Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Hallgasd meg Várdy Zoltán, Kölkedi Krisztián és Fuchs Balázs szakmai előadásait és kampánygazdáink pitcheit a ma, 17 órától kezdődő Kanapé Pitch legújabb adásában! Ők újat fognak mondani még Neked is 😉

 
 
 
 

További heti témáink:

  • Holnaptól alkalmazandó az európai közösségi finanszírozásról szóló rendelet, olvasd el cikkünket a témában és gyere ma 17 órától új Kanapé Pitch-re! A szakmai vendégek mellett a kampánygazdák is bejelentkeznek, és ismertetik a kampányokkal kapcsolatos legújabb híreket!

  • Mentor miniinterjú-sorozatunk dr. Szabó Péter alias Joe privátbanki és vagyonkezelési szakértő válaszolja meg kérdéseinket. Kiposztoltuk, virális lett!

  • Az Infratrainer segítségével nem csak az egészségedbe, de anyagi sikereidbe is befektethetsz! Mire vársz még? Fektess be még ma, és legyél rész(vény)ese a vállalatnak!

  • Nyílt szakaszban a DoBox kampánya! A héten az Origo szerkesztősége tesztelte a kedvenc Apple kütyüt. Kattints!

  • Fontos esemény közeleg, de nem tudod mivel lepd meg szeretteidet? A Sztárüzenet tudja a megoldást, amit elmond a november 16-ái befektetői találkozón!

  • A Syrius a magyar sikerek után, európai babérokra is szeretne törni, amihez már csak a kapacitásainak növelésére van szükség! Regisztrálj elő a kampányukra, hogy minél hamarabb értesülj az aktualitásokról és a kedvezményekről!

  • A Blundee az Enniakarokból kinőtt szolgáltatás, amelynek célja, hogy az éttermek offline digitalizációjával megkönnyítse mind a vendégek, mind az éttermek életét. Iratkozz fel kampányukra, hogy időben értesülj a koránkelőknek járó kedvezményekről!

  • A Trip hajó WebSzínháza már a Shakespeare/37 második évadján dolgozik, addig pedig, hogy gyorsan teljen a várakozási idő, kedveskednek a kultúra kedvelőinek. Hogy mivel? Lentebb megtalálod!

  • A SpaceBuzz rakéta felszállásra kész, már 90%-ot is meghaladta. Legyél Te, aki segíti a célba érést.  Miközben lehetőséget kap gyermeked a virtuális űrutazásra!

 
 
 
 

#KANAPÉ PITCH

Vedd a bögréd és ülj le közénk a Kanapéra!

 
 
 
 

2021. november

10.

 

 
 
 
 

Tarts velünk a Kanapé Pitch szerdai adásán, hogy képbe kerülj a hazai startup-ökoszisztéma aktualitásaival, érdekességeivel neves vendégeink előadásában!

Várdy Zoltán | The Launch Code

Vállalkozásfejlesztési mentorként 30 éves nemzetközi nagyvállalati és vállalkozói tapasztalatommal, valamint a 9 lépésből álló, ’The Launch Code’ üzletfejlesztési keretrendszeremmel segítem a B2B startup alapítókat vállalkozásuk nemzetközi terjeszkedésben.

20 évig voltam vezetői pozíciókban a nemzetközi médiapiacon, az elmúlt 10 évben pedig vállalkozóként, befektetőként és tanácsadóként tevékenykedtem.

A nagyvállalati világ kényelmét és a vállalkozói lét bizonytalanságát egyaránt megtapasztaltam, így első kézből ismerem, milyen kihívásokkal és izgalommal jár a nulláról felépíteni valamit.

Tapasztalataim és meglátásaim alapján alkottam meg a ’The Launch Code’ 9 lépésből álló, üzletfejlesztési keretrendszert, ami a nagyvállalatok tervezési, értékesítési és menedzsment módszereit adaptálja a vállalkozói környezetbe, így segítve a B2B tech startupokat bevételük dinamikus növelésében.

Vezetői karrierem során dolgoztam New Yorkban, Los Angelesben, Budapesten és Londonban is többek között az NBC Universal International globális médiavállalatának szenior alelnökeként. Vállalkozóként és befektetőként pedig egy tucat olyan sikeres vállalkozást segítettem útjára indítani a nemzetközi média, technológia és a vállalati szolgáltatások területén, mint az eEuropeMedia, Brainient, illetve az Antavo.


Kölkedi Krisztián | A Hungarian Startup University program vezetője

Egy országos innovációs szolgáltató ügynökség vezérigazgató-helyetteseként feladatom, hogy átfogóan támogassam a teljes innovációs ökoszisztémát a legkisebb vállalkozásoktól a legérettebb fázisban lévőkig, a legváltozatosabb eszközrendszeren keresztül. Az egyetemi évek után startup-alapítóként és cégvezetőként, majd szervezetfejlesztőként, és senior üzletfejlesztési tanácsadóként dolgoztam.

 

Új kihívás volt számomra a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalban folytatott munkám, ahol a Startup terület támogatása és az innovációs szolgáltatási főosztály kiépítése volt a fő feladatom, amely mára már innovációs ügynökséggé nőtte ki magát.

A Hungarian Startup University Program (HSUP) egyik alapítójaként kiemelt feladatomnak érzem, hogy a középiskolás korosztály figyelmét felkeltsem az innováció iránt, valamint az egyetemistákat már aktívabban, összetettebb eszközrendszerrel (képzés, mentoráció, ösztöndíjak, kapcsolatrendszer, inkubáció, stb.) támogassam. Mindezekkel jelenlegi célom egy paradigmaváltás elősegítése, kezdve az utánpótlástól az országos innovációs ökoszisztémában, valamint egy olyan támogató környezet felépítése, ahol a lehető legtöbb tehetséges fiatalból, sikeres hazai vagy akár nemzetközi vállalkozó lehet az innováció segítségével.


Fuchs Balázs | VMV Zrt.

Innovációs szolgáltató ügynökség vezérigazgatójaként üzleti elemzéssel, döntéstámogatással, piaci trendfigyeléssel külső és belső szakmai szolgáltatásnyújtással és munkafolyamatok támogatásával foglalkozom. Diplomáimat a Kossuth Lajos Tudományegyetemen, illetve a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem. Több éves banki-, és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem az operatív cégvezetés, a cégképviselet, a pénzügyi koordináció, a projektmanagement, az ügyfélmanagement és a finanszírozási tanácsadás területén. Célom, hogy mindezen tapasztalattal a teljes hazai innovációs ökoszisztémát támogassam és előmozdítsam.


Szerencsi Éva | Sztárüzenet, PR-kommunikációs szakember
A kulturális, művészeti közegből kerültem az újságírás közelébe, a Nagyítás c. irodalmi hetilap munkatársa voltam. A rövid életű lap megszűnése után környezetvédelmi, sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos országos kampányokat újítottam meg és koordináltam a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs munkatársaként. Az Európai Mobilitási Hét kampánysorozat magyarországi koordinációs képviselőjeként rendszeresen részt vettem az európai országok képviselőivel közös egyeztetéseken az európai országok ülésein.

2016 – 2020 között a Magyar Paralimpiai Bizottság kommunikációs igazgatója, a riói nyári és a pjongcsangi téli paralimpia magyar sajtóattaséja voltam.

Az Év Sportolója Gála sajtófőnöki szerepét 2017-2020 töltöttem be. Részt vettem a Kertész Imre Intézet és a Nemzeti Színház kommunikációjának szervezésében, illetve számos rendezvény, gála sajtófőnöke voltam, a Puskás musical elindításakor kommunikációs-és marketing vezetőként dolgoztam. Jelenleg több ismert ember imidzsépítését és széles témakörben projektek kommunikációját segítem, nemcsak a showbusiness, hanem a tudományos élet területén is. Az elvállalt munkák során az értéket és tartalmat keresem, ügyekkel és nem politikával vagy üres kommunikációval szeretek foglalkozni.

 
 
 
  Elolvasom az esemény összefoglalóját!  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Miniinterjú dr. Szabó Péterrel

 
 
 
 

„Ma már szinte természetesnek tűnik, hogy egy fiatal már tizenévesen Start-Up megoldásokon agyal, tervez, hogy aztán másokkal együttműködve bele is vágjon az ötletek megvalósításába. Ezen folyamat közben egy csomó olyan tapasztalattal, sikerrel és talán még több kudarccal szembesül, aminek „mellékhatásaként” problémamegoldó képessége és megoldásra fókuszálása rohamosan fejlődik. Mi, az egy generációval feljebbről érkező mentorok leginkább úgy tudjuk az üzleti folyamatokat és a vállalkozások fejlődését hatékonyan segíteni, ha az egyes cégeket nem a benne elő és dolgozó tulajdonosok, menedzserek minden részletre érzékenyen reagáló és figyelő szemével nézzük, hanem inkább az ügyfelek, partnerek, potenciális befektetők számára fontos részterületekkel kapcsolatban bocsátjuk rendelkezésre üzleti tapasztalatainkat”.

Ha érdekel a többi válasz, valamint kíváncsi vagy arra, hogy mit gondol Péter a pénzügyi szektor jövőjéről, olvasd el a teljes interjút!

 
 
 
  Elolvasom a teljes interjút!  
 
 
 

#INFRATRAINER

Tekerj a siker felé!

 
 
 
 

Az Infratrainer már közel 40 befektetőt meggyőzött, Te mire vársz? Vegyél ki Te is egy szeletet a sikerből és fektess be az év fitnesz terméke díj nyertesébe! És most figyelj!

 Az elhízás és ízületi problémák végig kísérik az emberek életét világszerte, így biztos lehetsz benne, hogy az Infratrainer Global egy időtálló befektetés, már csak akkor is, ha az egészségedről van szó.

Viszont, most nem csak életed legjobb alakját érheted el az Infratrainerrel, hanem egy kivételes projektbe is beszállhatsz. Ha Dr. Csisztu Zsuzsa, újságíró és Fedor Kyra, előadó-művész mellett Te is hiszel az Infratrainer jövőálló értékeiben, mint az egészség, fittség megőrzése és fenntartása, jelezd befektetési szándékodat még ma!

Ne feledd: már 25200 forinttól részvényese lehetsz a vállalatnak, nem érdemes elszalasztani ezt a lehetőséget! 😉

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#DOBOX

Vélemény a DoBoxról

 
 
 
 

Örömmel jelentjük be, hogy elindult nyílt szakaszban a Dobox kampánya! Már a zárt szakasz alatt összegyűlt a tőkecél 10%-a, sőt, már több, mint 70-en jelezték érdeklődésüket a kampány iránt!

A Dobox Pro az Apple felhasználók életét hivatott megkönnyíteni, összekötő kapcsot képez az Apple termékek között, hiszen egy speciális kábel segítségével számos külső eszközt csatlakoztathatunk hozzá, például USB eszközöket, külső merevlemezt, TV-t, projektort, monitort vagy hangszórót is köthetünk hozzá, de akár lapotoppá varázsolhatjuk az Ipad-ünket is.

A héten az Origo csapata is tesztelte az eszközt, és nem csalódtak! Úgy látják, hogy a Dobox egy hiánypótló termék, amivel asztali számítógépet teremthetünk táblagépünkből úgy, hogy közben annak kényelméről és könnyű hordozhatóságáról se kelljen lemondanunk. Az eszközt találóan „svájci bicskának” nevezték, hiszen ahhoz hasonlóan mindent tudó eszköz, amely jó ár-érték arányával az Apple zárt piacán jelentős sikereket is képes lehet elérni.

Hozd létre befektetői profilodat, olvasd el a kampányanyagokat, és fektess be most a jövő technológiájába! 1 millió Ft feletti befektetésnél egy 32 GB-os, 2 millió Ft felettinél egy 64 GB-os Dobox-ot ajándékozunk, 5 millió Ft felett pedig egy Dobox Pro-t kapsz ajándékba befektetésed mellé!

 
 
 
  Befektetek a Dobox kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Személyre szóló videóüzenetek magyar sztároktól

 
 
 
 

Bár még csak november van, de Te már a karácsonyi ajándékokon gondolkozol, azonban még semmi ötleted? A Sztárüzenet tudja a megoldást bármilyen ünnepről is legyen szó!

Lepd meg szeretteidet, és okozz nekik örömteli pillanatokat azáltal, hogy rendelsz számukra egy kedves, szórakoztató vagy biztató videóüzenetet a kedvenc magyar sztárjuktól. Hiszen az igazi értékek nem a tárgyakban rejlenek, hanem az élményekben, amik nem veszítenek értékükből, hanem sokáig szívünkben maradnak. Mint például a legutóbbi akciójuk, amiben az októberi videómegrendelések bevételeit felajánlották két beteg kisgyerek számára.

A Sztárüzenet októberi gyűjtési akciója fantasztikusra sikeredett, amiért természetesen a csapat végtelenül hálás minden kedves megrendelőnek, és gázsiját felajánló hírességnek. Az októberi aktivitásnak köszönhetően Jázminka és nagymamája egy jelentős adag tűzifához jutott, ami a közelgő tél miatt nagyon fontos a kis családnak. Botika is elkezdte Kölnben az első kezelését, amit még jó pár másik követ majd, de a család nagyon bízik a kisfiú felépülésében. A gyerekek történetéről és a Sztárüzenet akciójáról hamarosan beszámol részletesen az egyik vezető kereskedelmi televízió riport műsora is 😉

Ha viszont nem csak a videókban szeretnél részesülni, hanem a platform sikeréből is kivennéd a részed, regisztrálj elő a kampányra, és fektess be az elsők között!

Ha még bizonytalan vagy, tedd fel a kérdéseidet a kampánygazdának november 16-án 18 órától az első befektetői találkozójukon!

 
 
 
  Előregisztrálok a Sztárüzenet kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Tarts a Syrius-szal európai hadjáratán!

 
 
 
 

Mi a közös a gépiparban, a járműiparban, a vegyiparban és a gyógyszeriparban? Eltaláltad, a Syrius!
A Syrius-Tech több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nehézipari hegesztéstechnika, vágástechnika és a gépgyártás területén, és olyan nagy cégek választották már őket, mint a Bosch, a Jabil, az ISD Dunaferr vagy a BorsodChem!

Az elmúlt években folyamatosan nőtt a kereslet a Syrius termékei és szolgáltatásai iránt, ami többek között annak köszönhető, hogy a kiváló minőség mellett rendkívül jó ár-érték arányban dolgoznak! A piacon lévő, nagyrészt külföldi versenytársakhoz képest, a Syrius sokszor feleáron, vagy még kevesebbért áruja termékeit, ami rendkívül vonzóvá teszi bárki számára - itthon és külföldön is.

Pont ezért is tűzte ki a Syrius céljául, hogy Magyarország után, Európának is egy meghatározó és ismert gépgyártájóvá váljon. Ehhez viszont tőkére van szüksége, hiszen a jelentős ütemben növekedő keresletet csak a kapacitásai növelésével tudja megfelelően kielégíteni. Ezért is indított közösségi finanszírozási kampányt, aminek keretében 50-100 millió Ft tőkét keresnek terveik megvalósításához!

Te is szeretnél részese lenni a Syrius európai hódításának? Fejezd ki befektetési szándékodat és regisztrálj elő a kampányra most, hogy az elsők között értesülj a kampánnyal kapcsolatos aktualitásokról!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Az éttermek jövője

 
 
 
 

Szegte már kedvedet az órák hosszig tartó várakozás éttermi rendeléseid során? Vagy esetleg el sem jutottál a rendelésig, mert addig-meddig kutattad az utcákat szabad éttermi helyek után, hogy elment a kedved az egésztől? Ezekre kínál megoldást az Enniakarok.hu új szolgáltatásával, a Blundee-val!

A Blundee célja az éttermek offline digitalizációjának megvalósítása, amely nem csak a vendégek számára teszi sokkal kényelmesebbé az éttermi élményt, de az étterem munkáját is jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi. A Blundee-val akár már otthonról vagy a munkahelyről is válogathatsz az éttermek közül - többek között olyan szempontok alapján, mint a stílus, vagy a távolság - és akár le is foglalhatod az asztalt egy későbbi időpontra!

Csatlakozz Te is az éttermek világának forradalmasításához, és regisztrálj elő a Blundee kampányára, hogy elsőként értesülhess a legújabb fejleményekről!

 
 
 
  Előregisztrálok az Blundee kampányára!  
 
 
 

#TRIP

Új évaddal érkezik a Shakespeare/37

 
 
 
 

A WebSzínház második évadának forgatásai már javában haladnak, hamarosan pedig azt is elárulják, mikortól tekinthetitek meg a legújabb epizódokat! Addig is, hogy ne teljen semmittevéssel a várakozás, néhány extra produkciót tettek elérhetővé a WebSzínház műsortárában. A repertoárban főként kortárs mozgásszínházi előadások felvételeit találjátok meg, például a Rita Gobi, a Duda Éva Társulat - Eva Duda Dance Company vagy a TranzDanz egy-egy produkciójáét, valamint a WebSzínház cirkuszfilmjét is lehetőségetek van megtekinteni, mely több szempontból is különleges élményt nyújt a cirkuszrajongóknak.

A részletekért keressétek fel a WebSzínház műsortárát az alábbi linken!

Építsünk együtt globális nézőteret, legyél Te is WebSzínház támogató már 2000 forinttól!

 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

#SPACEBUZZ

A rakéta felszállásra kész, találkozzunk az űrben!

 
 
 
 

Már csak november 15-ig van lehetőséged támogatni a SpaceBuzz kampányát, és jegyet váltani a rakéta fedélzetére! Karácsonyi ajándéknak is tökéletes! 😉

A kampány meghaladta a 90%-ot, de hiszünk abban, hogy Te is beállsz e nemes ügy mögé, és együtt sikerül elérni a 100%-ot vagy túl is szárnyalhatjuk azt!

Aki egy vagy két fős támogatási csomaggal, tehát minimum 25 vagy 50 ezerrel támogatja a kampányt, ajándék részvételi lehetőséget kap a virtuális űrutazásra! Egy ilyen ajándéknak minden gyermek örülne a karácsonyfa alatt, érdemes sietni, mert már nem sok hely van!

„Klíma -és környezetvédelmi tudatosságra nevelés VR űrutazással!” címmel workshopot tartanak ma és kiállítók lesznek november 9 és 11 között a XXII. Országos Közoktatási Szakértői Konferencia eseményen Hajdúszoboszlón. Emellett pedig meghívást kaptak a november 11-én 18:30-tól kezdődő PestiTV – Gerilla Bár műsorba, ahol az ismert slágerek meghallgatása mellett aktuális közéleti és társadalmi témákat fognak boncolgatni a meghívott vendégekkel.

Támogasd a kampányt már akár 5000 forinttal, és járulj hozzá a magyar oktatásért és a SpaceBuzz rakéta felszállásához! Az első 50 támogató saját kitűzőt is kap!

 
 
 
  Támogatom a SpaceBuzz kampányát!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.