Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

E levelünkben felfedjük, hogy milyen eredményeket ért el a Black Friday akciónk, és hogy még mi mindenre számíthatsz Karácsonyig! Többek közt arra, hogy végre Hazai Startup Részvényt is ajándékozhatsz! … Meg Mikulásüzenetet küldhetsz! És láttad, hogy már Csisztu Zsuzsa is befektetett? 😎

 
 
 
 

További heti témáink:

  • Írd fel a naptárba: December 1, 17 óra Kanapé! Hova forduljon majd egy startup, ha a növekedési szakasz után exitálni akar? Erről lesz szó az egyik legismertebb hazai értékpapírpiaci cég, a Concorde MB Partnerssel folytatott beszélgetésben. És most tényleg itt lesz a Hungarian Startup University!

  • Pörögj fel Te is az Infratrainerrel! Már elérték a cél 50%-át! És még Csisztu Zsuzsát is meggyőzte a lehetőség!

  • Imádod az Apple termékeidet, de hiányzik még egy extra kiegészítés? Válaszd a DoBox-ot!

  • Már nem kell gondolkodnod, hogy mivel lepd meg szeretteidet decemberben, ugyanis a Sztárüzenet sztárjai lettek az idei szóvívői a Mikulásnak!

  • Kampányt indít a Tőkeportál! Az új európai közösségi finanszírozási szolgáltatókra vonatkozó rendelet nem csak új lehetőségeket nyitott meg előttünk, de jól megalapozza a közösségi finanszírozási iránti kereslet növekedését is!

  • Pörgess lejjebb a futó kampányok újdonságaiért, és a befektetői találkozók részleteiért!

 
 
 
 

#BLACK FRIDAY

A Fekete Pénteken megjött a befektetési kedv!

 
 
 
 

Biztosan Te is értesültél róla, hogy Black Friday akciót tartottak a kampányaink hétfő éjfélig, amivel saját Black Friday hangulatú Tőkeportálos pólóhoz és jelentős cégérték-kedvezményekhez juthattak a befektetőink, az előregisztrálók pedig nyereményt nyerhetnek. Ezen felül pedig lefeleztük a minimum befektetési összegeket, így akár tízezer forinttól bárki befektetővé válhatott ezen időszak alatt!

Öröm látni, hogy 30 befektető és 30 előregisztráló, és 20 millió befektetés jött össze a hétvégén.

Hamarosan a nyereményjáték- eredmények is kiderülnek: valaki megnyeri a Syrius Sticky 120 hegesztőinventert a Syrius felajánlásából, valamint az ebédmeghívást az EnniAkarok jóvoltából! Természetesen minden érintettel felvesszük a kapcsolatot az ajándékokat illetően!

Érdemes velünk játszani a jövőben is!

 
 
 
  Szétnézek a kampányok között!  
 
 
 

#KANAPÉ PITCH

Tarts velünk a Kanapé Pitch 45. adásán!

 
 
 
 

2021. december

1.

 
 
 
 

Találkozzunk jövő szerdán 17:00-kor a Kanapén, ahol azt is megtudhatod, hogy hogyan tudsz részvényt ajándékozni karácsonyra!

Jól emlékszel, Krisztiánékat már egyszer beharangoztuk, de akkor a közlekedés ellehetetlenítette a megjelenést az élő adásban. Ezt most pótoljuk december 1-én!

Kölkedi Krisztián | A Hungarian Startup University program vezetője

Egy országos innovációs szolgáltató ügynökség vezérigazgató-helyetteseként feladatom, hogy átfogóan támogassam a teljes innovációs ökoszisztémát a legkisebb vállalkozásoktól a legérettebb fázisban lévőkig, a legváltozatosabb eszközrendszeren keresztül. Az egyetemi évek után Startup alapítóként és cégvezetőként, majd szervezetfejlesztő és senior üzletfejlesztési tanácsadóként dolgoztam. 

Új kihívás volt számomra a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalban folytatott munkám, ahol a Startup terület támogatása és az innovációs szolgáltatási főosztály kiépítése volt a fő feladatom, amely később a jelenlegi innovációs ügynökséggé nőtte ki magát. A Hungarian Startup University Program (HSUP) egyik alapítójaként kiemelt feladatomnak érzem, hogy a középiskolás korosztály figyelmét felkeltsem az innováció iránt, valamint az egyetemistákat már aktívabban, összetettebb eszközrendszerrel (képzés, mentoráció, ösztöndíjak, kapcsolatrendszer, inkubáció, stb.) támogassam. Mindezekkel jelenlegi célom egy paradigmaváltás elősegítése, kezdve az utánpótlástól az országos innovációs ökoszisztémában, valamint egy olyan támogató környezet felépítése, ahol a lehető legtöbb tehetséges fiatalból, sikeres hazai vagy akár nemzetközi vállalkozó lehet az innováció segítségével.

 


Fuchs Balázs | Az Express Innovation Agency vezetője

Innovációs szolgáltató ügynökség vezérigazgatójaként üzleti elemzéssel, döntéstámogatással, piaci trendfigyeléssel külső és belső szakmai szolgáltatásnyújtással és munkafolyamatok támogatásával foglalkozom. Diplomáimat a Kossuth Lajos Tudományegyetemen, illetve a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem. Több éves banki és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem az operatív cégvezetés, a cégképviselet, a pénzügyi koordináció, a projektmanagement, az ügyfélmanagement és a finanszírozási tanácsadás területén. Célom, hogy mindezen tapasztalattal a teljes hazai innovációs ökoszisztémát támogassam és előmozdítsam.

 


Nagy Kálmán | Concorde MB Partners

Az előző évezred utolsó évtizedének kezdetén kezdtem dolgozni befektetési bankárként – akkoriban a kis Zuckerberg még Atarin élesítette sarjadó oroszlánkörmeit, a sávszélességet kilobitben mérték, egy üveg sör (hazai) pedig 30 forint körül volt. Immár 25 éve a Concorde, illetve Concorde MB Partners csapatának tagjaként foglalkozom tranzakciós tanácsadással. vállalateladások, felvásárlások, tőkebevonások, tőzsdei be- és kivezetések lebonyolításában működünk közre. Sokféle iparággal foglalkozunk, évente 15 körüli ügyletet zárunk sikeresen. Ügyfeleink nagyobb része már érett vállalat, de a kockázati tőke finanszírozás csillogó világában is megmártózunk időről időre.

 
 
 
  Elolvasom az esemény programját és regisztrálok az eseményre!  
 
 
 

#INFRATRAINER

Felpörgött az Infratrainer!

 
 
 
 

Részben a Black Friday-nek köszönhetően, részben pedig az általunk már jól ismert pszichológiai korlát áttörése miatt, új lendületre kapott az Infratrainer kampánya. Több, mint 50-en befektető döntött már úgy, hogy részvényessé válik a fitneszpiac leginnovatívabb technológiájában, aminek köszönhetően a kampány már átlépte az 50%-ot!

Örömmel fedeztük fel, hogy tegnap Csisztu Zsuzsa is befektetett, aki erről az Instán és Facebookon is mesélt követőinek! Ő is kihangsúlyozta, hogy amellett, hogy a termék mögött magyar innováció áll, nagyon hatékony gép, emiatt is döntött úgy, hogy részvényesévé válik az Infratrainer Global-nak! Már csak rajtad a sor! 😊

Ha további kérdéseid lennének, akkor gyere el az Infratrainer befektetői találkozójára, ami december 9-én 18:00-tól kerül megrendezésre! Itt lehetőséged nyílik személyesen is kérdezni az alapítótól, sőt, a regisztrálóknak egy Infratrainer kipróbálást is leszervezünk!

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#DOBOX

A legjobb iPad kiegészítő

 
 
 
 

Apple terméked van, amit imádsz, de néha jó lenne, ha több funkciója lenne? Persze számtalan kiegészítő létezik már a piacon, rákeresve a kereső több mint 4 millió találatot mutat, mégis, sok kiegészítő beszerzése, tárolása és használata egyszerre bonyolult lehet. De nem a DoBox Pro-val!

A DoBox Pro segítségével minden eddiginél több eszköz csatlakoztatható az Apple termékekhez. Már nagyobb munkához sem lesz többé szükségünk laptopra, a DoBox Pro ugyanis az iPad-et teljes értékű laptoppá változtatja, mivel a beépített billentyűzet és trackpad mellett több csatlakozója van, amihez USB eszközöket, külső merevlemezt, TV-t, projektort, monitort vagy hangszórót köthetünk.

A kampány, amelynek célja, hogy a befektetett tőkéből megvalósítsák ezt a komplex dokkoló állomást, már elindult! Fektess be most a kampányukba, és osztozz az elért eredményeikben! Ha pedig még bizonytalan lennél, olvasd el a kampányoldalukon a befektetői összefoglalót vagy nézd meg az üzleti tervüket!
 
 
 
  Befektetek a DoBox kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Magyarországi sztárok a Mikulás új tolmácsai

 
 
 
 

Idén magyarországi sztárokat választott ki a Mikulás, hogy átadják a szívhez szóló üzeneteket!

Így tehát december 6-án nem csak a Mikulás, hanem a sztárok is ellátogathatnak a gyerekekhez, hogy felejthetetlen módon tolmácsolják a szeretetteljes üzenetet az egész család örömére. Mindezt egyszerűen, könnyedén. Csak egy-két kattintás a Sztárüzenet oldalán, és mehet is a bíztató üzenet -személyesen a Mikulástól, egy-egy magyar híresség tolmácsolásában. Abban biztosak vagyunk, hogy egy ilyen ajándék örök élmény marad, bárki is kapja!

De nem csak videó-üzenetekben részesülhetsz idén, hanem a Sztárüzenet történetének szereplőjévé is válhatsz, ha előregisztrálsz a kampányukra, majd rányomsz a Befektetek gombra. Már 15 ezer forinttól befektetővé válhatsz, és részt vehetsz a magyar szórakoztatóipar digitalizációjában. Miért is maradnál le erről a lehetőségről?

 
 
 
  Előregisztrálok a Sztárüzenet kampányára!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL

Együtt a startup ökoszisztémáért!

 
 
 
 

November 11-e piros betűs ünnep a közösségi finanszírozás életében: kötelező jelleggel hatályba lépett az EU tagállamokban az ECSPR, amely még nagyobb lehetőségeket nyit meg a crowdfunding fejlesztése, tehát a Tőkeportál előtt! Úgy látjuk, hogy a rendelet hatására nagy kereslet-növekedés várható, aminek kielégítéséhez növelnünk kell kapacitásainkat, valamint még hatékonyabban kell folytatnunk edukációs tevékenységünket.

Ennek fényében döntöttünk úgy, hogy saját közösségi finanszírozási kampányt indítunk terveink megvalósításához!

A meghirdetett kampányban majd 30 millió Ft tőkét szeretnénk bevonni. Kapacitásaink növelése mellett különböző, nagyobb terveink is vannak a tőkefelhasználására, ennek részleteiről bővebben is olvashatsz a elregisztrációs oldalon lévő onepager-ben.

Regisztrálj elő a kampányra, hogy első körben értesülhess a kampány indulásáról és az aktualitásokról. Fejlesszük együtt a startup-finanszírozási piacot és a hazai gazdaságot!

 
 
 
  Előregisztrálok a Tőkeportál kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Hatékony hegesztéstechnikai megoldások

 
 
 
 

A Syrius-Weld hegesztő- és plazmavágó berendezések fejlesztésével, gyártásával és fémipari gépek képviseletével, nagy- és kiskereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő, sikeres vállalat.

Amiben a SYRIUS a versenytársaihoz képest magasan kiemelkedik, az a kiváló ár-érték arány. Olyan gépeket állítanak elő, amik ugyanazt tudják, és ugyanúgy csúcs és modern technológiával bírnak, viszont hozzájuk képest féláron, vagy akár harmadáron értékesítik termékeiket. Többek között emiatt lettek ennyire népszerűek a piacon, és ezért néznek továbbra is fényes jövő elé.

Azok közül, akik részt vettek a Black Friday keretében meghirdetett akciójukban, és feliratkoztak a kampányukra, hamarosan kisorsolásra kerül egy Syrius Sticky 120 hegesztőinverter, ami bebizonyítja, milyen király termékekről is van szó. De ne csüggedj, ha most erről lemaradtál, hiszen rész(vény)ese még lehetsz a vállalkozásnak! Regisztrálj elő a kampányra, és tájékozódj elsők között az indulásról!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Küldd konyhára kedvenc kajádat csupán pár kattintással!

 
 
 
 

Az EnniAkarok hamarosan elérhető új szolgáltatása, a Blundee által egy teljesen új világ nyílik meg mind az étterembe járók, mind maguk az éttermek számára. A Blundee egy olyan vállalatirányító-rendszert jelent, amely képes az éttermek teljes digitalizációjára, és így a foglalást, az étlap böngészést, a rendelést és a fizetést is bárki elvégezheti egyszerűen telefonjáról, akár saját nyelvén is.

Az offline, digitalizált szolgáltatások felé való igény folyamatosan növekszik, különösen a felnövő generáció részéről. Ezt kihasználva, az EnniAkarok célja, hogy egy globális innovációs trendet indítsanak el a vendéglátásban és világszinten digitalizálják azt. Ezzel nem csak hatékonyabbá, hanem sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé képesek tenni ezt a területet, hiszen a lényeg, hogy a vendég azt érezze, hogy az étterem csak körülötte forog.

Az EnniAkarok Black Friday alkalmából meghirdetett akciójában is adott egy kis ízelítőt szolgátatásaiból, hiszen a kampányra előregisztrálók részt vehettek nyereményjátékukban, aminek keretein belül egy ebédmeghívást sorsoltak is. Ne aggódj, ha lemaradtál! Iratkozz fel most kampányukra, hogy minél hamarabb értesülhess további akcióikról és az aktualitásokról!

 
 
 
  Előregisztrálok az Blundee kampányára!  
 
 
 

#TRIP

A magyar kultúra szerelmeseinek

 
 
 
 

A WebSzínház a Shakespeare/37 első évadának sikeres lezárása óta is folyamatosan munkálkodik a háttérben, hiszen a második évad forgatásai már javában zajlanak! Az első évadban szereplő Csuja Imre szerint Shakespeare mindent tudott a világról, az emberi lélekről, nagyon szereti és lehet pont ezért, elég sok művét játszotta is. Mi pedig lehet pont ezért is várjuk annyira a második évadot!

Persze addig sem kell unatkoznunk, hiszen a WebSzínház elég sokféle programot vonultatott fel repertoárjában, például akár koncertstreamek közül is válogathatsz! A TRIP hajóról átörökített felvételeik között biztosan mindenki megtalálja a leginkább kedvére valót: ha az irodalomnak legalább annyira a szerelmese vagy, mint a zenének, érdemes belenézni Kollár-Klemencz László és Grecsó Krisztián közös estjébe; ha a soullal lehet téged igazán levenni a lábadról, Little G Weevil lemezbemutatóját biztosan élvezni fogod; ha a pszichedelikus rock és a hagyományos keleti dallamok fúziója ragadja meg leginkább a figyelmedet, bátran ajánljuk a Nasip Kismet Band fellépését. De akkor se aggódj, ha ezek közül egyik sem jön be, kattints a műsortárunra, ahol színházi és zenei produkciók széles választékával várnak! 🎭🎶

Ne feledd, ha Te is szerelmese vagy a színháznak, a filmnek, a zenének, és szeretnéd, hogy a kulturális értékek a pandémia zord körülményei között se vesszenek el, akkor támogasd Te is a WebSzínházat! Már akár 2000 Ft-tól is támogatóvá válhatsz, nagyobb összegű támogatás esetén pedig különböző csomagokat is biztosítanak számodra!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

#ESEMÉNYAJÁNLÓ

Fiatal Vállalkozók Hete 2021

 
 
 
 

November 23-25 között kerül megrendezésre a Fiatal Vállalkozók Hete, ami idén már 14. alkalommal kerül megrendezésre a Global Enterpreneurship Week keretén belül, a világ több mint 170 országához hasonlóan. Az esemény célja, hogy vállalkozás- és karrierépítésre ösztönözze a fiatalokat azáltal, hogy sikeres vállalatvezetők előadásait és jó tanácsait hallgathatják meg. Az előadók között olyan találhatunk meg, mint Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke, Sabjányi László, a Wolt ügyvezetője, vagy Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

Ha már elindultál a vállalkozói világban, ha még csak tervezgeted, vagy akár ha csak szimplán a karrieredet szeretnéd építeni, regisztrálj, és vegyél részt az online megrendezésre kerülő Üzleti és Karriershow-n!

 
 
 
  Utánanézek az eseménynek, és regisztrálok a Fiatal Vállalkozók Hetére!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.