!  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Miniinterjú Sipos Zoltánnal
 
 
 
 

„A cél meghaladni a konkurenciát, a startupok számára pedig nem szokatlan a figyelemfelkeltés. Míg a piacon beágyazott vállalkozások sokszor kerülik a zajkeltést és kevésbé nyitottak a bizonytalan sikerű tesztelgetésekre, egy startup gyakran működési jellegéből és növekedési potenciáljából adódóan nyitott a kockázatos kommunikációs műveletekre. Új hangot, a meglévőtől eltérő narratívát kialakítani mindig az új versenyző tud: ez a valódi előny, amit ki lehet használni.”

Ha szeretnél még többet meg tudni Zoltánról, és kíváncsi vagy arra, hogy mit jelent az interim marketing és mit tart a startupok marketingkommunikációjában a legfontosabbnak, akkor olvasd el a teljes interjút!

 
 
 
  Elolvasom a teljes interjút!  
 
 
 

#INFRATRAINER

2 az 1-ben! A Smart Infratrainerrel most részvényt és élményt ajándékozhatsz!

 
 
 
 

Szívesen ajándékoznál szeretteidnek egy emlékezetes és hosszú távon is hasznos ajándékot, de még nem tudod, hogy mivel lepd meg őket? A Smart Infratrainer most különleges ajánlatokat kínál Számodra! A különböző karácsonyi csomagokkal most egyszerre ajándékozhatsz részvényt és élményt is szeretteidnek, hiszen az ajándékrészvények mellé akár Infratrainer bérletet is adhatsz ajándékba! Az alábbi linken tájékozódhatsz a részletekről, és itt jelezheted érdeklődésedet is. Ne maradj le, hiszen a különleges akció csak december 16-ig tart!

Előző hét folyamán online találkozót tartottunk az Infratrainer iránt érdeklődőknek, ahol elsősorban a gépvásárlás és bérlés lehetőségéről és a karácsonyi akciókról volt szó. December 9-én pedig egy újabb befektetői találkozót tartunk, hogy az érdeklődőknek minél több lehetősége legyen közvetlenül az alapítótól tájékozódni, és feltenni kérdéseiket. Akár befektetnél, akár gépvásárlás/bérlés érdekel, sőt, akkor is, ha a karácsonyi akción gondolkodsz, tarts velünk ma, csütörtökön 19-től !

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#DOBOX

Tőkeportál Podcast

 
 
 
 

Most lehull a lepel: a Tőkeportál elindította saját Podcast-jét, a Tőkeportál Podcast-et, ami hamarosan külön rovatot kap!

„Az egyik alapítóval, Molnár Mátéval beszélgettünk a DoBox eddigi eredményeiről, az Apple-lel való kapcsolatáról, a hazai gyártásról, a termékekről, és természetesen a befektetéscélú közösségi finanszírozási kampányuk részleteiről. A Tőkeportálon keresztül tudunk kisbefektetőként részvényeket, tulajdonrészt venni a cégből az adott kampányidőszak alatt” – fogalmazott Mándó Milán a Minner.hu-n megjelent cikkében, utalva az elindult Tőkeportál Podcast-re, ami már Spotify-on is elérhető!

Hallgasd meg a beszélgetést, miközben felfedezed a kampányoldalukat, utána pedig jelezd befektetési szándékodat! Addig pedig regisztrálj a jövő szerdai online befektetői találkozóra!

 
 
 
  Befektetek a DoBox kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Decemberi ünnepi köszöntések a Sztárüzenettel

 
 
 
 

Idén december 6-án a Mikulás szóvivői a magyar sztárok voltak, akik szívmelengetően és olykor viccesen lepték meg az ajándékozottakat a saját, személyre szóló videó-üzenetekkel. Bízunk benne, hogy ez jövőre sem lesz másképp, hiszen egy ilyen üzenet örök élményt jelenthet kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Ha a Te személyes kedvencedet nem találtad meg, ajánld a Sztárüzenet oldalán, hogy legközelebb már tőle is lehessen rendelni, hiszen a karácsony már nincs messze, nem igaz? Apropó karácsony, most különleges karácsonyi akció van az oldalukon, melynek mottója: Áldástól a nevettetésig!

De akár közvetlenül is ajánlhatod kedvencedet a kampánygazdáknak a következő online befektetői találkozón, ami december 14-én lesz 19 órától kerül megtartásra, amihez itt tudsz regisztrálni. Addig pedig nincs más hátra, mint előregisztrálni a már zárt szakaszban futó kampányra, és megnyomni a gombot!

 
 
 
  Előregisztrálok a Sztárüzenet kampányára!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Indul a saját kampány!

 
 
 
 

A Tőkeportál 2020 elején indult el, Magyarországon úttörőként. Majd néhány hét múlva kitört a járvány. A lehetőségek adottak voltak, de a körülmények és korlátos erőforrásaink megnehezítették a kezdeteket.

Mindezzel együtt is sikerült létrehoznunk egy olyan startup brandet, amely a korai fázisban lévő startupok számára sokszor az egyetlen kitörési pontot jelentheti, ugyanakkor ’utánpótlást nevelhet’ az érettebb fázisú befektetőknek, sőt, akár a tőzsdének is. A közeljövőben nagy kereslet növekedése várható a közösségi finanszírozás iránt, aminek többek között az ECSPR rendelet ad táptalajt, ennek érdekében növelnünk kell kapacitásainkat, hogy minél hatékonyabban tudjuk elősegíteni a hazai startup világ fellendülését. Ezért is döntöttünk úgy, hogy saját crowdfunding kampányt indítunk!

A világ tőkepiacain új éra kezdődött. Ahogy blogunkban az elmúlt időszakban is hírt adtunk róla, a legnagyobb amerikai platformok is belépnek az európai piacra, és egy olyan expanzió indul, amiben a Tőkeportál is szerephez juthat. Csatlakkozz hozzánk most!

Kapacitásaink növelése mellett nagyobb terveink is vannak a tőke felhasználására, például több új üzletág beindítása is szerepel céljaink között. Ennek részleteiről az előregisztrációs oldalon lévő onepagerben olvashatsz bővebben.

Legyél te is a koránkelők között! Regisztrálj elő a kampányra, hogy első körben értesülhess a kampánnyal kapcsolatos aktualitásokról. Építsuk együtt a magyar startup-ökoszisztémát!

 
 
 
  Előregisztrálok a Tőkeportál kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Black Friday

 
 
 
 

Reméljük Te sem felejtetted el, hogy a Black Friday akció keretén belül a Syrius kihagyhatatlan ajánlattal állt elő: a kampányra feliratkozók közül egy szerencsés megtapasztalhatja a gépek kiváló minőségét, hiszen egy saját Sticky 120 (MMA) gép tulajdonosává válik! Az ajándék már úton van, a nyertes véleményét pedig mi is izgatottan várjuk!

A Syrius 11 éve működő nehézipari hegesztés- és vágástechnikai, gépgyártó és kereskedelmi vállalkozás. A tőkére azért van most szükség, mert nem tudják kielégíteni a megnövekedett keresletet, ami a kiváló ár-érték arányú gépeknek köszönhető!

Ha Te is szeretnél beszállni a nehéziparba, mint részvényes, itt az idő, hogy előregisztrálj a kampányra! Az előregisztrálás nem jár semmilyen kötelezettséggel, csupán elsőként fogsz értesülni a kampányt érintő információkról!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Új szolgáltatás a láthatáron!

 
 
 
 

Most már biztos, hogy az Enniakarok új szolgáltatása, a Blundee hamarosan elérhetővé válik, aminek köszönhetően egy appon belül tudunk rendelni, asztalt foglalni és fizetni kedvenc éttermeinkben!

Mit is jelent ez pontosan? A Blundee-val, ami a Breakfast, Lunch and Dinner kifejezésekből áll, az étterembe érkező vendég könnyedén, akár saját nyelvén konyhára küldheti a kedvenc fogásait az előzetesen kiválasztott asztalára, majd azokat az appon keresztül is ki tudja fizetni. Ezt mind lehetővé teszi az EnniAkarok vállalatirányító-rendszere, amely teljesen digitalizál bármely éttermet, így a vendégek egy teljesen új élményben részesülhetnek, megfelelően keverve a klasszikus és modern világát a vendéglátásnak.

Kóstold meg velük a siker ízét! Fektess be a restaurant tech világába, amely egy folyamatosan növekvő iparág! Ehhez regisztrálj elő a kampányra, hogy elsőként értesülhetsz az indulásról!

 
 
 
  Előregisztrálok az Blundee kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Ajándékozz kultúrát!
 
 
 
 

Csalj mosolyt az emberek arcára egy kis kultúrával!

Ha szeretnéd idén a szeretteidet az édességen túl egy kis kultúrával is meglepni, bátran ajánljuk a Webszínház Extra gyermekkínálatának előadásait, mely nemcsak a kicsik, de a nagyok számára is kiváló kikapcsolódás lehet. Ha pedig inkább felnőtt szeretteidet szeretnéd meglepni, koncertek, valamint színházi- és táncelőadások közül is válogathatsz!

De idén nem csak a Mikulás okozhat meglepetéseket! Ha szívügyed a magyar kultúra megsegítése, akkor Te is támogathatod a Webszínházat azzal, hogy velük együtt építed a globális nézőteret! Már 2000 Ft-tól egy jó ügy mögé állhatsz!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

#ESEMÉNYAJÁNLÓ

5LETBŐL JÖVŐ!

 
 
 
 

Az 5letből jövő! startup verseny küldetése, hogy a jövő fiatal vállalkozói a saját ötleteik mentén szárnyra kapjanak! A hatodik évadra már elindult a regisztráció!

Elindult a jelentkezés a 2016-ban megálmodott játékos vállalkozói vetélkedő hatodik évadára, amelyre már az ország minden középiskolájából, sőt három szomszédos országból (Szerbia, Románia, Szlovákia) is regisztrálhatnak a csapatok, hogy elvigyék az 1+1 milliós fődíjat. A játék célja, hogy a fiatalok közösségi, inspiratív, személyiségfejlesztő formában sajátíthassanak el olyan vállalkozói ismereteket, amelyek nagy segítséget jelentenek a pályaválasztás során, de akár az egész jövőjüket megalapozhatják.

Ha van olyan középiskolás ismerősöd, aki szeretné egy támogató környezetben bemutatni innovatív ötletét, bátran ajánld neki a versenyt!

 
 
 
  Meglesem a verseny részleteit!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.