Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

A DoBox megoldást kínál olyan problémákra, melyekkel az Apple felhasználók minden nap szembesülnek. Közösségi finanszírozási kampányunkat új termékünk, a DoBox Pro sorozatgyártásának beindítása érdekében kezdtük el.

Tudjuk, hogy egy startup-befektetés alapja az, hogy a befektetők megismerjék a vállalkozás múltját, jelenét és tervezett jövőjét. Ezért is örültünk hogy lehetőséget kaptunk Mándó Milántól, a minner.hu alapítójától, hogy részletesen átbeszéljük történetünket és ajánlatunkat.

Hallgasd meg Te is a podcastet és ismerj meg minket jobban!
 
 
 
  Meghallgatom a DoBox podcastet!  
 
 
 

Mivel számos kérdést kaptunk az érdeklődő befektetőktől mind a DoBox Pro technikai részleteit, mind a vállalkozásunk üzleti oldalát tekintve, ma, december 15-én 18:00-kor online találkozót tartunk, amire örömmel várunk.

A találkozón többek között szó lesz az év végi kedvezményeinkről és arról is, hogy mostantól tényleg bárki befektethet a kampányunkba.

Várunk tehát ma este 6-kor!
 
 
 
  Regisztrálok a befektetői találkozóra!  
 
 
 

Ismerd meg videónkból jobban a csapatunkat!

Itt jobban megismerheted a DoBox Pro-t.

És ha van kedved, olvasd el a velem készült interjút itt.

 További információkért pedig keresd fel a kampányoldalt, ahol még több érdekes videót láthatsz!:) Egyből be is fektethetsz!

Rendkívüli ajánlatunkban az 500e, az 1millió és a 2,5millió Ft befektetésben gondolkozóknak kedvezünk igazán, de mindenkinek kedveskedünk egy aprósággal majd.

 
 
 
  Tovább a DoBox kampányára!  
 
 
 

Kérdezz a fórumon, a dobox@tokeportal.eu email címen vagy a következő befektetői találkozón!


Üdv,

Molnár Máté, a DoBox alapítója

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.