Kedves {mezo_Keresztnév}!

 
 
 
 

Már több, mint 3000 regisztráló használja a Tőkeportált! Köszönjük szépen bizalmatokat, és kérünk tartsatok velünk továbbra is, hogy együtt lendítsük a siker felé a magyar startup ökoszisztémát!

 
 
 
 

Heti témáink:

 • November 10-én 17 órától újabb Kanapé adás! Tarts velünk, ismerd meg kampányainkat, és légy a sikerük részese! Hallgasd meg a szakmai vendégeink előadását, és gyűjts tapasztalatot a startup világból!

 • Ismerd meg a legnépszerűbb közösségi finanszírozási kampányokat és a sikerük mögött rejlő tényezőket a legújabb blogposztunkon keresztül!

 • Mentorinterjú-sorozatunk folytatódik, ezúttal Tóth Annamária, tréner válaszolta meg a kérdéseinket. Hasznos válaszokat kaptunk!

 • Sikeresen zajlott a halloween-i akciónk.

 • Magyarország első részvény-célú közösségi finanszírozási platformjaként újabb nagy mérföldkőhöz értünk. Köszönjük, hogy már több, mint 3000-en velünk vagytok!

 • Újabb híresség szeretett bele az Infratrainerbe, most Fedor Kyra pattant fel a biciklire és osztotta meg velünk pozitív élményeit! Ne feledd, csütörtökön 18:00-tól kezdődő befektetői találkozón újra felteheted kérdéseidet az Infratrainer alapítójának!

 • November 16-án 18 órától megtartja a Sztárüzenet az első befektetői találkozóját! Addig is regisztrálj elő, hogy megtudhasd, milyen lépcsőket terveznek még azon a bizonyos hídon, amit építenek!

 • Mi is az a Syrius és mire keresnek tőkét? Lentebb megtudhatod!

 • A sikeres EnniAkarok új szolgáltatása a Blundee lesz, melynek sikerre viteléhez kampányt indítanak!

 • A Spacebuzz rakétája felszállásra kész, már közel 90%-on áll a kampány!

 • Koncertszínházat tart a TRIP a Budapest Bárral november 8-án. Támogasd kampányukat, hogy még több programot tudjanak megszervezni.

 
 
 
 

#KANAPÉ PITCH

Jön a 44. adás!

 
 
 
 

2021. november

10.

 

 
 
 
 

Már nem kell sokat várni, és november 10-én 17 órától kezdetét veszi az újabb, 44. Kanapé Pitch adásunk a Hub55-ből!

Szakmai vendégünk lesz Várdy Zoltán a The Launch Code-tól, Kölkedi Krisztián a Hungarian Startup University-től és Fuchs Balázs a VMV Zrt-től.

Emellett kampánygazdáink is ismertetik a kampányukat ért legújabb fejleményeket.

A Tőkeportál kiemelt missziója a hazai startup-ökoszisztéma aktív támogatása és fejlesztése. Vegyél részt Te is a helyi vállalkozások és kezdeményezések sikerében, és formáljuk együtt a jövőt!

További részletekért látogass el a Facebook és LinkedIn eseményre, vagy olvasd el az összefoglalót! Addig pedig nézd vissza előző adásunkat, amiből megtudhatod, hogy mit akarhat egy kezdő vállalat egy nagybanktól és amiben egyenesen Olaszországból érkező információkat hallhatsz a startup világról!

 
 
 
  Elolvasom az esemény programját!  
 
 
 

#TŐKEPORTÁL BLOG

Miben rejlik a közösségi finanszírozás népszerűsége?

 
 
 
 

Rekordösszegű tőkét, 13,6 millió eurót gyűjtött a Chip fintech cég közösségi finanszírozási kampánya során. Ezzel 2021 eddigi legnagyobb részvénycélú közösségi finanszírozási kampányát zárta a londoni székhelyű startup.

A Chip elsősorban a lakossági megtakarítási piac felhasználóélményét javítja sajátfejlesztésű applikációjával. “Minden egy helyen” alapon nyújt különböző megtakarítási- és befektetési számlákat, valamint automatizált befektetési lehetőségeket. 

A rekordösszegű kampány nemcsak a fintech szektor népszerűségét mutatja, de a közösségi finanszírozás növekvő térhódítására is remek példa. Olvass tovább, hogy még több sikersztorit ismerj meg, és hogy akár még ma be tudj fektetni!

 
 
 
  Elolvasom a teljes cikket!  
 
 
 

#MENTORPLATFORM

Miniinterjú Tóth Annamáriával

 
 
 
 

„Rugalmasság nélkül az üzleti életben sem lehet sikerre juttatni a projektet. A cél az, hogy azokban a helyzetekben, ahol nem a megfelelő ütemben haladnak az elképzeléseink, vagy kudarc ér minket is, rugalmasan tudjuk kezelni a konfliktusokat. Többéves üzleti életben eltöltött időszakban tapasztaltam meg, hogy a projekt vezetésnél egy kiszolgáltatott viszony jön létre. A reziliencia, a nem várt események kompetenciája, ami segített a projekteket sikerre vinni és befejezni, illetve a határidőket megtartani.”

Ha szeretnéd még jobban megismerni Annamáriát és mentori tevékenységét, valamint szeretnéd megtudni, mit gondol a kommunikáció fontosságáról és a startupok sikertényezőiről, olvasd el a teljes interjút!
 
 
 
  Elolvasom a teljes interjút!  
 
 
 

#HALLOWEEN

Sikeres akciók – elégedett befektetők

 
 
 
 

Múlt heti halloween akcióink keretében az október 31-ig befektetők és támogatók igazán különleges ajándékokban részesülhettek, például a Sztárüzenet szellemes felajánlása által: aki minimum 100 ezer forintot befektetett egy másik kampányba, az ajándékba kapott egy videó-üzenetet. Ugyanez volt igaz arra is, aki a Sztárüzenet kampányába fektetett be, de itt a minimum összeg 50 ezer forint volt.

Természetesen, akik ekkor fektettek be a feltételek szerint, nem maradnak jutalom nélkül, velük hamarosan felvesszük a kapcsolatot!

 
 
 
 

Átlépte a Tőkeportál regisztrálók száma a 3000 főt!

 
 
 
 

A nulláról, startupként, egy Magyarországon teljesen új piacot indítani egy járvány alatt nem egyszerű, de nem is lehetetlen, hiszen a Tőkeportálnak ez sikerül a lelkes felhasználóknak köszönhetően!

A Tőkeportál regisztrálóinak száma már meghaladja a 3000 főt, ami azt bizonyítja, hogy az emberek hisznek a tevékenységünkben, és szeretnék velünk együtt formálni a magyar startup ökoszisztémát.

 A Tőkeportál 2020 óta nyújt közösségi finanszírozási kampányokat. Víziója a hazai és nemzetközi élet információs központjává válni, és missziója a pénzügyi és befektetési kultúra fejlődését, a gazdaság versenyképességének növelését elősegíteni.

Nézz szét jelenleg is futó kampányaink között, és légy a sikerük részese! Ha pedig még nem hitelesítetted magad, akkor intézd el ezt a párperces műveletet, hogy Te is befektetővé válhass! Ezek mellett pedig kövess minket Facebook-on és LinkedIn-en, valamint iratkozz fel YouTube-csatornánkra!

 
 
 
  Szétnézek a Tőkeportál oldalán!  
 
 
 

#INFRATRAINER

Légy Te is részese a fitneszpiac forradalmasításának!

 
 
 
 

Az Infratrainer új gépe, a Smart egy forradalmian innovatív megoldás, amely felhasználóinak egy egészségesebb életmódot, befektetőinek anyagi sikereket kíván biztosítani! A fitnesz piac folyamatosan nő, és olyan piaci réseket nyit meg, amelyeket az Infratrainer Global folyamatos innovációival ki tud aknázni.

Mi sem mutatja jobban a sikert, mint hogy egyre több híresség szeret bele az Infratrainerbe! Legutóbb Fedor Kyra előadóművész pattant fel a gépre kíváncsiságától hajtva, és a végeredmény egy roppant pozitív élmény lett! Kyra állítása szerint teljesen kicserélődött, és már alig várja a következő edzését. Ezzel nincs egyedül; a gép használói általában ezzel a ’kicserélődtem’ érzéssel szállnak ki a gépből, ami többek között az anyagcsere felgyorsulásának és a méreganyagok gyorsabb távozásának köszönhető.

Bár vége a Halloweennak, továbbra sem maradunk kedvezmények nélkül! Amennyiben gépvásárlás, vagy gépbérlés iránt érdeklődsz, akkor befektetésed mellé, kedvezményes árajánlatot adunk Neked! Ezenkívül továbbra is érvényesek alábbi akcióink:

 • ha 1 millió Ft-ot fektetsz be, akkor minimum 5% bónuszrészvény jutalmat kapsz,
 • ha pedig 2,5 millió Ft-ot fektetsz be, akkor 10% bónuszrészvényt kapsz a kampánygazdától.

Ha személyesen tennéd fel kérdéseidet az Infratrainer alapítójának, akkor újra itt az alkalom, gyere el a csütörtökön 18 órától kezdődő befektetői találkozóra! Az esemény ingyenes, de előregisztrációhoz kötött. És ez még nem minden! Ha regisztrálsz, még egy tekerést is leszervezünk Neked!

 
 
 
  Befektetek az Infratrainer kampányába!  
 
 
 

#SZTÁRÜZENET

Ugye Te sem szeretnél lemaradni az ajándék sztárnapszemüvegről?

 
 
 
 

A sztaruzenet.hu egy olyan platform, amin keresztül bárki rendelhet köszöntést/biztatást/gratulációt és hasonló videó-üzeneteket a magyar közélet közkedvelt személyiségeitől. A teljesen automatizált rendszer nem csak rögzíti és továbbítja a részletes megrendeléseket, de a fizetés és a számlázás mellett az elkészült videó tömörítésének, tárolásának és továbbításának feladatát is biztonságosan ellátja.

A Sztárüzenet kampánya zárt szakaszban már él, és nem titok, hogy a Sztárüzenet csak az első lépcső a megrendelők és az alkotók között épülő hídon. Azt, hogy mik a további lépcsők, már az előregisztráltak tudhatják. Regisztrálj elő a kampányra, hogy Te is megtudhasd a részleteket, és fektess be még most, hiszen az első 20 befektető ajándék sztárnapszemüveget kap ajándékba!

És ne feledd: megtartják első befektetői találkozójukat! A korábbi dátum módosult, így november 16-án 18 órától kérdezhetsz közvetlenül a kampánygazdától. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 
 
 
  Előregisztrálok a Sztárüzenet kampányára!  
 
 
 

#SYRIUS

Betörünk a nehéziparba!

 
 
 
 

Mi is az a Syrius? Hegesztő- és plazmavágó berendezések fejlesztésével, gyártásával és fémipari gépek képviseletével, nagy- és kiskereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő, sikeres vállalat.

Miért indítanak kampányt? Mert a kiváló minőségű, ár-érték arányban is kiemelkedő gépekre annyira megnőtt a kereslet, hogy a jelenlegi kapacitásokkal nehéz őket kielégíteni.

Mennyi tőkét keresnek? A kereslet kielégítéséhez 50-100 millió forint tőkét keresnek.

Szeretnél elsőként értesülni a kampányban bekövetkező változásokról? Fejezd ki befektetési szándékodat és regisztrálj elő a kampányra!

 
 
 
  Előregisztrálok a Syrius kampányára!  
 
 
 

#BLUNDEE

Az EnniAkarok új ötlete!

 
 
 
 

A Blundee, ami az EnniAkarok új szolgáltatása lesz, úgy döntött, hogy kampányt indít a Tőkeportálon az ötletük sikerre viteléhez! A Blundee a „Breakfast, Lunch and Dinner„ hármasból származik.

Már az EnniAkarok is igen nagy sikereket ért el: több mint 60 étterem regisztrált be az oldalukra, az étlapjaik is folyamatosan feltöltés alatt vannak.

Az alapítóknak saját problémájuk adta az ihletet, amikor is nehezen találtak éttermi asztalt, majd, amikor sikerült, sokat kellett várni a pincérre és még a fizetést sem tudták szétosztani egymás között. Ekkor döntötték el, hogy az online házhozszállítás mellett az éttermek offline világának digitalizációját is el szeretnék érni. Tehát, ha be szeretnénk ülni egy étterembe, akkor egyszerűen tudunk majd akár otthonról is válogatni az éttermek közül – stílus, helyszín és távolság szerint –, ezután pedig akár későbbi időpontra is le lehet foglalni az asztalt.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb fejleményekről, regisztrálj elő kampányukra, és tudd meg elsők között a zárt szakasz indulásának pontos dátumát!

 
 
 
  Előregisztrálok az Blundee kampányára!  
 
 
 

#SPACEBUZZ

A SpaceBuzz rakéta felszállásra kész!

 
 
 
 

A SpaceBuzz támogatáscélú kampánya a finishben van, de még mindig nem késő, hogy felkerülj a támogatók közé! Bár már a kampány elérte a sikeres lezáráshoz szükséges tőkét, hiszen megközelíti a kitűzött cél 90%-át, mi még bízunk benne, hogy Te is szeretnél beállni e nemes ügy mögé!

Ha csak egy mondatban kellene összefoglalni a programot: iskolai keretek között, ingyenes, virtuális űrutazást – mely során a gyerekek megtapasztalhatják azt a hatást, amit az űrhajósok éltek át, amikor meglátták a Föld törékenységét – tartalmazó, tudományos alapokon kidolgozott oktatási program, mely felzárkóztatja, klíma- és környezetvédelmi szemléletét formálja és a STEM (tudományos-technológiai tudományágak) irányába motiválja a 10-12 éves korosztályt, miközben fejleszti kreatív, együttműködő és kommunikációs kompetenciájukat.

Azok a szülők, akik egy vagy két fős támogatási csomaggal támogatják a kampányt, nem csak egy társadalmilag fontos ügyet segítenek megvalósulni, hanem lehetőséget is biztosítanak gyermekeik számára a virtuális űrutazásra. Az eddigi támogatásoknak köszönhetően már 17 gyermek szállhat be a SpaceBuzz rakéta fedélzetére!

Ha szeretnél Te is a Föld nagykövetévé válni, akkor november 12-ig még lehetőséged van támogatni a kampányt!

 
 
 
  Támogatom a SpaceBuzz kampányát!  
 
 
 

#TRIP

A tizennégykarátos autó – Koncertszínház a Budapest Bárral

 
 
 
 

„A művészetnek segíteni kell az események feldolgozásában, kezelésében, és mintákat kell adni arra, hogyan lehet tovább lépni” – vallja Magács László, a TRIP igazgatója.

Az elmúlt másfél év igazolta, hogy az online forma mindenki számára elérhetővé teszi a minőségi szórakozás lehetőségét és bizonyíték arra is, hogy a színház, a zene, a film, azaz a kultúra a vészterhes időkben is össze tudja hozni az embereket. A TRIP hajó saját platformján közvetítette élő és rögzített színházi előadásait, irodalmi estjeit, táncelőadásait, koncertjeit.

Az utánozhatatlan humorú Rejtő Jenő írói fantáziája is külön világot teremtett a magyar regényirodalomban. Ezúttal a legnépszerűbb műveinek egyike, A tizennégy karátos autó, a TRIP koncertszínházi sorozat egyik szenzációja érkezik november 8-án a Várkert Bazárba.

 

Legyél Te is Webszínház támogató! Ha Neked is fontos a kulturális értékek teremtése és terjesztése, a közreműködő művészek tiszteletdíjának biztosítása, akkor támogasd kampányukat 2000 Ft-tól!
 
 
 
  Támogatom a TRIP kampányát!  
 
 
 

Kellemes befektetést és támogatást kívánunk!

Üdv,
a Tőkeportál csapata

 
 
 
 
 
 
 
 

Tájékoztatunk, hogy az e-mail címed oldalunkon való regisztrációdkor került rögzítésre.
Email-címed és egyéb személyes adataid kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint az EU új általános Adatvédelmi rendeletében (GDPR) foglaltaknak megfelelően járunk el.

Kockázati Tájékoztató

tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott  befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk Felhasználóink figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, (de nem teljes körű) tájékoztatónk az ikonra kattintva olvasható.